Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darázs Tamás

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt az átigazolási szezon, újra jelentkezem és az elmúlt hónapokban felhalmozott tudást szeretném átadni. Talán ez a rengeteg információ, amellyel gazdagodtam az elmúlt hónapokban végzett scout tevékenységemmel hatással lehet néhány csapat téli átigazolásaira. Az…..
Ahogy ígértem, a védelemben magas szinten teljesítő játékosok után a középpályásoké, pontosabban a támadó középpályásoké a főszerep. A bemutatásra kerülő játékosokban rendkívül nagy potenciál rejlik, érdemes lesz rájuk figyelni, hiszen nem csak sportszakmai, hanem…..
A 2014-es labdarúgó Világbajnokság győztese rendkívül meggyőző játékkal Németország csapata lett. Azonban ha jobban utánajárunk a dolgoknak, tisztán látszik, hogy a német labdarúgás már 2009-ben csúcsra jutott, s már akkor megnyerte a 2014-es Világbajnokságot. Ugyanis ebben…..
Darázs Tamás 2014.07.16 20:38:39
@Tibikeee: Lehet Őket utáni vagy szeretni, de zseniálisan csinálják, el kell ismerni :)
Szombaton elkezdett sorozatom folytatása következik, ámde előtte még tekintsünk vissza az előző kettő bejegyzésre. Az elsőben egy korábbi, 2013 novemberében írt bejegyzésemben bemutatott játékosok teljesítményét vettem górcső alá. A másodikban két varázslót mutattam be,…..
Manapság soha nem látott pénz forog a magyar labdarúgásban, mégis egyelőre a nemzetközi sikerek elmaradnak klubcsapatainktól. Egyrészt ez érthető, hiszen hiába áramlik a magyar fociba temérdek pénz, még ez is csak töredéke annak a pénzmennyiségnek, amelyből tőlünk nyugatra…..
Lassan fél éve nem jelentkeztem irománnyal, persze nyomós okom volt rá. A Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság szervezése és a BKF Farkasok futsal csapatának irányítása minden időm felemésztette, majd szakmai gyakorlatra mentem Győrbe, a Rába ETO Futsal Clubhoz, ahol végül is…..
Az elmúlt hetekben egyre többet olvashattak a magyar szurkolók egy bizonyos Kiss Filip nevű, korábban többszörös szlovák utánpótlás válogatott labdarúgóról, aki jelenleg a skót első osztályban szereplő Ross Countyban ontja a gólokat. De vajon ki is Ő tulajdonképpen? A…..
Darázs Tamás 2014.01.24 12:21:54
@ukkrm0: Nincs lehetetlen, de ha sikerrel akar járni a szövetség, akkor nem gondolkodni kell, hanem cselekedni. Itt a probléma.
A magyar szurkolói társadalomban valóságos közfelháborodást váltott ki Robert Lewandowski Bayern Münchenhez való igazolása. Egyesek Júdásnak tartják a játékost, mások a bajorokat vádolják azzal, hogy szándékosan gyengítik a Bundesliga riválisaikat. Ezt lehet így is, úgy is…..
  Sokan úgy vélekednek a kormány stadionépítési projektjéről, mint ablakon kidobott pénzről. A magyar labdarúgás sosem látott mélységekben, habár a világranglistás helyünk nem ezt mutatja és a Videoton tavalyi szereplése az Európa Ligában olyan tett volt, amilyet nagyon…..
Minden szurkoló számára talán az átigazolási időszak nagyobb izgalmat okoz, mint maga a bajnoki idény. Július és augusztus a fanatikusoknak igazi reményekkel teli időszak. Minden szurkoló bízik abban, hogy imádott csapata talán igazol néhány sztárjátékost és a soron következő…..
Az első részben azokat a határon túl élő magyar labdarúgókat mutattuk be, akik már a következő selejtező sorozatban is pályára léphetnek a magyar válogatottban. Akad néhány igazi erősítés, akikkel talán sikerülne 27 év böjt után egy világversenyre kijutni. Ebben a részben…..
Manapság az egész világon mindennapos dolognak számít a sportolók honosítása. Ez nincs másképp a labdarúgásban sem, mivel egyre több labdarúgó talál "új hazát" magának. Erre legjobb példa az Atlético Madrid csatárának Diego Costanak az esete. Márciusban még a Brazil…..
5 éves lehettem, mikor megfertőzött ez a csodás sport, ugyanis ekkor láttam első focimeccsem, amely örökre megfertőzött. Ez a meccs egy Bajnokok Ligája csoportmérkőzés volt, méghozzá egy rendkívül emlékezetes meccs, amelyet a Ferencváros vívott a svájci Grasshoppers Zürich…..
Ez a blog a magyar labdarúgásért, az OTP Bank Liga csapataiért jött létre. Az első részben északi szomszédunk, Szlovákia nemzeti bajnokságát a Corgoň Ligát hasonlítom össze a magyar NB1-el, az OTP Bank Ligával. Az elemzést néhány alapvető adattal kezdem. A Corgoň…..