Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SueSue

0 bejegyzést írt és 687 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Írta: Vaskó Ilona Még reggel fél hét sem volt mikor az ágyam mellett csöngött a vonalas telefon. Anyukám szólt bele zaklatottan, sírós, magas hangon: „Azonnal indulj gyermekem, apád visszaesett az ágyban és nem mozdul, már hívtam a mentőket…”…..
Az alábbi link-en találtam egy nagyon hasznos progit. Segítségével bele tudunk nézni Beérkezett, Elküldött dbx file-okba, törölt leveleket tudunk visszaállítani.Persze arra vigyázzunk, hogy mindez tömörítés előtt történjen.http://www.oemailrecovery.com/open-dbx-file.htmlA…..
A Borrajongó Heimann: Syrah 2008. 2011.04.22 05:12:00
 Tegnap került a poharamba ez a bor. Nem rendelkezek szerteágazó tapasztalatokkal a fajtáról, de az eddigi kóstolások alapján (főleg a rhone-i és újvilági borokra visszaemlékezve) ez nem egy kifejezetten fajtajelleges bor. Annyi baj legyen, viszont nagyon finom, ezért is írok…..
Akarsz-e róla beszélni? Ezzel a címmel rendezett a BrandTrend konferenciát a CSR kommunikációjáról a héten, november 25-én, csütörtökön, a Noni Arénában. A konferencia jól illeszkedik abba a trendbe, amiről több előadó is szólt, hogy ugyan sok mindennel baj van a CSR körül,…..
Bery, a BrandFestival szakmai igazgatója keresett meg azzal, hogy nem ajánlanám-e nektek az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő BrandFestivalt. Én a kérését örömmel teljesítettem, már csak azért is, mert itt évről évre érdekes, olyan külföldi reklámgurukkal és hazai…..
Próbáltam kevésbe bulváros címet adni, de nem találtam olyan szót, amivel ezt jobban le lehente írni... Próbáltam magyarázatot találni a lyuggatottsajt betűtípusra, és a meglepő színhasználatra, de sem a saját honlapján, sem sehol nem találtam arra utaló nyomokat, hogy ez…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
SueSue 2010.04.20 16:12:49
@[imi]: ennél István Dani is nőiesebb. :DDDDDDD
Amikor tavaly először tűnt fel a lúzer Sziget-utáló karakter, nagyot szólt, mert egy jól eltalált szerep volt, amihez egy tehetséges színészt is találtak. Az emberek imádták, itt az addicton is nagyon jó pontszámot kapott a Reklámszemle rovatban. Nyerő csapaton ne változtass -…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
Van az utcán egy reklám, ami a művirág-édesítőszer analógiát használja, és azt mondja, hogy jobb az eredeti, mint a mű. Erre ma érkezett egy morcos közlemény egy művirágos cégtől, amely óvatosabb fogalmazásra inti a Koronást.ÍME AZ ÜGY:   Óvatosságra inti az…..
SueSue 2010.03.23 23:25:45
Kontár Djuice Gerilla pad 2010.03.11 08:33:00
Még friss, most landolt a postafiokomban néhány kép, melyekért nagy köszönet jár a PazarCuccok szerzőjének, hogy meglátta, meglőtte, megsütötte feltöltötte, és jól elküldte nekem:). Alig pár napja futottam bele a Djuice tetszetős gerillamatricáiba, erre ismét az ő…..
Amikor megláttam a tévében az ingatlan.com filmjét, nem tudtam szabadulni a deja vu érzéstől, és akaratlanul is Vatera Vera kalandjai ugrottak be a koncepcióról (ami tekintve, hogy ugyanaz az ügynökség készítette, nem nagy meglepetés). Ez nem feltétlenül baj, hiszen a Vatera…..
SueSue 2010.03.03 22:04:22
@korn: "nem tudom, h az elmúlt évekből emlékeztek-e bármilyen ingatlanos kampányra/promócióra? én nem nagyon."

hát talán azért nem mert az iparág ment a saját tehetetlenségénél fogva, az újépítésűt megvetted a beruházótól, mert olcsóbb volt, mint a használt lakáshitel.

cipőt a cipőboltból, ingatlant az ingatlan.com-ról vettek. mert vettek, most meg nem veszenek, csak keveset, úgyhogy azt koncentrálni kell ide.

nekem a pasi hónaljszagú, azzal, hogy elhagyja a táskát a benne lévő foglalóval??? meg visszataszító

azért ha megbízát kaptok a tűzoltóságtól szólj :DDD
Egészen hülye kezdeményezés, de már megszokhattátok, hogy betegesen vonzódom az ilyenekhez. Most éppen egy olyan oldalra bukkantam, ami kielemzi a honlapok HTML kódjában lévő karaktereket, és azokat egy bonyolult algoritmus alapján hangjegyekké, azokat pedig dallammá alakítja.…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Kontár [Friss] Ciki Aldi reklám 2010.02.06 13:23:00
Napok óta agyalok, de nem tudok rájönni, mégis mi mozgathatta az Aldi marketingeseit eme spot megvalósításának irányába... Hát az elsőre feltűnik mindenkinek, hogy ez eltér a korábbi reklámjaik vonalától, szinte semmi mondanivalója nincs, és az is sejthető, hogy lesz…..
SueSue 2010.02.06 21:57:15
@korn: én aztán ténnleg ott mozgok, de én még nem halottam róla, az Aldi célcsoportja (mondjuk úgy offline brigád) akkor hogy azonosulna a figurával, jó hogy nem keresem benne a stratégiai elemeket, de könyörgöm, még egy teaserben is kelene lenni valami márka-attribútumnak
SueSue 2010.02.06 21:57:55
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
SueSue 2010.02.05 17:38:22
@united skates: nem tudom neked mi a neved, de ne személyeskedjünk. Felvette a külföldi férje nevét, te informálatlan...
Ha annak a felét le tudnád tenni az asztalra amit ő letett szobrot állítanának neked.

A spot szerintem jó, vicces, azok a kapcsolatok amik ezt a "házasságot" hajtották már nem élnek, így ez nevermind kategória.
addict Új Fa reklám, új mellek 2010.02.03 11:40:00
Gyermekkorom régi szép emlékei a Fa dezodor és Fa tusfürdő reklámjai, amelyekben valami számomra rejtélyes okból kifolyólag bocsánatos bűnnek számított fedetlen női keblek mutogatása. Pedig ez akkoriban sem volt bevett dolog, ártatlan, alsós kisfiúként legfeljebb…..
SueSue 2010.02.03 21:29:43
@reklámbuzi: ha csak itt meg a Parabolába láttal, akkor ezek szerint nem néztél Jancsó filmeket :)
Vajon csinálnak-e majd az új UPC-reklámok Winklerből és Karottából a Best magazin címlapjára kerülő, az utolsó postás által is ismert bulvárcelebet?..
Dukai Regina klipje minek van? ..
SueSue 2010.01.24 21:49:13
Valami éneklős műsorba(?) keresnek jelentkezőket, de lehet, hogy csak új station voice kell nekik? Végül is mindegy, a reklám se kifejezetten erre van kihegyezve. ..
Nem akarom lelőni a poént, ezért még csak annyit sem írok le, hogy mit reklámoz a párizsi TBWA legújabb szpotja, amelynek főhőse egy rajzolt fütyi. Szegényke lógó orral, illetve makkal hajkurássza a puncikat jobbra-balra, de azok nem vevők az udvarlásra. Meglepő és újszerű…..
addict Írj egy Class dumát! 2010.01.19 17:30:00
Egy kis minipályázatot írnék ki a Class FM meglepő poszterére építve, amelyen valamilyen okból kifolyólag szabadon hagyták a logófejű alak szövegbuborékát. Lehet, hogy eleve nem is akartak odaírni semmit, vagy csak nem jutott eszükbe egy class duma sem, de az is lehet, hogy egy…..
SueSue 2010.01.19 19:17:23
@Kontárblog: ezaz! lehet rögtön a CGM (consumer-generated media ) vagy UCC (user-created content) lett a kampány új koncepciója. Who knows?
SueSue 2010.01.20 21:51:51
@offos: hehe :DDD ez jó
Mire beértem a szerkesztőségbe, kiderült, hogy a Konzervatórium már hétvégén megírta, ami az első értetlenkedés után egy teljes reggeli beközlekedésen keresztül fortyogott bennem a kampányra ráforduló és megrendítően ronda Fidesz-plakátot látva. Okosjobbos barátainknak az…..
Az FBI tegnap mutatta be legújabb, hatalmas elektronikus kijelzőjét a Times Square-en, amelyen ezentúl az ott elhaladók tízezreinek fogják majd mutogatni a legkeresettebb, nem túl barátságos arcú Top10-es bűnözőket. Az FBI már 2007 óta alkalmazza az elektronikus óriásposztereket…..