Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menyetmisi

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Induljunk a kályhától Cyclocrossról először akkor hallottam, amikor 2015 tavaszán Holluby Andris megvette a gyönyörűséges Scott-ját, és akkor mondta, hogy ez cyclocross bringa. Őőő, hogy micsoda? Hát meg kellett gugliznom, meg megnézni róla klipet a youtube-on. Aha, terepen mennek országútival,…..
Fűzfő maraton, középtáv. A rendezvényről nincs saját képem, egy sem. Rólam végképp nincs. Amit kicsit sajnálok, mert jó lett volna a lányaimnak megmutatni a célba érkezett sáros és lila nénit, hogy na, látjátok, ilyen anyátok van. Mindegy, tudják ők enélkül is. Időben…..
2015. június 11., de csak most került ide. Tájékozódási kerékpáros master VB, Portugália. In medias res A mai nap első legjobb jelenete az volt, amikor Mark Stodgell, nemzetközi ellenőrzőbíró bemutatta az átfutópont megfogását. Valójában semmi nehézség nem volt benne, jönni…..
a Polgár Jenő hivatalba Sprint 2015.10.12 12:48:46
Ez egy június 10-én született dolog, csak most ideteszem, hogy meglegyen ez is, egy kupacban a többivel. Tájékozódási kerékpár master VB, Portugália. Nagyjából folyamatosan vigyorgok a verseny kezdete óta. Hozzáteszem gyorsan, hogy életemben először vagyok - mint résztvevő - világbajnokságon, meg…..
Talán Puffy volt az, aki néhány hónappal ezelőtt megkérdezte, hogy volna-e hajlandóságom indulni Zánkán a 24 órás váltón? Perszehogyvan, mondtam egyből, mert tényleg volt. Mindig is szerettem a különböző gyötrelmeket, ha ezt csapatban lehet űzni, az meg még jobb. Össze is…..
a Polgár Jenő hivatalba Váltó 2015.06.16 19:58:10
Tájékozódási kerékpáros master VB, Portugália. A váltó arénája talán a legjobb helyszíne volt az EB-VB-nek, mármint látványt tekintve. Alcafozes település szélén egy hegytetőn egy templom környéke. A terület minden irányban messzire belátható, viszonylag szép, de főleg…..
A hosszútáv napján korán keltem, mert 9:15-ös rajtidőm volt. Ez annyiból volt jó, hogy nem volt reggel időm hosszasan izgulni, bár bőven elég volt az a 2 óra is. A versenyterület a szállásadó falunk közelében volt, így a panzióból lehetett teljes harci díszben indulni.…..
Nem vagyok tapasztalt terepfutó, de mindig is szerettem volna edzeni a hegyekben heti egyszer. Sajnos ez nem ilyen egyszerű, ezért nem tudtam erre céltudatosan készülni, edzeni. Az edzéseim nagy része aszfalt, kb 97%-ban, és a hosszú edzéseim se szokott 20km felett lenni. Kicsit lassan indul be a…..
menyetmisi 2015.05.27 21:13:41
@ironman: A lelkesedéssel sosem volt baj, inkább azzal, hogy 20 km felett már fáj :). De úgy látom, és ebből a beszámolóból is az derül ki, hogy sok minden fejben dől el. Hogy nem szabad elfutni az elejét, hogy inni-enni, szóval pótolni kell rendesen meg ilyesmi. Ami technikailag is nagyon tanulságos volt nekem a posztodból, hogy mertél ilyen lassan futni, mondhatni elképesztően lassan az elején, és gondolom ennél sokkal jobban is ment volna, de mégsem nyomtad ész nélkül.
Ezeken kell még egy évig gondolkodnom, a többi adott :).
comment:com Playbackgyanú A Dalban 2015.02.10 08:00:00
Normális esetben az ellenségünktől sem kérnénk olyat, hogy hallgassa meg a Spoon nevű, x-faktoros tákolmány bármelyik előadását is, de ebben az esetben kivételt teszünk. A Bors kapargatta meg A Dal múlt szombati adásának egyik továbbjutóját, pontosabban az előadásukat, ami…..
„Ha Cohn-Bendit Európa, akkor én nem vagyok európai.”  (MG)Akarok a békéért menetelni szombat délután? Nem hiszem. Legfeljebb a békénhagyásért. Tiltakozni akarok. De nem a kormány voluntarista és átgondolatlan lépései ellen. Azok ellen már tiltakoztunk eleget, és…..
Itt ez a rendőrviccek hülyeségszintjét súroló izé:A tiszai vízirendészet, természetvédőkkel összefogva, fokozottan óvja a tiszvirág-rajzás küszöbén a védett kérész-faj fennmaradását - írta keddi számában a Heves Megyei Hírlap. Sokan ugyanis kiássák az agyagos…..