Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalainori

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5 perc Angol Síelni voltunk 2008.01.02 22:17:49
Szia! Először is szeretnék még egyszer nagyon Boldog Új Évet kívánni mindenkinek! Tegnap sajnos nem tudtam még jelentkezni, mert - miután Artúr szerencsésen kilábalt a karácsonyi középfülgyulladásból - december 29-én elutaztuk Ausztriába síelni. (Na jó, ez némi túlzás,…..
Szia !Ezzel a rövid kis idézet gyűjteménnyel szeretnék Neked és családodnak Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!  ... és hogy egy kis zenei aláfestés is legyen egy kicsit vicces stílusban, hallgassuk meg a Jingle Bell Rock című számot Billy…..
Szia!Már csak pár nap van Karácsonyig, így ma ismét ebben a témában fogjuk bővíteni a szókincsünket! Remélem, hogy a mi Karácsonyunk is nyugodt és szép lesz, és Artúr meggyógyul. Sajnos szegény nagyon megfázott, köhög és elég magasra szökött a láza is tegnap:( Nagyon…..
Szia!Ma tovább folytatjuk a karácsonyi témát, és megismerkedünk a tradicionális brit karácsonyi süti, a Christmas Pudding történetével és elkészítésével egy kedves öreg nénike segítségével, aki egyébként arról híres, hogy ő volt a brit TV történetében az első TV…..
Szia!Remélem kellemesen telt a hétvégéd, én szokás szerint rohangáltam és próbáltam mindent elintézni, hogy kész legyek karácsonyra:) Persze nem sikerült mindent megvenni, megtalálni, becsomagolni, rendbe tenni, de sebaj, legalább láttam egy pár aranyos kis állatot egy alkalmilag…..