Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas T. Owen

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. november 6. 23:00           Előre láttam mi lesz, ha hazaérek. A szokásos cirkusz. Nem hibáztatom a párom. Megértem az aggodalmát, hiszen a kétszázhúsz eurós családi segély egy hónapra tényleg nagyon kevés, viszont azt már kevésbé tudom felfogni,…..
A gyűlölet naplója 1. bejegyzés 2013.11.06 20:54:53
          Ez hogy lehetséges? Ilyen nincs. Nem, ez nem lehet ő. Képtelenség. morfondírozott  Andor úr az olvasottakon. Hogyan? Miért? tette fel magában a kérdést, majd ráébredt, hogy csak úgy kaphat válaszokat, ha folytatja a napló olvasását. Így hát…..
A gyűlölet naplója 1. bejegyzés 2013.11.06 12:41:10
            Hogy miért kezdek el naplót írni? Mert gondjaim vannak. Sőt! Kurva sok a gondom. Ez az A5-ös füzet pedig sokkal olcsóbb, mint egy óra valamilyen szedett-vedett pszichológusnőnél, aki csendben végighallgat, majd sablonos tanácsokkal lát el,…..
(Aki most kapcsolódna be: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés) Nos, tegnapelőtt volt esedékes az a találka, amit már több mint két hete megbeszéltem az illetővel, igaz, kb egy hete napokig nem válaszolt, hát megkértem, hogy ugyan, jelezzen már vissza, hogy tervezhetek-e vele…..
Thomas T. Owen 2013.11.03 17:17:27
@Ivonn88: A férfi ugyebár meg akart róla győződni, hogy jól e csinál mindent. Tehát szinte görcsösen vágyott az elismerésre. Ez a kisebbségi komplexus egyig tünete.
Az Underworld pénztárca tulajdonosaitól érkezik az I, Frankenstein - hónapok óta forgolódva alszom és azon gondolkozom vajon mi lesz a magyar címe - Aaron Eckharttal. Vele kapcsolatban egy kérdés. Csak nekem irritáló valamiért? A Batmanben rendben volt, de mint nagyon akcióhős? Nem…..
It's Not TV. It's HBO. Ugyan napjainkra már megváltozott, mégis mindenki számára ismerősnek hat ez a szlogen, amely pontosan rávilágít arra, hogy miért foglal el különleges helyet a csatornák között az HBO. Másfél évtizeddel ezelőtt nekik köszönhetően új korszak kezdődött a…..
               A hadnagy fel-alá járkált az irodájában. A szavak billogként égették be magukat az elméjébe. Hogy táncolnia kellett a zenére. Pff! A rohadék! Vajon kiről írhatta? Egyáltalán kiről írt még? Az összes áldozata szerepel benne?…..
Testimese A hét (43.) 2013.10.28 10:03:00
Hétfő: a szokásos délutáni autós tali, most egy jó szopás dugás befejezéssel (Andika). Kedd: este irodai dugás (Ildike). Szerda: semmi. Csütörtök: délelőtti szopás (Edinke), este dugás (Ildike). Péntek. délutáni autós szopás (Andika). Szombat: este dugás…..
Thomas T. Owen 2013.11.02 20:27:55
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
Thomas T. Owen 2013.11.02 19:25:57
@vontod75: Engedd meg hogy kijavítsalak. Hivatalosan Révkomáromnak hívják Komárom északi részét. :) Mindenesetre az általad használt Öregkomárom megnevezés még mindig helytállóbb a Komárno-nál.

Én is egyetértek azzal, hogy a Jobbik időzítése a legcsekélyebb értelemben sem megfelelő. Viszont Sólyom László augusztus 21.-ikei látogatásáról, azért vitatkoznék. Elvégre mi is az EU egyik lényege? Mindenki oda megy, ahová akar, akkor, amikor akar és olyan célből, amilyenből akar. Sólyom Lászlót még azért sem lehet megszólni, hogy szlovákiai választások lettek volna néhány napra rá a látogatására, mert nem voltak. De ennek ellenére vissza lett küldve a határ mögé. És kedves Csehszlovák Kém úr! To neboľa provokácia, keď pán Ján "Tankoch" Slota v mene SNS a všemohúcej Matici Slovenskej postavili pamiatku na výročie Trianonu v Komárne niekoľko metrov od maďarskej hranice? Alebo o tom aký máš názor?

Lefordítva amennyiben nem értenéd Te nagy magyar csehszlovák: Az nem számított provokációnak, mikor Ján "Tankoch" Slota az SNS és a mindenható Matica Slovenská nevében Trianon emlékművet helyezett el Révkomáromban néhány méterre a határtól? Vagy erről mi a véleményed?
Ma már nem lepődünk meg azon, hogy vannak, akik október 31-én jelmezes Halloween-bulit szerveznek és töklámpást farigcsálnak. Legfeljebb néhányunk morogni kezd, hogy miért kell majmolni a béna nyugati popkultúrát, hiszen ugye az amerikaiak sem ünneplik meg a busójárást... 20…..
 Andor Géza hadnagy a rendőri rohamkocsiban ülve nem volt megelégedve magával, annak ellenére, hogy az aznapi felfedezése rengeteg munkaórájába került. Persze előre látta mi lesz a mai akció eredménye. Valószínűleg főhadnaggyá, vagy még nagyobb rendfokozatba emelik. De az…..