Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektrodinamika

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
elektrodinamika 2014.05.13 17:42:08
@joe jimbo: El vannak ezek szállva saját maguktól.
Ezért szavaztam , és ezért is fogok a Jobbikra.
elektrodinamika 2014.05.21 10:11:11
@lyken: Igen , és mi a bajod azzal, ha az Oroszokkal jóban vagyunk és eltudjuk nekik adni a terményeinket amiket itthon termelünk meg, munkahelyeket teremtve? Szerinted ez nem "magyar érdekképviselet"?? Én Lázár és Orbán személyi kultuszba hajló majomkodásával nem értek egyet!
A Balaton körbe-körbe még most is tele van Orbánnal az óriásplakátokon.
Az előző posztban láthattuk a Jobbik és az Európa Uniós zászló "kapcsolatát" ...Morvai Krisztina EP-hirdetése időközben átköltözött az óriásplakátokra, egy apró kis különbséggel. ..
elektrodinamika 2014.05.13 20:00:27
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Nekem a liberó-bolsevistákból van elegem.
Kaptak éppen elég időt ahhoz , hogy ebben az országban gazdagságot békességet építsenek. Helyette lett 40% feletti infláció, és azok lettek gyárosok akik előtte a pártgyűlésen az emelvényen ültek. Egyetlen egy becsületes volt köztük! A többiek eladták, vagy privát-izélték a gyárakat majd a maradékot eldózerolták csinálva országos munkanélküliséget elszegényedést volt aki még az átvett ludak árát sem fizette ki.
Úgyhogy nekem te ne qrvázz mert a vörös judeo-bolsevistáknál alávalóbb nincs.
Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a…..
elektrodinamika 2014.05.13 20:17:37
@Istóczy Győző:
Remélem így lesz!
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2014.05.05 11:01:00
Kedves olvasók!Rövidre fogjuk: 7,5 év blog.hu-n eltöltött idő után elköltöztünk. Mint azt már sokan tudjátok, eddig is szorosan együttműködtünk az Átlátszóval, írtunk nekik cikkeket, írtunk posztokat az Átlátszó blogra, elég jól pörgettük a Ki mit tudot is, ezért amikor…..
elektrodinamika 2014.05.10 19:31:10
@Istóczy Viktor: Már nem mernek, mert azonnal cserébe előáll a Jobbik egy ugyanolyan balossal.:)
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
elektrodinamika 2014.01.31 11:55:24
@Hamajd: Neeem?? Pedig én azt hittem!!
Tudom! Hinni a templomban tudni pedig a qpiban! :))
A mi diplomatáink a külföldi érdekérvényesítésből csak a protokolláris formaságokat sajátították el. Smúzolás a sonkás tekercsek, ráksaláták és drága borok mellett – és itt meg is áll a tudomány. Tegnap került nyilvánosságra az a videó, amelyben osztrák humoristák a…..
elektrodinamika 2013.12.25 10:20:36
@thwarter:
Te most kijöhettél az elmegyógyból? Miért voltál oda zárva?
Csak nem te voltál az aki meztelenül futkároztál a parkban?
Legközelebb ne menj ki mert nincsen akkora , hogy egyáltalán figyelmet keltene amit lengettél.:_)))
A GKI szerint a gazdagok, mert nekik nagyobb a rezsijük, miközben a "szegények" semmit sem nyertek, mert drágult az alkohol és a cigi. A Gazdaságkutató Intézet egyszerre adta tanúbizonyságát a politikai szervilizmusnak és annak, hogy mennyire ismeretlen számukra a magyar társadalom…..
Kilenc éve kell elviselni december 5-e traumáját. Kilenc éve le kellett nyelnünk a keserű pirulát: a magyar társadalom felének önzése és lelki üressége minden képzeletet felülmúlt. Kilenc éve próbáljuk megmagyarázni magunknak, hogyan volt képes néhány politikus alantas…..
Jobbegyenes Nagyon égő 2013.11.17 20:28:30
A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű izé pár napja úgy döntött, hogy egy kis könyvégetéssel dobják fel miskolci éjszakát. A kötetek és újságok eltüzelésével – amelyek közt ott volt Radnóti Miklós egy műve is – állításuk szerint magukat akarták megtisztítani. Hát, volna…..
elektrodinamika 2013.11.18 15:10:59
@Mort aux cons: Ha lehet akkor hagyd békén Radnótit . Az egyik kedvenc költőm. Nem Ő tehet róla, hogy abban a korban élt. Sok mai fotelhős sem viselkedne másképpen.
Ettől én még a Jobbikra szavazok.
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
elektrodinamika 2013.11.01 18:49:38
@gigacherry: te is jól fizetett igazgatósági tag voltál? Mert gondolom kiestél a jóból azért siratod még most is! Menj másik jobban fizető munkahelyre!
Én is négyszer váltottam életemben szakmát! És nem sírtam széjjel a "sanyarú sorsomat"!!
elektrodinamika 2013.11.17 12:07:16
EZ MEG MÉG "MINISZTERELNÖK" AKARNA LENNI!??
"A Fidesz szóvivője szerint az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon "osztrák bankárok kegyeit keresi", miközben a magyaroknak a "fájni fog-programot" kínálja

Hoppál Péter szombati budapesti sajtótájékoztatóján így kommentálta, hogy a volt miniszterelnök pénteken egy bécsi rendezvényen szólalt fel, és - az APA osztrák hírügynökség beszámolója szerint - egy olyan "centrista politika" mellett szállt síkra, amely véget vethetne a magyar társadalom bal- és jobboldalra hasadásának, továbbá élesen bírálta az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját.

Bajnai Gordon otthonosan mozog Bécsben, hiszen a Bajnai-cégbirodalom jelentős részének ott van a székhelye, így Ausztriában adózik - reagált az Együtt-PM vezetőjének előadására a Fidesz szóvivője, aki szerint a volt kormányfő "fájni fog-programjának" első számú célpontjai a gyermeket nevelők, azon belül is az édesanyák.

Azzal kapcsolatban, hogy Bajnai Gordon pénteken Budapesten közölte, az Együtt-PM szerint az adótörvényeknek ki kell kerülniük a kétharmados jogszabályok közül, Hoppál Péter azt mondta: a volt miniszterelnök ezt azért tenné, hogy végre tudja hajtani "fájni fog-programját".

A szóvivő szerint "a Bajnai Gordon által erőltetett adóemelések" nemcsak a fizetéseket és a nyugdíjakat veszélyeztetik, hanem a gyermekeket nevelők jövedelmeit is. Az Együtt-PM szövetség vezetője eltörölné a családi adókedvezményt, és ezzel elvenné a családoktól a jelenleg évi 230 milliárd forintos megtakarítást, majd azt "a bankok zsebébe" rakná - mondta.

Hoppál Péter hozzátette, hogy Bajnai Gordon tervei veszélyeztetik a kiskeresetű családok adócsökkentési programját és a gyed extrát is."
A múlt héten az elviselhetetlen kánikulában vágott mellbe a „lesújtó hír”, négyévnyi vegetálás után hivatalosan is megszűnik az SZDSZ. Az a párt, amely a csekély mértékig sikeres rendszerváltoztatást követő két évtizedben folyamatosan ráerőltette akaratát az országra…..
Megfogadtam, hogy nem írok többet sem Vadai Ágnesről, sem a családon belüli erőszakról, de mégsem tudom megtenni: egyszerűen nem lehet megkerülni sem a DK harcos szüfrazsettjét, sem a „nők elleni erőszak” mindent uraló emlegetését. A politika nagyágyúi ránehézkedtek egy…..
elektrodinamika 2013.11.14 09:41:59
@Peter_Cs: Ezek nem "bátrak" hanem elmeorvosi kezelésre szoruló idióták!
Ha én a munkahelyemen ilyen agyatlanságra ragadtatnám magamat, ahelyett, hogy elmondanám ha valami bajom van, másnap már nem kellene mennem dolgozni, ebben biztos vagyok.
elektrodinamika 2013.11.16 08:42:03
@Peter_Cs: EWngem egy ilyen elmebeteg ne "képviseljen"!!
Ha van érdemi mondanivalója akkor mondja , hangoztassa, de ne játssza az elmebeteget!
Kikérem magamnak az ilyen viselkedést!
Magyarországon, ha valaki megpróbálja megvédeni nehezen megszerzett saját tulajdonát, akkor könnyen szembe találhatja magát a törvény szigorával. Ezt a keserű igazságot most az a vácszentlászlói szőlősgazda is megtapasztalhatta, aki a gyanú szerint némi fagyállóval…..
elektrodinamika 2013.11.10 11:18:28
@mitmiért?: És a gazda a bűnös???
Nem kell lopni mások pincéjéből, és senki sem lesz "mérgezett"!!
Még a cigány tolvajok sem.
elektrodinamika 2013.11.12 16:30:52
@Felsmukk: pedig pofon egyszerű!! NEM KELL LOPNI!! A KERTJÉBEN Ő IS MEGTUDNÁ TERMELNI A ZÖLDSÉGET KRUMPLIT KUKORICÁT CSIRKÉT LIBÁT KACSÁT MAJD KÉSŐBB DISZNÓT!! De sokkal egyszerűbb a kigyúrtb "urak"-nak ellopni a 82 éves néni kertjéből! Én meg a helyében felfogadnék pár markos srácot lapátnyelekkel , ásni kellene pár 2 méter mély gödröt, és pár év múlva megoldódna a kérdés B+!!! Dögölne meg a piszkos fajtája!!
elektrodinamika 2013.11.13 10:24:19
@Felsmukk:
Olvasd el amit írtam!
Próbáld felfogni az értelmét.
Majd ha ez megvan, akkor válaszolj.
Szerintem Bogdán János egy jó arc. Ő az a polgármester, aki falujának cigány fiataljait elviszi a börtönbe, és megmutatja, hogy milyen is az élet valójában a rács mögött. Hogy nem akkora rajság ám 2-3 évet egy 20 négyzetméteres cellában rohadni, egy 4 méter magas falakkal…..
elektrodinamika 2013.11.11 19:18:10
@tesz-vesz: Kutyából nem lesz szalonna!
Jobbegyenes Horthy, a provokátor 2013.11.03 21:12:26
Felavatták a Szabadság-téri református templomban Horthy Miklós szobrát. Szerintem ez az egyik legjobb dolog, ami idén Pesten történt. Csak, hát rontja az ember szájízét, hogy a Kormányzó szobrán kívül a mai napon néhány más dologról is lehullott a lepel. Az eseményen…..
elektrodinamika 2013.11.10 08:51:01
sukoroper.wordpress.com/mi-az-a-sukoro-ugy/

A Sukoró-ügy

A Sukoró-ügy elnevezés magában foglalja a Fejér megyei Sukoró község melletti területen tervezett King’s City kaszinóberuházás kapcsán indult összes eljárást. Ezek a tudomásunk szerint a következőek:

1. Közokirat-hamisítás vádja Joav Blum ellen, a sukorói beruházás egyik vezetője ellen, amiért nem tartózkodott életvitelszerűen a bejelentett állandó lakhelyén. Első fokon felmentették.

2. Jelentős vagyoni hátrányt okozó, folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés gyanújával a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) feljelentésére eljárás indult Tátrai Miklós, a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezetője, illetve Császy Zsolt, az MNV értékesítési igazgatója ellen.

3. Hivatali visszaélés gyanújával eljárás indult Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ellen. A gyanú szerint a beruházás kapcsán egy megbeszélésen utasítást adott az ingatlanrendezés módjára (telekcserére).

4. Közigazgatási per Joav Blum és az MNV között a tulajdonjog bejegyzésére vonatkozóan. A pert Joav Blum elveszti.

5. Polgári per az ingatlancsere-szerződés érvényesítése miatt Joav Blum és az MNV között.
"Alapvetően én filmrendező vagyok, és tanítok is. A Sütő András-darab egy holokauszt-téma, egy koncentrációs tábor körüli színdarab előadásáról szól, azt azért vállaltam, hogy lehessen erről beszélni." "A tomboló rasszizmust, antiszemitizmust nagyon elítélem, és azt is,…..
elektrodinamika 2013.11.03 18:17:27
"Izrael az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol…..
elektrodinamika 2013.11.01 15:01:26
"
Amint azt már hírül adtuk, a Hamász tájékoztatása szerint izraeli harckocsik csütörtök este behatoltak a Gázai övezet területére a palesztin földsáv déli részén, közel ahhoz a helyhez, ahol az izraeli hatóságok nemrégiben felfedeztek egy alagutat, amely az övezetet Izrael területétől elválasztó biztonsági kerítés alatt vezetett.
Az izraeli média bővebb tájékoztatással szolgál: eszerint a harckocsik több órán át ott maradtak, miközben tűzszerészek megpróbálták berobbantani a Hamász által létrehozott alagút gázai kezdő szakaszát, mintegy száz méterrel a határ túloldalán, amikor palesztinok működésbe hoztak egy elrejtett robbanószerkezetet.
A robbanásban öt izraeli megsebesült, köztük egy alezredes és egy másik tiszt. Őket helikopteren egy beér-sevai kórházba szállították. Válaszul az izraeli tüzérség egy palesztin fegyveres csoport állásait vette célba, aminek következtében palesztin források szerint meghalt az Ezzedín al-Kasszám Brigádok egyik 21 éves tagja, egy társa pedig megsebesült.
Az övezetből származó hírek szerint a Hamász egységei már napok óta követték az izraeli katonák tevékenységét az alagútnál, számítottak behatolásukra, és gondosan előkészítették a robbantásos akciót. Az éjszaka folyamán az izraeli légierő bombázta az alagutat, a légi csapások után a palesztinok három fegyveresük haláláról számoltak be. Az izraeli katonai szóvivő pénteki közleménye szerint az izraeliek elleni támadással a Hamász megsértette a „Felhőoszlop” hadművelet utáni egyezményeket." (A zsidók azonban szerencsére soha semmilyen egyezményt nem sértenek meg - a szerk.) :-))
(MTI nyomán)
elektrodinamika 2013.11.01 15:06:07
"
Sajó Sándor : EZ ÉLTESSEN MAGYAR!
2012-05-23 05:56:15, szerda

Sajó Sándor : EZ ÉLTESSEN MAGYAR!

Mint egykor Erdély meghajszolt határán
A fölriasztott utolsó bölény,
Úgy állsz most, népem, oly riadtan, árván
Búd vadonának reszkető ölén.
És én, mint véred lüktető zenéje,
Ahogy most lázas ajkadon liheg,
A hang vagyok, mely belesír az éjbe
És sorsod gyászát így zendíti meg:

Két szemem: szégyen, homlokom: gyalázat,
S a szívem, ó jaj, színig fájdalom...
Mivé tettétek az én szép hazámat?
Hová süllyedtél, pusztuló fajom?
Fetrengsz a sárban, népek nyomorultja,
Rút becstelenség magad és neved, -
Én mit tegyek már? - romjaidra hullva
Lehajtom én is árva fejemet.

Laokoon kínja, Trója pusztulása
Mesének oly bús, sorsnak oly magyar;
A sírgödör hát végkép meg van ásva,
A föld, mely ápolt, most már eltakar;
Búm Nessus-ingét nem lehet levetnem,
De kínja vád s a csillagokra száll,
Ha végzetem lett magyarrá születnem:
Magyarnak lennem mért ily csúf halál?

Nemzet, mely máglyát maga gyújt magának
És sírt, vesztére, önszántábul ás,
Hol száműzötté lett a honfibánat
És zsarnok gőggé a honárulás,
Hol a szabadság őrjöngésbe rothad
S Megváltót s latrot egyképp megfeszít,
Hol szívet már csak gyávaság dobogtat, -
Ah, rajtunk már az Isten sem segít!

Pattogva, zúgva ég a magyar erdő,
Az éjszakába rémes hang üvölt,
Lehullt az égből a magyar jövendő,
Millió görönggyé omlik szét a föld;
De bánatomnak dacra-lázadása
- Mint őrület, mely bennem kavarog -
Fölrebben most is egy-egy szárnycsapásra:
Még nem haltam meg, - élni akarok!

A mindenségbe annyi jaj kiáltson,
Ahány magyar rög innen elszakad;
A tíz körmömmel kelljen bár kiásnom,
Kikaparom a földből a holtakat:
Meredjen égnek körül a határon
Tiltó karjuknak végtelen sora,
S az ég boltján fönt lángbetűkkel álljon
Egy égő, elszánt, zordon szó: soha!

Soha, soha egy kis göröngyöt innen
Se vér, se alku, se pokol, se ég -
Akárhogy dúl most szent vetéseinkben
Idegen fajta, hitvány söpredék!
E száz maszlagtól részegült világon
Bennem, hitvallón, egy érzés sajog:
Magyar vagyok, a fajomat imádom,
És nem leszek más, - inkább meghalok!

Uram, tudd meg, hogy nem akarok élni,
Csak magyar földön és csak magyarul;
Ha bűn, hogy lelket nem tudok cserélni,
Jobb is, ha szárnyam már most porba hull;
De ezt a lelket itt hagyom örökbe
S ez ott vijjog majd Kárpát havasán
És belesírom minden ősi rögbe:
El innen rablók, - ez az én hazám!

És leszek szégyen és leszek gyalázat
És ott égek majd minden homlokon,
S mint bujdosó gyász, az én szép hazámat
A jó Istentől visszazokogom;
És megfúvom majd hitem harsonáit,
Hogy tesz még Isten gyönyörű csodát itt:
Bölcsővé lesz még minden ravatal, -
Havas Kárpáttól kéklő Adriáig
Egy ország lesz itt, egyetlen s magyar!"

1919
A forradalom és szabadságharc apropójából újból előkerült egy régi-régi adósság, a múlttal való szembenézésünk (vagy annak hiánya) egyik kevésbé ismert fejezete: a Rajk László szakkollégium kérdése. A Pestisrácok.hu figyelmét Dézsy Zoltán, újságíró, dokumentarista…..
elektrodinamika 2013.10.28 20:11:35
@Dzsentrisvihák: Képzeld el , hogy egy csomót eltüntettek , de még mennyi van, hogy nem merik elővenni. Még most sem! Hány hulladéknak lenne bukta jól fizető állásból!!
És hányan lennének sárosak!
elektrodinamika 2013.10.29 11:39:47
@Dzsentrisvihák: Túl puha és gyenge volt a módszerváltás! Túl sokan maradtak a helyükön vagy olyan pozícióban ahol döntési joguk volt! Most már majdnem mindegy is!
elektrodinamika 2013.10.29 18:29:58
@Dzsentrisvihák: Ezért szavazok én a Jobbik-ra.