Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valódi liberális

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány úgy gondolja, hogy - zárolásokkal - megint milliárdokat kell elvonni a felsőoktatástól. Mindezt akkor, amikor a magyar egyetemi oktatók bérezése már így is drámaian elmarad a nemzetközi szinttől. Nyilván a munkája is, de miközben folyamatosan nőnek az elvárások (csak…..
Valódi liberális 2013.11.27 22:46:42
@Bicepsz Elek:
HA megnézzük a listát, akkor látjuk, hogy pont a legjobbaktól vonják el a pénzeket:

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Szegedi Egyetem
Budapesti Gazdasági Főiskola
Semmelweis Egyetem

A "noname" diplomagyáraktól nem vonnak el pénzeket. Érdekes mi? Talán úgy még érdekesebb, ha megnézzük, hogy az általam felsorolt egyetemen végzettek mennek ki külföldre a legnagyobb arányban. Persze az ELTÉnél árnyaltabb a kép a bölcsészkar miatt.
Nem értik a konzervatív ifjak, miért beszélnek magyarországi antiszemitizmusról külföldön. Németország, Svédország után Kanadával meccsel a Magyar Nemzet szerkesztősége: Hazug vádak Kanadából, kürtölik világgá. Kumin Ferenc aktiválva, Lukács Csaba csomagol? Reszkess…..
Végre fellélegezhetnek a felvételi előtt álló diákok, a kormány ugyanis megkönyörült rajtuk azzal, hogy jövőre minden szakon lesz államilag finanszírozott hely. Az MSZP szerint a döntéshozók ezzel a döntéssel beismerték, hogy csődöt mondott az oktatáspolitikájuk. Szerintem…..
Az, hogy gipszből bronzzá lett Horthy a Szabadság téren, megint előhozta a szokásos hisztit a szokásos körökből. Egyik oldalról Horthy Miklóst és Hitlert együtt ábrázoló transzparenseket emeltek a magasba, „együtt tették tönkre az országot, ebből egyszer már elég volt”,…..
A hét egyik legnagyobb port kavaró híre az amerikai lehallgató-átjátszási központokról megjelent világtérkép, amit a Wikileaks tett közzé kedden. A helyzetet csak fokozza számunkra, hogy a dokumentum tanúsága szerint Budapesten is működött ilyen, az NSA és a CIA elektronikus…..
A TV2 diadalmas sajtóközleményt adott ki, hogy a TV2 Tények című műsora a hírfogyasztás origója.Sajnos ez minden szempontból szomorú, főleg ha még igaz is."A Nézőpont Intézet kutatásából kiderül, hogy a magyar lakosság 80%-a minden új információt az elektronikus médiából…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..