Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel.hu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a kórház előtti "bodé boltocskánál" vártam a soromra, előttem egy nagy fürt szőlőt vásárolt valaki...Eszembe jutott egy jó sok évvel ezelőtti történet, jót mosolyogtam magamban."Gáborkám nagyon vagány kis gyerkőc volt, nem félt a gyermekorvosnál, aztán sorozatban…..
Magamközt Hívd vissza! 2014.02.06 08:42:54
Te vagy az egyetlen, aki fontos neki. Te vagy az az egyetlen ember, akire figyel. Akire hallgat, akit feltétel nélkül szeret. Vár rád. Vár rád, és történjen bármi, ő kitörő örömmel fogad. Mert szeret. Hiába mész el egy fél órára egy, egy órára, dolgozni, egy hétre, vagy egy…..
... kissé lecsúsztam a partiképes pasikról, és nem ártana ha idomulnék.... ...... - Bogaram, én tényleg örülök, hogy már itthon vagyok a gyerekkel. Nem lennék a helyedben. Esélyed sincs felvenni a versenyt a csinos okos 25 évesekkel. - ? Köszi. - Jajj, szivem APKval tényleg…..
Magamközt Kutyaovi 2014.01.19 12:31:07
A bekutyásodásom kezdetén eldöntöttem, hogy kutyasuliba mindenkééépen menni fogunk, mert Dió az első saját kutyám, és eddig nem igazán Volt jól nevelt eb a közelembe, így fogalmam sincs hogy kell nevelni egy ilyen maflát. De Dió nem mafla. Dió egy nagyon okos, iszonyatosan…..
Magamközt Séta 2014.01.16 21:06:00
Menthetetlenül bekutyásodtam, de ezt már tudjuk. Dió miatt öröm hazamenni, jó felkelni, megázni és fázni, hogy megtanulja a szobatisztaságot. Nézni azt a két mosolygó szemet, mikor parizert kap nasinak, labdát cibálni, és reggelente simogatással ébreszteni, hogy komám, most pedig…..
Magamközt Van ez így... 2013.12.16 08:37:19
... van ez így hogy a rettegés erősebb mint az élet maga. Mint most. Az, amikor a mások által látott erősnek, határozottnak, okosnak látott személy egyszerűen összeomlik... Ülök a gép előtt, és lassan egy órája folyamatosan ömlik a könnyem. Elfáradtam.... ...elég....…..
Magamközt Függés... 2013.11.28 09:58:35
Pedig esküszöm megpróbltam elkerülni, hogy így járjak. De így jártam. Gondoltam, majd tudatos gazdi Leszek, aki fegyelemmel és szeretettel neveli a jószágot, és nem lesz ott semmi hiba. Nem Leszek azaz ölbe kapdosós, "utyuliputyulikutyuli-cupcup" gazdi. Én NORMÁLIS maradok. Aha...…..
Magamközt Az alapszabályok 2013.10.29 09:31:58
„Ha már együtt kell laknunk, akkor meg kell állapodnunk pár szabályban. Na, szóval akkor az alapszabályok: Nem ugatunk, nem vonyítunk, bent a házban sehol se emeljük fel a lábunkat. Ez itt nem a Te szobád! Nem rágcsálunk, nem nyálazunk, hordjuk a bolhanyakörvet. Ez itt nem a…..