Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerBroCode

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan folytatódik a TV2 2017-ben bemutatott utazós realityje, az Ázsia expressz, amiben valahol mélyen ott lapul egy remek reality, csak az elő körben nem sikerült előbányászni. A TV2 az RTL-től elcsaklizott három szerkesztőtől várja a csodát, ami ebben az esetben az első évad 14 százalékos…..
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
DerBroCode 2016.06.18 14:14:16
@DerBroCode: *szakmát ...kurva autocorrect
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script',…..
DerBroCode 2015.12.03 23:30:48
A harmadik évadban is egy faszi nyerte a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, köszönhetően annak, hogy annyira komikusan nézett ki nőnek öltöztetve, hogy nem volt ember, aki kibírta volna röhögés nélkül a produkcióit. Gáspár Laci viszont nemcsak azzal nyert, hogy képes volt elengedni…..
DerBroCode 2015.11.30 14:57:32
@szebenyi: Adél egy kereskedelmi csatornán sohasem fog annyit elérni , mint ami benne van.
Én hallottam őt elég sokszor élőben ,kétségtelenül nagyon jó , de a műsor utánra semmilyen munka nincs neki betervezve , pláne még ott a gyerek is .
Egy ideig biztos nem fog elvállalni semmi komolyabbat
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
Sarka Katánál betelt a pohár: azzal vádolják, hogy pénzért árulja testét, harsogja a mai Bors. Hajdú Péter felesége így fakadt ki a Facebookon: "Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van,…..
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
Azt mondta nekem az egyik barátom, hogy a TV2 és az RTL műsorai közötti egyik legnagyobb különbség, hogy a TV2 szórakoztatni mindig is tudott és szeretett, az RTL meg nagyon ért a feszültség generálásához. A tegnap visszatérő Egy perc és nyersz! láttán én is erre jutottam,…..
DerBroCode 2015.09.01 15:22:33
@Chief Brody: olyannak hangzik mintha átlagembernek lenni rénesen kínos és alantas
Az NBC újabb sikeres filmes franchise-ból forgat sorozatot, ezúttal a Red címűből, amiben többek között Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Mary-Louise Parker és Helen Mirren alakított nyugalmazott…..
DerBroCode 2015.08.17 18:24:33
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: azokban a kalapokban , fejfedőkben röhejesen viccesen nézett ki , én is odaadtam volna neki az Oscart azért az alakításáért
Tényleg, nem vicc! A filmszakos hallgatóknak részleteket kell elolvasnia George R. R. Martin könyveiből, és utána ugyanúgy megbeszélik a könyvben szereplő húzós társadalmi témákat…..
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
Az AccuWeather.com nem akármilyen időjárás-előrejelzést készített, amit már a fél világ megcsodálhatott - írja a Daily Mail. Pedig csak egy térképen szerették volna megmutatni, hogy az USA…..
Az FX kiadott egy appot iOS-re és Androidra, amivel fel lehet telepíteni olyan emojikat, amik a sorozataikra utalnak, mostantól lehet fárasztani az ismerőseinket Archer, The Strain, It's Always Sunny In Philadelphia, Man Seeking Woman és Sex & Drugs & Rock & Roll képekkel is.…..
A legutóbb még a rivális RTL Klub X-faktorában mentoroskodó, a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungelrealityben is feltűnt Tóth Gabi visszatér a TV2-re, oda, ahonnan annak idején indult (a Megasztárban tűnt fel ugye). Nem ő az egyetlen előadó, akit a Blikk szerint az RTL Klubtól…..
DerBroCode 2015.07.24 14:49:43
@Figyuzzka: Ha Mr. Ding-ding-dong eddig nem volt TV2-ős akkor
vagy nem néztél Kaszát
vagy én néztem rossz csatornát
A képen látható hölgyet Edona Jamesnek hívják, egykori aktmodell/prosti/pornószínésznő, akit férfiből műtöttek át nővé, és most az Adam Sucht Eva című német reality egyik szereplője, amit a VH1-ról Dating Naked címen ismerhetünk, és arról szól, hogy egy egzotikus,…..
DerBroCode 2015.07.15 16:29:30
@Dr. Trejo: te tudod mi az a SuperOne ? :D
A TV2 őszi műsorstruktúrájának egyik eleme lesz A Kocka (Cube) című gameshow, amiben a játékosokat egy bazinagy kockába zárják be, és ott kell egyszerűnek tűnő, de annál több koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokat végrehajtaniuk. A kocka minden oldalról…..
DerBroCode 2015.07.10 11:21:25
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
DerBroCode 2015.04.29 15:02:39
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
DerBroCode 2015.04.08 21:42:08
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
DerBroCode 2015.04.07 16:55:44
@windsor: én is kíváncsi lennék arra a linkre ;)
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
DerBroCode 2015.04.06 21:56:05
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
DerBroCode 2015.04.04 00:40:07
@Hbbm: Zoë instanevét megkaphatnám ?
DerBroCode 2015.04.04 00:41:22
@tvbuzi: ha megnézed hogy a Gólem kiket követ instán akkor láthatsz 1-2 új karaktert is ;)
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
DerBroCode 2015.03.31 21:57:41
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
DerBroCode 2015.03.30 21:52:04