Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryan O'Reily

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WOD Tánc 2018.01.22 11:51:08
Első edzés. Hét tízkor kezdődik, egy átlagos napon nyolc, fél kilenc is van már, mire elindulok otthonról. Szóval előtte való este visszafelé számoltam ki, hogy mire mennyi időt kell hagynom: tizenöt perc kávé és egészségügyek, húsz perc séta a kutyával, és így tovább hat harmincötig, ami az…..
A Netflix és a Marvel tökéletes párosítás. Ez kiderült az első Daredevilből és a Jessica Jonesból is. A hatalmas siker hatására a gyártók kicsit megkavarták az eredeti 4+1 évados stratégiát, és gyorsan bejelentették a második Daredevil-évadot úgy, hogy a beígért négy…..
Az online tartalomszolgáltató eddig titkolta nézettségét, és még a saját gyártású (és ha csak az internetes aktivitást nézzük, rém népszerű) sorozatairól sem közölt adatokat, csak annyit, hogy jól nézik őket, köszönik. A Variety most közzétett egy grafikont, amin az…..
Ryan O'Reily 2015.05.01 07:58:57
Aki kardot ragad az kard által vész el. Véget ért a Sons of Anarchy, Jax Teller soha többé nem húzza fel a segge közepéig a buggyos farmert és imbolyog ki a klubházból a szájában egy cigivel (kiegészítők: egy pár fehér Nike, fehér póló, kockás ing, kútlánc, bicska,…..
Ryan O'Reily 2014.12.12 10:42:20
Ősszel megírtam egy rettentő szomorú felismerésemet, akkor derült ki, hogy az egy évvel korábban megismert nagyon szimpatikus limai szakácspár autóbalesetben életét vesztette. Az ő emlékükre is teszem közzé ezt a receptet, amiből náluk ettem a legfinomabbat. És megfőztük…..
Ryan O'Reily 2014.01.13 16:59:08
@világevő: "Így néz ki az ő ají amarillójuk, jobb boltokban, például az Ázsia BT-nél láttam friss sárga chilit is! De helyettesíthető más, nem túl csípős chiliszósszal is." - no offense, de nekem ebből az derül ki, hogy az Ázsia Bt-nél láttál már friss sárga chilit és hogy használhatunk más típusú chiliszószt is helyette. A sárga chiliszósz budapesti lelőhelye - ha van ilyen - továbbra is titok marad. :)

De akkor úgy értelmezem, hogy friss chilivel kell csinálni a szósz helyett, és akkor jók vagyunk. :)
Ryan O'Reily 2014.01.13 19:56:06
@világevő: köszi! ki fogom próbálni
Lillo Brancato Jr. duplán örült annak, amikor az óra december 31-én éjfélt ütött, hiszen másnap szabadult a börtönből, ahol éppen tízéves büntetését töltötte betörésért és egy gyilkosságban való bűnrészességért. A Maffiózókban Matthew Bevilaquát alakító…..
Ryan O'Reily 2014.01.03 23:25:37
@uniq: kis főszerepe volt. :)
A hollywoodi külföldi sajtómunkások (köztük az Angelina Jolie bizalmasának szerepében előszeretettel tetszelgő Návai Anikó) nyilvánosságra hozta a jövő januárban 71. alkalommal megrendezésre kerülő Aranyglóbusz-gála nevezetteinek névsorát, és perszehogy megint leszarták a…..
A Got Talent-franchise holland kiadásában (a hazai az RTL Klub saját fejlesztésnek beállított Csillag születik című műsora) legutóbb egy kínai csávó ment fel a színpadra, és énekelt úgy el egy Verdi-áriát, hogy letette az ember a haját tőle. A zsűrinek is bejött a produkció,…..
Miközben soha nem látott népszerűségnek örvend itthon a hiphop, a műfaj vezető előadóinak lemezeiről sokszor teljesen elfeledkezünk. Na, de most! Meghallgattuk a kizárólag a Youtube-on (de ott nagyon) népszerű Mr Busta és Essem lemezét, az Egyenlők supergroup bemutatkozását…..
Ryan O'Reily 2013.11.16 20:25:00
@Balancee: vagyok annyira real, mint a magyar hiphop! ;-)
Ryan O'Reily 2013.11.17 17:36:31
@mukiwa9: igen, azért utaztam zötyögős személyvonatokonon keresztbe-kasul az országot anno a röhejes bőgatyámban egy-egy NKS, Fürkésző Elemek, Deego, Dózis, vagy Funk koncertért, mert nem szeretem a rapet. :)

De az akkor volt, most meg most van, intelligens szövegeket a mai magyar rap szcéna jeles képviselőinek kb. 5%-a tud szállítani.
Két nyomozó 17 éven át üldöz egy sorozatgyilkost Lousianában. Az HBO-n. Olyan szereplőkkel, mint  Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Kevin Dunn, Michelle Monaghan, Alexandra Daddario és Elizabeth Reaser. KELL. ..
Ryan O'Reily 2013.10.28 20:46:36