Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseljabinszk Traktor Plant

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta szakmai viták tárgya, hogy a készen megvásárolható lakásriasztó csomagok milyen hatékonysággal képesek működni. Egyáltalán laikusok képesek-e ezeket az előre legyártott, viszonylag olcsó rendszereket szakszerűen felszerelni? Mindig is volt igény olcsó…..
Cseljabinszk Traktor Plant 2014.06.14 13:42:55
@galaxiscsirke: Igen, mint ahogy írtam nem ez a legtutibb riasztó, de egy nullával kevesebb is az ára! Bő 1 hétig elketyeg a cucc áram nélkül, és ha levered a kezelőt, akkor a sziréna azonnal megszólal. Egyébként azt is jelzi, ha merül az elem. Igazából tévesen akkor tud jelezni, ha lemerül az elem a nyitásérzékelőben, de egy közepes minőségű alkáli elemel kb. másfél évig üzemel. Az elemeket illik évente cserélni ez 1200 Ft, ez is kibírható költség, a riasztóakku olyan 5000/db+ szerelési díj és kibír 5 évet, 2 kell belőle tehát költségben sem ugyanott vagy. Tudod van akinek csak erre van pénze, de bőven több mint a semmi. Véleményem szerint egy ilyen riasztó is sokat segít abban, hogy Lakatos Winnetou ne az én ajtómat törje fel a házban. A profi betörők pedig nem a paneleket járják végig, legalábbis tudtommal.
Cseljabinszk Traktor Plant 2014.06.14 15:22:35
@galaxiscsirke: Most komolyan nem értelek, szóval egy üres szirénadoboz elég, de ez a 10000-es szart sem ér? Komolyan? A számításaidat pedig abszolút nem értem. 100000- ből, munkadíjjal kihozni egy 2 szintes házat ????? No de ez biztos az én hibám, írd le nyugodtan, hogy a MABISZ szerint milyen a jó riasztó biztos nem tudja itt senki, persze rajtad kívül. Egyébként szerinted, ha a vidéki öregjeinknek lenne legalább egy ilyen "vacak" riasztójuk, hány élte volna túl az éjszakai rablást, mert a környék felébredt volna a szirénára és megnézi, hogy mi a baj?
Egy kezdeményezéssel éltem a szerdai képviselő-testületi ülésen. Azt szeretném, ha a Józsefvárosi pályaudvar a vasúti forgalom 8 évvel ezelőtti végleges megszüntetése után újra hasznosulna, és a városligeti zöldterület csökkentése helyett ide kerülne a múzeumi…..
Cseljabinszk Traktor Plant 2013.12.11 10:01:38
@jt: Kedves képviselő úr!
Nem szubjektív a dolgok nagy része amit leírtam, sokat járok a kerületbe a barátaim miatt ill. a kedvesem is ott dolgozik! A statisztikának én nem hiszek, hiszen nem én hamisítottam! A drogosok sem valósak, a Kék Pont sem azért települt vajon oda? A rendőrségi híradásokban sokkal többször szerepel a kerület, mint ahogy a nagysága vagy lakosságának száma miatt statisztikailag szerepelni kellene! Értem én, hogy véded a kerületedet, de legalább a tényeket ne tagadd! Amiket leírtam azok pedig tények! Egyébként nem vagyok újságíró! De nagyon szívesen megtudnék dolgokat az általam felvetett problémák megoldásáról, vagy arról, hogy ezek az események miért nem valóságosak!? A szubjektív biztonságérzetet növelő tervek is érdekelnének, valamint, hogy a bemásolt link miért nem igaz!
További szép napot!
A sajtó gyakran célkeresztbe veszi a vagyonőröket, - különös tekintettel a negatív hírekre. A bankrablót elkergető pocakos vagyonőrről készült videófelvétel remek sztorit szolgáltatott a médiának. De sok más esetben is a vagyonőrök negatív szereplőivé válnak a híreknek.…..
Cseljabinszk Traktor Plant 2013.10.29 09:30:32
www.szvmszk.hu/files/images/Orszagos/Segedlet/Szamitasi_segedlet_alkalmazott_2013.pdf
Itt található a Kamaránk által kiszámolt órabér és járulék! Szeretném ha vissza jeleznének azok a cégek, vállalkozások akik ennyit fizetnek egy őrnek és megkapja a szabadságát pótlékát is! És ez csak a minimálisan elvárható fizetés, akinek más a beosztása annak még több JÁRNA!