Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csehszlovák Rém

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
Kitaláltuk Mikivel, hogy írunk az idén is mindenfajta összegző listát az évről, de viszonylag gyorsan szembesültünk azzal: képtelenek vagyunk faszalistát írni. Mert Dárdai meg a Gyárfást kinyíró lyány ott lett volna, de a többi nyolc helyet sehogy se tudtuk megtölteni. Marha jó volt plö a…..
Csehszlovák Rém 2017.01.01 11:28:18
@$pi$: ostoba fidesses bérkomemntelő. A fasznak sincs kedve egy ilyennek akár egy érvet is felvonultatni. Buta proli vagy. És pont. És búék.
Szegény Rogán Antal, nincs túl jó formában mostanság. Helikopteres utazás egy celebesküvőre, vagy a nemrég az Index által kirobbantott Grúzián és Oroszországon átívelő botrány mind olyan, ami után egy közepesen normális országban minimum lemondatják az adott politikust. Magyarország szerencsére nem…..
Csehszlovák Rém 2016.11.13 14:33:53
@B3T3G: ne már. Ez kurva gyenge hiteltelenítési kísérlet volt.
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Csehszlovák Rém 2015.12.18 18:30:58
Az elmúlt hosszabb szünetben sem állt meg az élet, és a minapi sikertelen ideológiai továbbképzésre -ahol ismét sikertelenül magyaráztuk el a cseheknek vélelmezett felsőbbrendűségünket- jelentős sótapasz volt ez a 42 éves hokis. Kivételes nem alázzuk porig cseh testvéreinket,…..
A cseszko jegybank (cseh jegybank honlapja) képes volt izgalmassá tenni a laposodó cseszko eseményeket: A 25,5 körül mozgó CZK/EUR árfolyamot mostantól 27re lövi be. Ennyi a hír, es higgyétek el most ott az egész ország ezt emésztgeti.. Rövidesen bővebben...
Kicsit se akarok foglalkozni  cseszko eseményekkel. Úgyis rendben lemegy az osztozkodás, oszt jövőre fasza lesz minden ott is. Egészen nagy botrányok után - itt kívánunk a partizánok nevében sok boldogságot Necas-nak -az ő kormánya borult be a gyengébbek kedvéért- és ifjú…..
Szerencsére az elmúlt pár napban a csehszlovák kém nem mérgezte az internetet öklendezésével, így a partizán lelke is jóval nyugodtabb. (lehet, hogy írt valamit, de annyira nem vagyunk rá kíváncsiak, hogy akkor is nézegessük a blogját, ha az index nem tolja a blogját…..
Prágából jelentjük Vasárnap kora délután a Sladkovsky kávézót, ahol vendéglátónk szerint őrült finom angol reggelit lehet kapni, zárva találjuk. A lehúzott redőnyön cetli hirdeti: ezen a hétvégén csak kettőkor nyitnak, hogy előtte még kiheverjék a választási…..
Mivel a partizán civil foglalkozásával keresi a kenyerét, ezért bértollnokunk csúnyán beelőzött. Rögtön kettő darab nyílt színi provokációval. Hiába, nincs is szebb , mint index pénzen médiakurválkodni, ennél már csak az a szebb, mikor úgy próbál fenyegetőzni finoman, hogy…..
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
Csehszlovák Rém 2013.10.30 17:44:17
@mohács: te egy igazi partizãn vagy.
A Csehszlovák Kémnek, nyílt levél a partizánokhoz egy partizántól, Barátaim a csehszlovák kém nyilvánvaló és folyamatos provokációira, aknamunkájára válaszul, mer egy gyökér vagy na. meg azért, mert lehetne ezt értelmesen is. ezekről. megpróbálom ezt, bár nyilván…..
Csehszlovák Rém 2013.10.30 13:34:33
@Idősebb Lencsés István: mondanám , hogy megtisztelő, de nem. Ha nem lenne egyértelmű: ez a blog részben a csehszlovák kém ellenében, es részben a provokációjára reagálva kivan működni. Azért csak részben, mert az élet sokkal tartalmasabb, mint amennyit abból a csehszlovák kém felfogni, lereagálni képes..
Csodálatos marakodás vette kezdetét a koncon -ha úgy jobban tetszik a hatalmon- az ünnepet megelőzően, közben meg azóta is.. Várhatóan még egy darabig el fog tartani a cirkusz, de az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni. A választások legviccesebb figurája cseszkoban maga az elnök…..
1956-tól Bajáig: "Csakis a kulturált és művelt nép lehet szabad, csak neki lehet jó kormánya. A forradalmak egymásutánjától vérbe borult műveletlen nemzet nem vívja ki szabadságát és jogait, és rövid idő elteltével ismét kijátszatik és önkényuralomba…..
Csehszlovák Rém 2013.10.29 00:08:47