Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keleti Kárpátok

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik évadban is egy faszi nyerte a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, köszönhetően annak, hogy annyira komikusan nézett ki nőnek öltöztetve, hogy nem volt ember, aki kibírta volna röhögés nélkül a produkcióit. Gáspár Laci viszont nemcsak azzal nyert, hogy képes volt elengedni…..
Lement a Sztárban sztár első döntője, mert két részre kapták szét a mindent eldöntő pillanatokat, joggal, hadd legyen még egy olyan estéje a TV2-nek, amit megnyer, meg az is faktor persze, hogy így legalább még egyszer sírva röhöghetünk a nőnek öltöztetett Gáspár Lacin. Ezt…..
A kezdő képsorokban egyből mélyre süllyedünk, valami halakban tobzódó sós tengerfenéken vagyunk, nincs többé hazug illúzió, hiszen a víz alatt csak tátogni lehet, énekelni nemigen. Békalábas statiszták között úszkálnak a lében az énekesek, azért megkeverni meg kellett…..
Nem, nincs képregény, nem égetjük ki a formátumot azzal, hogy feleslegesen elsütjük, évadonként max. kétszer lesz, és hol van még a vége a műsornak. Jó, már csak két adás van, és érezhetően nőtt a tét meg a feszültség is a versenyzők között, mert mondjon nekem bármit…..
..
Keleti Kárpátok 2015.11.16 09:49:51
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
hogyvolt Illetlenek 2/1 2015.06.05 11:00:00
Ezúttal az érett Kádár-korszak egyik kevésbé ismert gyöngyszemét tesszük retróba mártott bonckésünk alá, és köszöntjük a forró témával a végre megérkezett forró nyarat. (Hosszú, forró nyár Ben Quick-kel, valaki?) A tuti filmsiker receptjének három összetevőjéből…..
Keleti Kárpátok 2015.06.05 14:01:33
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Keleti Kárpátok 2015.05.21 22:29:25
@ZLATAN: @Kosztarika: miattatok érdemes hsz-t olvasni. Szakadok :)
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Keleti Kárpátok 2015.05.18 22:30:27
@Schlomo Goldberg: +1

@mokamini: Én a zavaros mondatszerkesztés és gyatra helyesírás miatt Gáborra :)
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
Keleti Kárpátok 2015.05.08 23:16:00
@beacska: szerintem belelátta a Szevasztopol poénlehetőséget :) vagy csak túltematikázom, kituggya....
Keleti Kárpátok 2015.05.09 08:46:11
@radoznao: +1
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
Keleti Kárpátok 2015.04.30 21:49:00
@ÉH3sZ: +1
Keleti Kárpátok 2015.04.30 21:51:25
@Kosztarika: máskor is volt már, hogy megbeszélték előre egymás kérdéseit.
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Keleti Kárpátok 2015.04.29 21:52:38
Keleti Kárpátok 2015.04.29 22:10:10
Keleti Kárpátok 2015.04.29 22:11:59
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..