Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iremain

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a miniszterelnök-helyettesi észkombájn egy tévéműsorban elkezdett az evolúcióról okoskodni.   Először hat megjegyzés magáról a szituációról. 1) Általában én nem tartom helyesnek buta kreacionistákkal vitatkozni, és reklámozni őket, de itt egy olyan emberről…..
Iremain 2014.08.25 01:39:33
@Brendel Mátyás: nezd, M., beidomitottak :D szerinted az egyetemen csak droidokat kepeznek? ha ezt gondolod, akkor eleg furan allsz a tudomanyokhoz. amugy meg a csolatas definiciojat a bejegyzeseid kimeritik.
Kutyapékség Grazban. Hogy ez a kép hogyan kapcsolódik a cikkhez, az ki fog derülni Orbán Viktor a munka alapú társadalom szlogenjét régóta ismételgeti, már a 2010-es választás óta, amikoris tízcsillió munkahelyet akartak teremteni. De megjelent a legutóbbi posványosi…..
"Ez nem egyszerűen felháborító, ez hányingerkeltő" mondta Gyurcsány Pásztor Albert elhíresült, cigányozós nyilatkozatáról 2009-ben. Szerintem ugyanennyire hányingert keltő az, ahogy most megalkuszik, és külön cikkben magyarázza el, hogy a DK végül is miért egyezett bele…..
Iremain 2014.07.11 22:16:38
@Brendel Mátyás: nem, szeritnem te egyeertelmuen elfogult vagy Gyurcsannyal. A korabbi cikkeid alapjan is ez jott le. Ezert irtam, hogy a seggnyaloja vagy. De ezzel nincs baj, csak ismerd be, hogy elfogult vagy. Amugy meg allandoan szapulod az LMP-t, akik talan a kozepen vannak. Oket szerintem tul sok kritikaval illeted, annak ellenere, hogy SZERINTEM, nem egy rossz part a magyar politikai palettat tekintve.
Iremain 2014.07.11 22:17:18
A videófelvételért köszönet Csabának, és annak, aki megszerkesztette. Az ELTE Theoretical Philosophy Forum szemináriumára kaptam meghívást előadni ebben a témában. Az előadás nagyon jól sikerült, sok ateista volt jelen, és sok filozófus. A szeminárium szokásos közönségéhez…..
Hogy miért kaptak ki a Kormányváltók?! Csak röviden: persze, volt a Fideszes médiatúlsúly, de ezt akkor firtathatnánk, ha 5-10 százalékkal kaptak volna ki a Kormányváltók. A kamupártok, különféle kis csalások szintén nem játszanak. A választási rendszer katasztrófa, 44…..
Előre kell, hogy bocsássam, hogy (i) ez tényleg egy zárt levél, úgyhogy más el ne merje olvasni, senki mást nem érint!:) (ii) Én a priori nem vagyok sem "siessük el gyorsan ezt az összefogást!" párti, sem összefogás ellenes. (iii) Továbbá nem utálom sem az MSZP-t, sem az E14-et,…..
Iremain 2013.10.30 11:39:32
Amugy ez egy erdekes cikk:
www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20131028-igy-huztak-el-mellettunk-a-szlovak-munkasok.html?sec-top

Szamokban (keresetekben kifejezve), hogy az MSZP es a holdudvara mekkora karokat csinalt. Persze majd a fidesz nyolc eve utan is kb ugyanilyen lesz a rombolas, ez mar tisztan latszik. Szoval nem ertem, hogy a blog iroja, miert nyalja a segget (meg ha virtualisan is) ezeknek az baloldali "joembereknek".

Tovabba vegigolvasva a kommenteket: fuggetlen media nincs. Online Tavmunkas amit leirt, azzal igazabol nem lehet vitatkozni, illetve Brendel nem is tudott erdemben. Meg megint ez a sajtoszabadsagos tema. Ha nem lenne az, akkor nem egy magyar szerveren irogatnad a hulyesegeid.
Iremain 2013.10.30 13:19:47
@Brendel Mátyás: miben vagy gatolva otthon? ezeket a baromsagoka is leirhatod halomba, latod-e? es megse vert meg meg egyetlen rendor sem ;)