Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Réj Finkül

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lee Hi koreai (dél, jóhogy) énekesnő múlt csütörtökön M Countdown nevű koreai tévéműsorban énekelt (jól, de milyen jól!) ami az egyik legnépszerűbb zenés műsor az Mnet TV adásán, és amit nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában, Hong-Kongon, Japánbam, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Malajziában,…..
Ez a cikk a hagyományoktól eltérően egy kis eszmefuttatás, és előrebocsájtom kizárólag a saját szubjektív véleményemen alapul, és lehet vele vitatkozni. Meg szeretni is.  A hétvégén hallottam rádióban egy "interjút" balkáni kaja témakörben, és basszus felk**ta az…..
Réj Finkül 2015.07.25 17:29:07
@motoroskonyhaja: Vannak
olyan helyi termelők/tenyésztők, akik minőségi termékeket kínálnak (táp és injekció mentes szabadtartású állatok)
nagyon jó áron. Itt viszont már mindegy, hogy vidék vagy város, mert mindenhol megtalálhatóak. Vannak erre külön
honlapok is, ahol még értékelni is lehet őket. Természetesen most nem a kézműves" és "öko" piacokról beszélek, ahol valóban horror áron adják a ki tudja milyen termékeket. Nekem ingyen házhoz szállítják és így sem kerül többe (sőt több esetben inkább kevesebbe), mintha boltban venném meg.
Kérlek, írj egy elérhetőséget. Én bárhol kerestem, csak dupla, tripla áron tudok venni, vagy csak egész csirkét, de azt is csak 3 havonta. Egyébként teljesen egyetértek Pandáék írásával, és csak egy átlagos háziasszony vagyok, aki nem szeretne szemetet tálalni az asztalra étel gyanánt. Kicsit talán többet foglalkozok az alapanyagok beszerzésével annnál, mint ahogy arra Pandáék kitérnek a blogon, bár bevallom, elég nehéz feladat, sőt, majdnem lehetetlen kategória.
Anno én is próbáltam "hirdetni az igét" a sok adalékanyaggal és az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Egy barátnőm "megtért", és már ezért megérte! A többiek leginkább hülyének néznek, vagy megpróbálták elérni, hogy én érezzem magam annak, amiért pl. nem akarom Na glutamáttal és társaival etetni a kisfiamat és a családomat. Szóval már az alapanyagoknál bukott az ügy,, nemhogy még bíbelődjenek is az elkészítéssel. A munkahelyemen pl. Theo papa dívik, pfff. Még az általam igényesnek hitt rokon anyuka is azt a választ adta minden igyekezetem ellenére, hogy "valamiben úgyis meg kell halni", vagy "ma már minden mérgező"... és eteti tovább a kislányát halrudacskával és csirkesonkával. No comment... Köszöm előre is!
Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító, olvashatóa rádió sajtóközleményében. Bochkor Gábor mindössze egy hónapja igazolt a rádióhoz, erre az emberek hanyatt-homlok klikkolni kezdtek, mintha attól Bochkor vetkőzne, mint egy ócska online…..
Réj Finkül 2014.11.09 09:35:50
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
Réj Finkül 2013.11.09 21:49:18
@Gazuzem: Ok, most lövöm fejbe magam...OMG!!!!!!!!!!!
Két nyomozó 17 éven át üldöz egy sorozatgyilkost Lousianában. Az HBO-n. Olyan szereplőkkel, mint  Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Kevin Dunn, Michelle Monaghan, Alexandra Daddario és Elizabeth Reaser. KELL. ..
Réj Finkül 2013.10.28 11:56:52