Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meggi111

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKK válaszolt a sajtóból érkező újabb össztűzre, amit azután kapott, hogy 5 órán át fogdában tartottak egy nyugdíjast, akinek nem volt beírva az igazolványszám a bérletében: A Tékozló Homár blogon megjelent „Itt az idő megfékezni az ellenőröket!” című poszt…..
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
Naiv ügyfelet hetek óta szívatja az egri Euronics, hogy majd elszállítják szervizbe a horrorhangokat adó hűtőjét, de ez sohasem következik be. Néha még cserekészüléket is beígérnek, hogy jobban fájjon. Amikor már nem bírta tovább, elment a Fogyasztóvédelemhez, ahol azt…..
Ahhoz képest, hogy ez a szinte azonnal szakadó fólia védi az összes joghurtot, tejfölt és kefírt, meglepően kevés a selejt: a képeket ma (október 26.) készítettem: a november 19-ei szavatosságú tejfölt felnyitva a képen látható extra ajándékot láttuk benne. Javaslom…..
A szakértőknek nem sikerült naiv ügyfél lába nélkül rekonstruálniuk szemrevételezéssel Adidas cipője furcsa hanghatásait, ezért aztán nem cserélték a debreceni Intersportban. Az Adidas válaszra sem méltatta a problémát: Gyakorlott olvasódként elkerülöm azokat az…..