Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idősebb Lencsés István

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Baljós árnyak olyan volt, mintha George Lucas kizárólag az általános iskolás közönség számára készítette volna, A klónok támadása remek alapötlete pedig elcsúszott a rémesen gyenge körítés sikamlós talaján. Az annak idején csodát alkotó író-rendezőnek valami nagyot…..
Idősebb Lencsés István 2014.12.07 11:01:27
@Vincenzo90: "minden hibát elnéztünk neki"

Nem. Annyi a különbség a kettő között, hogy amíg a régieket dzsordzs másokkal csinálta és megvolt határolva hogy mit tehet meg, addig itt egyedül volt és elszabadult a pokol. Még hogy a harmadikra valaki 8 pontot ad tízből nagy nehezen megértem, de hogy valaki szerint a második rész még jobb is...
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Győztünk a magyarok ellen, újra bebizonyosodott, nemcsak nagyválogatottunk, hanem utánpótlásunk is jobb, mint déli szomszédunké. Az u19-es szlovák válogatott Dunaújvárosban a korosztályos Európa bajnoki selejtező első szakaszában a D csoport döntő mérkőzésén hintettek három…..
Idősebb Lencsés István 2014.11.16 23:02:18
@lehel kürtje: Ahogyan nézem a szlovákok 2006-os vb-ért selejtezőt játszottak, 2010-es vb-n ott voltak és nyolcaddöntőig jutottak.

Az itteni posztokból azt szűröm ki, hogy a 2010-es vb után pintér attila szintű edzőjük lett (ereség lichtenstejn luxemburg ellen), mert amikor menesztették akkor elkezdtek nyerni.

Én azért irigykedek rájuk, 2010-től felnőtt egy valamire való válogatottuk, nem találsz csereembert a keretükben, és angol, olasz, német, orosz elsőosztályban játszanak.

Mellesleg a legianak szurkolok az EU ligában, ahol van egy kis 19 éves srácuk Duda aki lövi a gólokat futószalagon.

Ilyen nekünk nincs sehol, max Szalai a kispadon.
Az évtized mérkőzésén győzték le a spanyol csillagokat a Tátra alatt! Szlovákiában véget ért a spanyol futball uralma a világon Spanyolország selejtezők során 2006-ban kapott ki utoljára Svédországtól A szlovák csapat 150 ezer euró (cca. 45 millió forint) jutalmat kap a…..
Idősebb Lencsés István 2014.10.10 15:55:21
@Nacionalista?!: Ha a mi focistáink győztek volna le a spanyolokat akkor te is és az ország 99%-a ugrálna hogy "megvertük az európa bajnokot", és ott ugrálnál az egész bandával hogy fogadd őket a repülőtéren.
Ismerd meg a mai napon 70 évvel ezelőtt kirobbant, Magyarországon ismeretlen antifasiszta ellenállás történetét.  Ismeritek azt a viccet, hogy a szlovákok több hónappal, a csehek egy nappal a második világháború vége előtt keltek fel a nácik ellen, a magyarok pedig…..
Idősebb Lencsés István 2014.08.31 15:28:06
@jog-ász: Én azt győzelemnek ítélem meg, hogy amikor még a magyarok még mindig a dunába lőtték a zsidókat, addig egy másik ország felvette a harcot a németekkel szemben.
Ellentétesen ítéli meg Orbán beszédét Moszkva és Brüsszel. Egyértelműen elfogadhatatlanok Orbán Viktor magyar miniszterelnök szavai az Európai Néppárt számára, amelynek Orbán pártja, a Fidesz is tagja - nyilatkozta a budapesti Közép-Európai Egyetemen tanító Anton Pelinka…..
Nem elég elítélni Izrael állam primitív, törzsi jellegű megtorló akcióit! A magyarországi és nyugat-európai reakciók egy jó része amolyan törzsi vendettának tartja a zsidó állam reakcióját a három zsidó fiú elrablása és a Hamasz rakétatámadásaira adott választ. Az…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Idősebb Lencsés István 2014.03.13 15:23:01
@SzJ1982: Janikám szüleid mindig mondták hogy ne a Corvinusra menj egyetemre, mert ez lesz belőle, egy szavad sincs ami nyomdafestéket tűrne. Ennyi felesleges energiád van elugorhatnál néha a BKK-ból hozzám és segíthetnél bekapálni a kertet.
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
Idősebb Lencsés István 2014.01.30 23:44:15
@preem palver: Szóval ha én azt mondom hogy szerintem Kossuth egy gyáva volt, aki elmenekült és külföldről pofázott, biztonságból, melegből görgeynek mekkora egy áruló akkor én nem vagyok magyar?
Vagy már egyenesen zsidó vagyok ha mai "hazafi" szinten gondolkodok?
Slovensko, do toho! Ukrajna ultrái 2014.01.28 09:23:20
Kik ezek a srácok a kijevi utcákon? Repülő Molotov koktélok, lángoló gumiabroncs barikádok, vasrudak, botok, láncok és maszkos arcok. A nagyszabású, békés demonstrációk összképe megváltozott, a tüntetők kemény ellencsapásokat intéztek a karhatalom felé. A frissen…..
Idősebb Lencsés István 2014.01.28 18:51:23
@béla a görög: Miért uram, nekik ki fizet azért, hogy iskola/munka helyett az utcán garázdálkodjanak és pusztítsanak?
Nem kevés magyar embert ismerek a határon túl, akik a mai fideszes nemzetpolitika nyomulása láttán középső ujjukat mutatják Budapest felé: ti nekem ne mondjátok meg, ki és mikor magyar, mert akkor mostantól kezdve cigány vagyok.  Örömtüzek gyúlnak december 5-e kapcsán a…..
Elhoztunk egy pontot Portugáliából, a szlovák válogatott edzője gatyába rázta a szemtelenkedő újságírókat: aki most kérdezni mer, az nem szlovák! Izgalmas napokon van túl a szlovák felnőtt válogatott is. • Szlovákia válogatottja nem a megszokott összeállításban…..
A magyar u15-ös válogatott elleni mérkőzéssel nyitották meg ünnepélyesen kedden Poprádon Szlovákia második Nemzeti Edzőközpontját (NTC). Az első már évek óta működik Szencen. AZ UEFA előírásainak megfelelő stadionban minden korosztályos válogatott pályára léphet. Ha…..
Idősebb Lencsés István 2013.11.06 12:36:31
@Jock Ewing: Kisfiam ha ennyi felesleges energiád van, jöhetnél inkább hozzám kapálni a kertbe.
 A „matolcsyzmus” és a „gazdasági szabadságharc”, a különadók, hatósági árképzés, az államosítások, piacátrendezés és az ezekért vállalt konfliktusok mögött nem valamiféle "kommunista" tempó öröksége áll. Míg az elmúlt két évtizedben a helyi…..
Idősebb Lencsés István 2013.10.30 09:28:35
@Lencsés István: Pistikém, megmondtam a bácsiknak az intézetben hogy ne engedjenek gép elé. Úgy néz ki megint be kell mennem hozzájuk.
A Csehszlovák Kémnek, nyílt levél a partizánokhoz egy partizántól, Barátaim a csehszlovák kém nyilvánvaló és folyamatos provokációira, aknamunkájára válaszul, mer egy gyökér vagy na. meg azért, mert lehetne ezt értelmesen is. ezekről. megpróbálom ezt, bár nyilván…..
A KARD A bennünk élő Trianon 2013.10.29 07:19:08
Újabb fejezethez ért a romániai magyarok, székelyek harca a megmaradásért. Én ugyan eddig vajmi keveset szóltam az érdekükben - mea culpa -, de lássuk, mire számíthatnak tőlünk odaát ebben az apátiába fulladó fülkeforradalmi időkben. Nincs kétségem afelől, hogy közeledve a…..
Idősebb Lencsés István 2013.10.30 09:09:00