Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BudapestGuy

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ülő munkát végzők között magas a kockázata az aranyér kialakulásának, de furcsamód az álló munkát végzőknél is gyakori. A hangsúly mindkét esetben a mozgásszegény életmódon van, amely sajnos hajlamosít a végbél visszereinek elváltozására. Gykori testmozgással és…..
A család úgy döntött, hogy a régi 15-20 éves hűtőnk megérett a cserére. No, elkezdtem felkutatni a legmegfelelőbb hűtőszekrényt a neten, kezdetben nem túl sok sikerrel. Menet közben kupálódtam ki, hogy mit is jelent az A+++ besorolás, az éves fogyasztás. A legkevesebbet…..
Sokat tűnődök, ki lehet majd a nyertes az X Faktorban, kiben mennyi rejtett tartalék van, amire esetleg még nem is számítunk, és amit az utolsó pillanatokban, a legrázósabb párbajok során adhatnak ki magukból a versenyzők. Szerintem Danics Dóra például sok rejtett munícióval…..
Ez a videó tényleg nagyon cuki, le is mentem a gépemre. Nekem is volt ilyen fekete macskám, de már sajnos nincs. Pedig kéne. Vigyázat! Kihalássza a halakat az akváriumból! Jól be kellene zárni az akvárium tetejét, nem is értem, a gazdi miért nem gondol erre. Mennyi idős ez a…..
Akire valaha is hatott Jarre munkássága, annak mindenképpen ajánlom ezt a kortárs megfogalmazást. A CBL művek között is kiemelkedő, szépen felépített, kibomló zenei élmény. Nem cél a katarktikus csúcspont elérése, azt az Interloper adja meg. Fülessel érdemes megízlelni, a…..
Masszív anyag, most hallottam először, meglepett. Jó példa, miként lehet diffúz zenei mintázatokból egységes muzikális élményt teremteni. Gyors témaváltások, downtempós allűrök, naturális hangzású instrumentális részek. Hallgass bele te is:   ..
Ma a Big Picture konferencián jelentette be Kolosi Péter, hogy 2014. január 26-án indul a Való Világ 6. Mint ismert, a valóságshowt az RTL II-n láthatják majd az érdeklődők. Én mondjuk naivan azzal számoltam, hogy még az idén elkezdődik a Való Világ 6. Ez most egy kicsit…..
Ez a Chevrolet Camaro egy vadállat kocsi, a múltkor a Pólus Center parkolójában láttam egy példányát. Szörényi Andris, a vezess.hu szakértője teszteli az amerikai szörnyeteget. Érdemes megnézni a videót! Nem tudom, mennyi ennek a kocsinak a jelenlegi új ára (az átlag 20 literes…..
Innovatív, megújuló és lehetőség szerint környezetbarát tartalommal bíró bio-kulturális projekt a Hír24 Zöldblog rovata. A fenntartható fejlődés jegyében, a környezettudatos életmód érdekében íródott cikkekkel. Tényleg azoknak, akik komolyan veszik a bolygó és az…..
Hamarosan új képzési portál indul, www.jokepzes.hu domain alatt. Az amúgy is túltelített képzés tanfolyam piacon tehát új szereplő jelenik meg, retteghetnek az eddigi szereplők. Az OKJ szabályok változása nem tett jót ennek az iparágnak, a feltételek szigorodása és az árak…..
Sziasztok! Láttátok a legutóbbi X Faktor párbajt? Elég durva volt, én nem értek egyet a mentorokkal. Minden esetre Krasznai Tünde még bent van a versenyzők között, nekem ő a kedvencem és Péterffy Lili, akiben látok tehetséget, fantáziát.   Már várom a következő…..
Budapesti Márton Farmer ruházat 2013.11.03 10:28:00
Utálok boltokba járni és ott a próbafülkében le-felöltözgetni, próbálgatni. Nem szeretem. Lehet, hogy ez az oka, hogy elég antik farmereim vannak, a koptatás és felületnemesítés már bőven megvolt, nem csak gyárilag. Valamikor viszont mégiscsak eljön az ideje, hogy rá kell…..
Ma már szerintem senki számára nem kérdés, hogy a táska öltöztet, és nagyon fontos alkotóeleme az öltözködésnek. Egy rosszul megválasztott mindent el tud rontani, tönkreteheti a színek, formák harmóniáját. Nem odaillő táskával nem csak az összképet, összbenyomást…..
Egyre több a hír témájú website a magyar neten. Teljesen el van kényeztetve a magyar felhasználó, ha friss hírek után kutat a neten. Az elmúlt 2 évben több piaci belépőnek és híroldal ráncfelvarrásnak lehettünk tanúi, amelyek során nem csupán a design, hanem a usability is…..
Szépen kiépült a Nemzeti Dohánybolt hálózat Budapest szerte! Ez a szín- és formavilág (és általában az egész arculat, úgy ahogy van) egyszerűen hánytató. Gondolom ez is volt a cél, hiszen nem irányulhat semmilyen mozzanat arra, hogy megkedveltessék a dohányzást bárkivel is. A…..
A család egyöntetű véleménye szerint az idei X Faktor legtehetségesebb versenyzője Krasznai Tünde. Kiszel Tünde szerint a nézők nagyon rosszul döntöttek, amikor az X-Faktorban Batánovics Lilit és Eckert Anikót küldték párbajozni. Tünde ugyanis úgy gondolja, hogy Krasznai…..
Már feltúrtam a netet, hogy végre találjak valami normális cipő webáruház oldalt, cipő outletet, de sokáig csak árnyékra vetődtem, és már kezdtem unni a keresgélést. A www.cipotrend.hu viszont jó helynek bizonyult. Számomra nagyon fontos a minőség, az eladó megbízhatósága,…..
Budapesti Márton Való Világ 6 2013.10.29 13:48:00
Elindult a Való Világ 6 beválogatása, aki folyamatosan követi az eseményeket, az képben van arra vonatkozóan, kik az idei Való Világ jelöltek. Állítólag egy kutyus is jelentkezett a válogatásra, bár szerintem ez kamu. (A kutya magától nem is tudna jelentkezni, ez képtelenség,…..
Budapesti Márton Régió Játék 2013.10.29 13:35:51
Mi a Játékdzsungelben szoktunk a gyerekeknek bevásárolni az ünnepekre. A Pólusban található játékbolt szerintem a Régió Játék hálózathoz tartozik, aminek a központi raktára Dunakeszin van. Mivel szeretjük úgy intézni a bevásárlásokat, hogy az egész család összes…..
Hétvégén találkoztam Zsigovics Istvánnal, a Dancing Queen tánciskola vezetőjével, és egy tea mellett arról beszélgettünk, hogyan sikerült az őszi kampány, mennyien jelentkeztek tánctanfolyamra, és a tánciskola Budapest melyik kerületeiben fog új tánctanfolyamokat indítani. Itt…..
Dr. Zöldi Tamás állatorvossal beszélgettem a minap állatbetegségekről, vírusokról, az esetlegesen az embert is veszélyeztető betegségekről. Dr. Zöldi Tamás állatorvos Budapest egyik külső kerületében dolgozik, pontosabban a 18. kerületben, Pestszentimrén.…..
Budapesti Márton X Faktor 2013.10.29 10:45:25
Szoktátok nézni az X Faktor műsorát? Én alapvetően nem nagyon, de azt látom, hogy sokan követik az eseményeket. Engem baromira nem hoz lázba, azt viszont el kell ismerni, hogy az X Faktor nagyon szépen megdobta több weboldal forgalmát organikus Google keresésekben is. Itt van…..
Sokat kellett keresgélnem, mire rátaláltam a legjobb Adidas Outlet boltra Budapesten, mert bár az internet tele van ajánlatokkal, élőben mindig más volt a helyzet, mint amilyennek a neten mutatkozott. Főleg az árak tekintetében! Mert lehet, hogy ott van a 40-50%-os árengedmény a…..