Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dugesz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Deák tér forró hely faji identitás szempontjából. Itt zsidózta le egyszer ordítva egy ellenőr a Homár egy barátját, aki a világon csakis a zsidókra jellemző módon szakállt visel. És itt teljesít szolgálatot egy másik fajkutató szakember, aki olvasónk, Szilvia, és még…..
Dugesz 2009.02.23 07:51:03
Azért egyszer szeretném végignézni ahogyan ezeket a sz@r senkiket agyonveri egy banda aki nem cigány. Tényleg meddig fogják ezt emberek eltűrni. Nem hiszem el, hogy létezik ilyen, de voltam már tanuja én is hasonlóknak azzal a különbséggel, hogy nem nézem végig, hanem igenis odamegyek leszamilesz alapon. Egy nyócáltalánost végzett mutáns orkokból álló. magukat törvény felett álónak képzelő csürhe fog rettegésben tartani egy várost???? Normális ez szerintetek? Rendőrség lesz@rja... Normális?.... Felhúztam magam már hétfő reggel.
Dugesz 2009.02.23 08:13:00
@Layosh: De, a többségre az jellemző, hogy olyan egyszerűek mint a raklap. Mondhatnám buta mint a segg, és a tajparaszt viselkedésével kompenzálja a kisebbségi komplexusát. Sajnos így van, nem az eszükért fizetik őket, és minél iskolázatlanabb, annál kevesebb pénzbe kerül a békávénak. Az élet szomorú, de igaz pillanatai.
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
A lakóparkban egyedüliként internetet biztosító szolgáltató elismeri, hogy jogtalanul kötött előfizetői szerződést egy korábbi albérlővel, de annak tartozását mégis az új lakón, azaz a régi tulajdonoson szeretné behajtani. Azt pedig jól jegyezzük meg: az Amtelnél ne…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
Dugesz 2008.11.18 17:12:42
Ez a baj ezekkel a hazug csalókkal. Persze sote meg gyógyszerész prof meg anyám is bevizsgálta. Szüljön farfekvéses sünt a csodasz@rjaitól. Börtönt nekik!
Könnyű nyerészkedni a cukorbetegségben szenvedőkön, föleg el is hiszik, és pénzt energiát nem kímélve bedőlnek minden ostobaságnak, csak hogy meggyógyuljanak. Csak sajnos az orvostudomány és a gyógyszerészet mai állása szerint nincs rá gyógymód csak kezelés.