Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samesz38stated

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Ahogy véget ér a magyar EU-elnökség, elszigeteljük Magyarországot, teljes mértékben. Már most, látták Orbánt valahol az EU-elnökeként beszélni? Sehol. Ahogy vége az elnökségnek, Magyarország elszigetelődik” - mondta Borut Pahor szlovén baloldali…..
samesz38stated 2016.11.25 18:43:53
Névtelenséget kérő olvasónk keresett meg, hogy nem bírja magában tartani tovább, a tíz évvel ezelőtti, egész országot megváltoztató balatonöszödi frakcióülés eddig titokban tartott történéseit. Olvasónk, akit az egyszerűség kedvéért hívjunk Viktornak, a facebookon keresett meg, miszerint ő az…..
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Ez lesz a kérdés, amelyre válaszolhatunk, már azt is tudjuk, mikor: október 2-án. Márpedig ha az ember nem…..
samesz38stated 2016.07.06 16:03:41
@Szindbad: Azért,mert nem 1500 emberről van szó!Nincs felső határ!!!Néztem az ATV-n a PM esek 12-15 ezerről beszéltek,az Együttesek meg 15-18 ezerről.Úgy,hogy meglenne ott az ötvenezer,amiről a Fidesz,meg a Jobbik beszélt.Nem elég nekünk a félmillió cigány,meg még a százezer parazita,hogy eltartsuk őket???Kell még nekünk 50 ezer here???Németországban egy év alatt az egymillióból 54-en,azaz ÖTVENNÉGYEN helyezkedtek el.Ha te szeretnél a szomszédodba belőlük,meg besegítsz az eltartásukba szavazz igennel,vagy ne menjél el.
„Miközben nagy nyomás alatt épül a déli határon lévő kerítés, Orbán Viktor irritáló beszédet tartott a bevándorlásról” − így kezdődik a német konzervatív-liberális Die Welt cikke a magyar kormányfő idei tusványosi beszédéről. Ezt a cikket osztotta meg nemrég az…..
samesz38stated 2015.07.28 21:08:34
@freehckr: Fogadjunk,hogy levágtak a pöcsödből egy darabot!Normális ember ilyet nem ír,csak egy beltenyésztett!!!!
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vett a június 8-án, hétfőn Szekszárdon megrendezett Dél-dunántúli Építészeti Fórumon, ahol meglepő nyíltsággal sztendápolt a főleg építészekből álló közönségnek. Mivel településtervezőként - vélhetően…..
samesz38stated 2015.06.13 14:38:19
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Anyád nem mondta,hogy ne menj a Napra,mert szúrást kapsz???Vagy a kannás bor mértéktelen fogyasztása kényszerített eme szösszenet megírására???
samesz38stated 2015.06.13 14:44:09
Tíz nap múlva, szeptember 29-én indul az új, Juncker-féle bizottság biztosjelöltjeinek meghallgatása az Európai Parlamentben. Sok találgatás, vad, és kevésbé vad teória kering arról, hogy mire lehet számítani. "Juncker fejre áll, szétszedik a jelöltjeit, bukik az egész…..
A New York-i Christie's árverésén 2011. november 8-án a világ eddigi legtöbbet érő fényképét ütötték le. Az 1955-ben Lipcsében született, Németországban élő és alkotó, a világhírű Düsseldorfi Iskola egyik fontos képviselője Andreas Gursky Rhein II (Rajna II.) című fotójáért egészen pontosan…..
samesz38stated 2014.05.15 18:20:50
Ezek a nyomorult beteg és perverz kurvák, ahogy a Madách-díjas Bayer Zsolt nevezi az un. Femen tagjait Európa (2.) című írásában, borzasztó dolgokat művelnek. Aztán sorolja is a botrányos eseteket, „a teljesség igénye nélkül.” A kölni dómban, december 25-én, ahol Joachim…..
Tanulságos közéleti akció volt Teczár Szilárd hadjárata a lányoknak ingyenes belépést biztosító bulik ellen. Az éber erkölcscsősz és genderharcos felvette a harcot egy budapesti szórakozóhely megalázó, elnyomó gépezete ellen, így nincs több ladies free party a Dobozban. A…..
Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak: „„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról…..