Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackeySabbath

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A My Sharona című dal a jobb híján pub 'n' rollnak nevezhető Paddy And The Rats legutóbbi lemezén, a Lonely Hearts' Boulevardon jelent meg, és most sztorizós, látványos videó is készült hozzá. A dalról és a klipről Joey MacOnkay gitáros mesélt: Sharona a Kapitány…..
  Tóth Gabiról mindenkinek van véleménye. Megosztó személyiség, harsánysága sokakat taszít, mások meg pont azt szeretik benne, hogy nem úgy viselkedik, mint pályatársai, szívesen szerepel tévéműsorokban, használja a bulvársajtót és mindenről van véleménye. A második…..
BlackeySabbath 2015.11.20 21:58:15
@Flea30: De, tesó én szoktam vágni. Néha szó szerint is. Meghallgattam 2szer, amit belinkeltél. 1.31-nél van egy apró bizonytalanság a meghatódottságtól és a levegő hiánytól, de aztán annyi. Élőben, majdnem koncert körülmények között ilyen szinten énekelni nagyon kevés énekes tud (beleszámítva a világsztárokat is). Most még nagyobb Tóth Gabi fan lettem. Ja és tesó itt nincs egy deka fejhang sem. És azt írtam ez EGYIK legjobb hang itthon. De tényleg ne vitatkozzunk Tóth Gabin, mert neked úgysem fog soha tetszeni én meg oda-vissza vagyok Tőle. :)
BlackeySabbath 2015.11.21 00:27:09
@ervin2: Azt írtam, hogy a videóban 1.31-nél lévő kicsi bizonytalanság minek tudható be. Nem azt, hogy időnként levegőhiánnyal küzd. Ezt nevezik csúsztatásnak. Amelyik énekesnél nem hallatszik a levegővétel az nem jó énekes, hanem halott. Vagy csak szar a hangosítás, vagy a noisegate úgy van beállítva stb. Volt idő amikor a stúdió felvételekben is benne hagyták direkt a levegővételt jól megkompresszálva, hogy élőbbnek hasson. Olyan "gagyi" énekesnőknél mint pl. Celine Dion vagy Lara Fabian. Ja és az az "amatőr" Michael Jackson is amit néha művelt a levegővétellel egyenesen felháborító. Pedig nem sokszor énekelt élőben, amikor éppen "ugra-bugrált". De egyébként szépeket írtál!
BlackeySabbath 2015.11.21 07:38:11
@Flea30: Na kérlek szépen! Az utolsó kommentjeid tartalma már átgondolt és szakmaiságot is tartalmazó írások. Még mindig érzek benned egy kis utálatot Gabi iránt, amit gondolom valami mással válthatott ki belőled és nem is igazán a hangjával. Az általad felsorolt énekesek valóban nagyon jók és pont ezért nem értem, miért egy szintén jó énekesnek estél neki verbálisan. Abban is biztos vagyok, hogy ezek az énekesek akármennyire jók is, nem tudnának hétről hétre egy viszonylag új feladattal tökéletesen megbirkózni. A hangszálaknak rá kell állnia a feladatra és az egy hét alatt nem megy, de még egy hónap alatt sem. Hány profit láttunk már elvérezni amikor nem a saját számaikat kellett énekelniük. Az összeset! Gabi ehhez képest nagyon jól teljesít! Kérdés, hogy van-e erre szüksége, hogy vasárnaponként megmutakozzon. "Szakmailag" nem biztos. De ki a faszt érdekel a "szakma"? Az nem akar fizetni a koncertjegyért, az nem élvezi a koncerteket, csak karbatett kézzel a hibát keresi és fürkészi a tekinteteket, hogy ki ismerheti őt fel és ami legnagyobb baj, hogy igen ritkán ismeri el a másikat főleg, ha annak éppen fut a szekér. Ez nem atomfizika, ez pusztán csak szórakoztatás. Kéretik annak is kezelni!
Alapjáraton én is azok közé tartozom, akiket ki lehet kergetni a világból egy rádióból üvöltő When We stand Togetherrel vagy éppen How You Remind Me-vel, hogy egyéb Nickel’-slágert ne említsek, mégis jó kedvvel készültem ezen a novemberi tavaszon Kanada büszkeségének…..