Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bekecske

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi ajándékozás szinte mindenki számára egy nagy dilemma. Akinek van pénze, nem tudja, mit vegyen, minek örülne a másik; akinek nincs rá keret, az azon stresszel, hogy nem tudja mivel meglepni szeretteit. Örökké vita tárgya, hogy nagy ajándékot adjunk, vagy csak…..
Bekecske 2013.12.13 06:49:43
@Emi Grunt: Köszi. Kérdésedre a válasz:
nem mondanám, hogy rossz a munkahelyi/iskolai Karácsony, de teljesen más a célja. Ott a hangsúly a közösségépítésen van és nem magán az ajándékozáson.
Pár nappal ezelőtt még ibolyázni voltunk a gyerekekkel, a télijázmin-bokor teljes pompájában tündököl a kiskertben, a tulipánhagymák pedig kibújtak a földből, de nincs mese, nyakunkon a tél, mostantól mindenképpen fűteni kell. Az októberi tavasz után nagyon örültem a…..
Bekecske 2013.11.26 19:49:19
@Ad Dio: A tömegkályha sajna azért nem jöhet szóba, mert a lakótér alatt pince is van és a födémszerkezetet nem terhelném cirka 5-6 tonnával, de tény hogy jobb lenne.
Bekecske 2013.11.26 20:02:50
@Linkóczy nagypapa: Már megint egy rossz pont a bölcsészeknek. Köszönöm az észrevételt, többet ilyet nem teszek és más se tegye!!! Marad a raklap és a gyümölcsfák.