Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi DMC

76 bejegyzést írt és 354 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1914. Lenin Zakopanéban az Osztrák-Magyar Monarchiában. Valószínűleg a Krakkóban gyógykezelt feleségével, Krupszkajával együtt töltötte ott az időt..
Ass blaster Hangulatkeltés 2020.02.02 15:51:06
A minap hallgattam a miniszterelnök sajtótájékoztatóját. Egyszercsak olyat hallottam benne hogy az állam a földön koppant. Azt mondja hogy a gyöngyöspatai cigányoknak a kártérítésként megítélt százmillió forint igazságtalan mert NINCS MÖGÖTTE MUNKA. Merthogy a helyi magyarok fel vannak háborodva…..
Szabi DMC 2020.02.04 19:20:03
@diggerdriver:
Szerintem a 30 es 330 perc kozotti hosszusagu, szerkesztetelen es tobbnyire kommentar nelkuli videok 2020-ban mar nem alkalmasak sem informaciokozlesre, sem szorakoztatasra. Nem mondom, hogy nino karottai (totalcar) magassagokba kellene emelkedni ezekkel a videokkal, de esetleg nezz bele st22lacika kamionos videoiba, amelyek egyszerre informativak es szorakoztatoak, pedig engem rohadtul nem erdekelnek a kamionok.

Mivel Angliaban elek, nem kovetem mar, hogy kit nem uldozott el vagy kenyszeritett onkentes felrevonulasra a Kedves Vezetod, de akkor most igy hirtelen ajanlanam helyette ket nagytudasu egyetemi professzoromat, akik mind emberileg, mind szakmailag ezerszer alkalmasabbak a buta alcsuti maffiafonoknel: Suranyi Gyorgy es Chikan Attila.
Raadasul ok meg csak nem is ellenzekiek (hogy nehogy elfogultsaggal legyek vadolva). Persze nem ismered oket, ezert ragaszkodsz inkabb az ismeros, langymeleg posvanyodban kiralykodo varacskosdisznohoz.

Kivansagodnak megfeleloen leiratkoztam.
Ass blaster Lázas ország 2020.01.26 18:21:05
Megint megfordultam széphazámban karácsony idején és szokás szerint megírom tapasztalataimat.  Milyen Magyarország most?  Egy elképesztően átpolitizált mesterségesen magas lázzal kezelt ország aminek ettől a láztól hidegrázása van és alig várja hogy meggyógyuljon vagyis hagyják már végre békén.…..
1918. június. A Hagenbeck-Wallace cirkusz vonatbalesetének áldozatait temetik Hammondban (Indiana, USA). A brutális utoléréses balesetben a cirkusz 86 művésze és alkalmazottja halt meg, és további 217-en sérültek meg..
Szabi DMC 2020.01.06 12:50:36
@gintonic.azigazi: "1.8-as Renault motor volt benne, nagyon rossz autok voltak, szetestek uton utfelen."
Latszik, hogy szakember vagy a temaban. Valojaban 2,85 literes Peugeot-Renault-Volvo motor volt benne, es az en Deloreanem 39 evesen sincs szetesve, sot, a legyartott autok tobb mint fele megvan meg. A te 39 eves kocsid milyen allapotban is van? :)

A kepalairas is hibas, Dunmurry (Belfast kulvarosa) a helyszin, nem Dunmarry.
Ass blaster Az utolsó bástya 2019.12.12 20:37:31
Egy Churchilli anekdotával kezdeném.  Valamikor a háború alatt az egyik brit parlamenti képviselő felvetette hogy az összes kultúrára fordított költségvetési pénzt tegyék át a hadiiparba.  Churchill válaszolt: "Ok de akkor miért harcolunk?"  Felháborodott a művészvilág tüntetnek a színészek. A…..
A napokban Budapestre érkezett Victoria Henao, a világ legismertebb drogbárójának, Pablo Escobarnak az özvegye. A látogatás kapcsán sokakban újra felidéződött az egykori maffiavezér élete és rejtélyes halála, mellyel kapcsolatban még napjainkban is rengeteg a tisztázatlan kérdés.  ..
Hihetetlen tények és szenzációs fotók a világ legsúlyosabb pénzügyi, gazdasági krachjáról és az azt követő évtizedből...
A dán tengerparton kívül is van ilyenkor autós élet, a hétvégén a kontinens egyik legjobb autós rendezvényét villantották a belgák üdülővárosában. A Concours d’Elegance (autós szépségverseny) a 10 évre visszatekintő Zoute Grand Prix hagyományos betétprogramja, több tucat ritka és drága oldtimerrel…..
Ass blaster A ló túloldala (2) 2019.01.07 20:59:48
Na szóval... Tegnap reggel nekiálltam írni. Egész nap a billentyűket vertem, aztán átnéztem és beélesítettem. Elég kemény írásra sikeredett vártam hogy kicsontozzanak vagy a libsik vagy hazaffyak. Vagy mindkettő. Gyanús volt hogy olyan lájtos kommentek jönnek. Mi a fasz? Nézem a posztot a felétől…..
Ass blaster Egy marék por 2018.11.18 14:20:43
Két héttel ezelőtt másodszor láttam az "Azt meséld el Pista" című művet Mácsai Pál előadásában. Mégpedig itt Londonban a Szent István Házban. Pali egy színészóriás, Kossuth díjas művész, egy ikon a színházi életben. Ha jól értettem 16 éve játssza a darabot több mint 600 előadáson van túl, talán…..
Előrebocsátom hogy gyengébb idegzetűek ne olvassák ezt a posztot.  Tudják-e a tisztelt olvasók hogy a háziállatok megölésének hányféle módja van? Kezdjük a baromfikkal. A csirkének hátrafeszítjük a fejét és elnyiszáljuk a nyakát. A vért a földre vagy tálba folyatjuk későbbi fogyasztás céljából.…..
Szabi DMC 2018.11.04 23:37:11
Probald abbol a szemszogbol nezni, hogy ha egy olyan garda el tudja vezetni az orszagot (mikozben meg a vezetesnel is tobb idejuk/energiajuk van az orszag szetlopasara), akik jogaszkent, bolcseszkent gyakorlatilag semmit nem tudnak a gazdasagrol, soha semmi hasznosat nem dolgoztak, es semmi eloremutatot nem hoztak letre egesz eletukben, tovabba munkajuknak es tevekenyseguknek soha semmifele negativ kovetkezmenyetol nem kellett tartaniuk, akkor azt mondom, barki el tudja vezetni ezt az orszagot, aki valaha valamiert is megkuzdott es felelosseggel tartozott. Te. En. Az a szerencsetlen irodista a gazdasagi miniszteriumban, akinek koszonhetoen osszeall az eves budzse, amit a "gazda" csak alair, bar nem sokat ert belole.

Bill Gates, Warren Buffett es a tobbiek nem a vilag legnagyobb cegeinek vezerekent szulettek meg, nem vegeztek elitkepzoket, nem kaptak oxfordi osztondijat, megis a legnagyobb, legbonyolultabb szervezeteket vezettek es vezetik a vilagon. Ertelmes ember semmifele kozosseget nem vallalhat kozonseges bunozokkel es senkihazi naplopokkal, akik a jelenlegi magyar kormanyzat es ellenzek teljes egeszet kepezik. Tedd be oket egy piaci alapon mukodo vallalkozasba: csodot fognak mondani. Tedd ki oket az erdobe: 2 napot sem fognak tulelni. Teljesen ertektelen es tudatlan emberek ezek, es barki, akinek a verejtekes munkaja lehetove teszi, hogy eddig meg nem omlott ossze az orszag, siman helyettesitene oket.

Ott tevedsz nagyot, amikor azt gondolod, hogy ha egy tortenelemtanar vagy egy kisz-titkar ugyvedbojtar (akik eletukben egy szamitogepet nem kapcsoltak be), ki tudja huzni 4, 8 vagy 16 evig mint miniszterelnok, (es kozben nem halnak ehen az emberek es felepul par irodahaz meg stadion, neadjisten par iskola es gyar is), amogott barmifele teljesitmeny van. Nincs semmifele teljesitmeny. Nezd meg a vilag legnagyobb gazdasagat: egy infantilis hulyegyerek vezeti. Nezd meg az uj hazad miniszterelnoket: egy butuska venasszony, akinek fogalma sincs a vilagrol, a gazdasag mukodeserol. Meg tudnad csinalni. En is meg tudnam csinalni. Ha egyedul nem is, vannak meg paran, akik mellettunk lennenek.

Es meg valami: ha meg nem olvastad, nagyon javaslom, hogy olvasd el Szolzsenyicintol a Gulag-szigetcsoport c. konyvet. Egeszen elkepesztoen "mind opening", ahogyan mifelenk mondjak. Mas szemmel nezel majd a gazdara es a csurhejere. Es nem az ellenzekben keresed majd a megoldast.

Amugy pedig: udv Surrey-bol.
A Netflix őrülten sikeres ifjúsági kalandhorror-sorozata, a Stranger Things sem kerülhette el a siker egyik modern velejáróját: az alkotóit beperelték plágium vádjával. Ez a hollywoodi ügymenet része, a Mad Maxtől az Avatarig mindent és mindenkit perel valaki, több, de inkább kevesebb sikerrel. A…..
Ass blaster Közszeméremsértés 2018.02.22 21:12:44
Mielőtt még az igazi mondanivalómba belekezdenék egy szolgálati közleményt szeretnék megosztani mindenkivel. A színdarab köszöni szépen jól van. Ahogy kiteszik a műsortervet azon a napon minden jegy elkel az összes előadásra abban a hónapban. egyszer még az elején aggódtam Bagossy Lacinak a…..
Múlt vasárnap zárt a világ egyik legrangosabb oldtimer-rendezvénye, a párizsi Retromobile. Bár létezik nagyobb rendezvény a kontinensen, de a Retromobile az egyik legrangosabb. A kiállítás erőssége a high-end modellek felhozatala, ahol a milliárdosok szerzik be kedvenceiket, de a közönség…..
Feleym! Ne feledjétek, hogy a főbérlő egy rohadt sóher csótány, aki soha nem fektet be a lakásba, még egy villanykörtét se hajlandó kicserélni, zsebre dolgozik (tehát lop, csal és hazudik - ha mégis szerződést kérsz, akkor rögtön emelne) - tehát alapvetően rajtad nyerészkedik, illegálisan. Botrány,…..
Hét tenger A Baralong incidens 2018.02.01 10:29:10
A XX. századi legendárium egyik fontos eleme, hogy a két világháború során háborús bűnöket, emberiség elleni bűncselekményeket, meg hasonlókat elkövetni a németek és a japánok privilégiuma volt. Időnként persze az angolszász vitézek is megbotlottak, és csináltak nem egészen tisztességes dolgokat,…..
Szabi DMC 2018.02.01 19:36:22
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Szabi DMC 2017.12.07 18:19:03
@scuynat: "akiknek van idejük/ kedvük olyasmikkel szarakodni, hogy filmletöltés"
Hát pedig ez manapság csak annyi, hogy 15 másodperc alatt megtalálod ncore-on, rányomsz egyet (virtuálisan :)), a lexarabb net mellett is letöltődik a vasárnapi ebéd közben, pendrive-ot be a tv oldalába, aztán hajrá. Ennél még egy vécézés is bonyolultabb, csak ott nem virtuálisan nyomsz rá ;)

A Reszkessetek betörők meg amúgy is rendszeresen megnézendő, mert kielégíti a kölkök instant karma igényét :)
Amióta csatlakoztam a blog szerkesztőségéhez, hatványozottan több időt töltök szinkronnal kapcsolatos tartalmak böngészésével, mint azelőtt tettem. Az azóta eltelt pár hónapban rendszeresen találkoztam két olyan témával, amik igazán megosztóak a magyar filmnézők, kritikusok, kommentelők körében. Ez…..
Joseph Heller kultregénye, a háború, (meg úgy amúgy a világ) abszurditásáról szóló 22-es csapdája George Clooney főszereplésével és rendezésében hatrészes minisorozat-feldolgozást kap, aminek én akkor is örülök, ha a forgatókönyvírók között a War Marchine egyik írója is ott van, mert kizártnak…..