Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N 2017.03.07 23:17:29
@hungaropannonbőgatya kiborg: hhéé öcsi velem ne szórakozzá. a világ kemény hely , meg igenis tudd meg a barátom már elszívott egyfüves cigarettát is tehát mi tudjuk milyen a kemény élet. egyépkénn is el fogunk kapni tégedet mert megsértettél,meg megfoglak baszni meg izé a spermával is rádirom a nevemet meg jön a videóban látható Ladó és Hentes is jönni fog , meg a kínai zsebkésemet is elhozom, meg a rosszabbik bézbólsapkámat fogom hozni amit a leszámolásokra viszek meg csúnyán fogok beszélnni hejj!
****ezalatt a háttérből hallható zaj***Feecuskám aranyos kisbogaram levinnéd a szemetet meg hozz 20 dkg párizsit mert apa menni fog dolgozni délutános lesz.
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N 2016.04.27 13:34:55
@Lesből Támadó Szárítókötél: megértem a véleményedet, de gondolom te az élsportolókra gondoltál meg a szteroidozó stb emberekre. hallgasd meg az én sztorimat is: nem sikersztori de gondolkodj el rajta, nem sportoltam meló és ülés a székben, már mindenféle depresszió gyötört az emésztésnek is odabasz a nem mozgás, önbizalom semmi, cél semmi. a sport pedig visszahozott az életbe, vettem egykezeseket, majd kondigépet, és amit azzal lehet csinálni azt csinálom, nem célom hogy kigyúrjam magam, amúgy is vékony testalkat vagyok aki nehezenm szed fel de annál könnyebben lead kilókat. az edzésprogramokat bodys fórumokról loptam, nem vittem magam a teljesítőképességem határáig nem akartam egyedül edzve sérülést okozni magamnak. mit értem el ezzel? mire volt jó? nincs többé depresszió, a mozgás hormonokat szabadít fel stb, erősebb lettem, több az önbizalmam, az összelöttyedt testem feszesebb lett és erőseb igaz én annyira nem látom hogy nőttem volna,emésztésem jobb,már csak egy kis kocogás hiányzik. az emberi testnek szüksége van mozgásra.
  Akkora kamu ez a Twizzy meg a yoloskodó nyomi sleppje, hogy a weedről szóló kliphez még egy szmoktor doktort se tudtak beintézni. Kik ezek? Kapják az oltásokat, mint a maláriás Az erdész verzió viszont Rumcájszra sikerült nagyon  ..
A nap cukiságát képét Fluortól oroztuk Hashtag-ben alaposan kimaxolva az ügy, nem?    ..
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N 2014.03.23 23:12:00
Subba Holnap! 2013.12.23 22:45:45
..
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N 2013.12.23 23:06:05
@vitéz Beverneky: kurva anyádat irogacc má elém tee , ugyis elkap a gang a meg a ladó meg megbaszunk a garzon előtt.
Subba Hoppá! Ez mi? 2013.12.15 16:49:00
kik vagytok? jók vagytok ! ..
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N 2013.12.15 21:38:07
@Kákalaki akka: kurva anyád ugyis megbaszlak ha a garzonom közelébe jössz.
A Weszélyes Elemek óta nem láttam még ennyire gizda általános iskolás korú rapperformát. Ami azt illeti, Godee G is tudja mitől döglik a légy: egyből egy beef-fel próbálja magára vonni a rapszakma napközisek figyelmét és jól szarrá osztja meg elküldi a büdös faszba a…..
Tematikus tumbli temetős jópofáskodásokkal: Menjen a csücsi mindig, minden körülmények között!..
#F.E.C.U.S.#Y.O.L.O.#S.W.A.G.#G.A.N.G.#G.A.R.Z.O.N 2013.11.01 16:56:27