Regisztráció Blogot indítok
Adatok
un

1 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
un 2018.08.29 13:56:46
@teszt123456789: Igen, nekem is feltűnt, hogy mintha hiányo
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
un 2018.08.23 13:26:06
@CyberPunK: "Törvénybe kell hozni, hogy érintett tulajdonosok 100%-os beleegyezése kell oszt puszi. "

Oszt úgy nagyjából puszi minden stábnak Hegyeshalomnál :)
Jó ötlet.
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
un 2018.05.28 15:34:36
@chrisred: na ez meg a másik, szóval itten mindig megállnak az illető nemzetiségénél éppen ott, ahol tetszik. A kurucinfón a lényeg a cigány, a másik oldalon a lényeg a magyar (de ha emellett cigány is az már nem közlendő), ha meg mali, akkor az csak mali (mert hogy néger ugyebár), pedig a néger is öli a négert.
Hétfőn új résszel folytatódott az HBO sorozata, a Westworld. Alábbi posztunkban, illetve kommentekben spoileresen beszéljük meg a második évad második epizódjának eseményeit...
un 2018.05.01 15:39:03
@Indriq: Ennyire nem vagyok szigorú de hasonló érzésem nekem is van, mintha tényleg nem tudnák eldönteni, merre haladjon a dolog. Misztikum, fantasy, filozófia, dráma. Például a "maze" vonal tök béna lett végül, mint egy elmaradt orgazmus.
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
Az RTL Klub vette meg A Fal (The Wall) című vetélkedő licenszét, amit eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban mutattak be, elég jó számokkal. A vetélkedőt nem túl nagy meglepetésre Sebestyén Balázs vezeti majd. A Fal ötletét LeBron James kosárlabdázó cége…..
Kotroczó Róbert a tegnap és ma zajló Média Hungary nevű összmédiás dzsemborin rúgta a Holdig a szaros bilit, amikor egy panelbeszélgetésen, amit egyébként Kamasz Melinda, a Figyelő főszerkesztő-helyettese vezetett, úgy elküldte a picsába az Origo-888.hu-Ripost tengelyt, hogy Mészáros Lőrinc…..
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
un 2017.03.29 13:22:40
@Serrin: Hát figyelj. Én régen néztem a BK-t (szar volt akkor is de bájosan), viszont már évek óta trágya. Ezek megőrültek és hasonló idétlen faszságoktól a hideg is kiráz. A főzőműsort ellenben megnézem (ha nem is kapcsolok oda de megteszi úgyis más :D) mert mégiscsak van valami minimális hozzáadott érték, elkészül egy étel, mégiscsak egy szakmájában profi szakács értékelésével. Azt persze nem szeretem hogy senkiházi celebek vannak benne de azt ki lehet kapcsolni agyban, halandók főznek és kész.
un 2017.03.29 13:26:56
@Fellegjáró Marci: Olyan országban szeretnék élni ahol a tévénézők 80%-a azt nézi :D
Hangsúlyozom a tévénézők 80%-a mert van értelmesebb program is DE HA MÁR NÉZEM AZT A SZAR DOBOZT (ja már nem doboz) AKKOR BOOTY TIME!!!!
un 2017.03.29 15:04:44
@Girhes Joe: a lakájmédia kádárista természete pont olyan vitathatatlan, mint a kétmillió stabil fidesz szavazó. Erre nem mentség, hogy a többi kormány idején is megfigyelhető volt (nyilván, bár a mértékén lehet vitatkozni). A fideszes meg a jobbikos szavazók (és vica versa az "ellenzékiesek") suttyomban nézik a sok szart függetlenül attól, hogy melyik adón megy éppen tehát a kormányoldaliság valóban nem kizáró ok. Az igénytelenség, az vonzó. Agy kikapcsol, nézi a mások (amúgy kamu) életét. Agy kikapcsol, és szavaz arra, amit az újságja vagy a tévéje sugall.
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
un 2016.10.29 20:56:57
Aki esetleg egy kő alatt élt volna az elmúlt pár hónapban, annak röviden arról, hogy ki az a Harambe. Idén májusban került ki az a videó a netre, amin egy hároméves kisgyerek bemászik a Cincinatti Állatkért 17 éves gorillájához, Harambéhoz. A gorilla annyira nem viselte jól a váratlan látogatást, és…..
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..
Mivel idén egyik új sorozatról sem beszéltek annyit, mint a Stranger Thingsről, senkit nem lep meg túlzottan a hír, amit most erősítettek meg hivatalosan is: berendelték a természetfeletti erőkről és az azokkal dacoló kamaszokról szóló sorozat második évadát.  ..
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..