Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tollampapirom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, most tehát eljött az ideje, hogy meséljek némi kulisszatitkot a kis mívemről. Méghozzá legelőször is azt, hogy hogy jött az első ihletem. Történt ugyanis, hogy egy este lefeküdtem aludni, de persze nem jött álom a szememre, csak forgolódtam, meg jártak a kis fogaskerekek az…..
Semmi. Minden. "Levágtad a hajam!" 2014.04.02 22:23:30
...csak ez az egy mondat viszhangzott a fejemben végig, míg legutóbb otthon voltunk.  Nem is tudtam még annyira sem felengedni, mint máskor, annyira rám ült az emlék, ami szóba került éppen előtte szerdán terápián.  Gyönyörű sötétbarna fürtök ölelték az arcom, lágyan…..
Huszonéves, diplomás nő vagyok. Már felnőttként diagnosztizáltak Asperger-szindrómával. Közel egy évtizede élek szintén Asperger-szindrómás társammal boldog és egyenlő párkapcsolatban. Jó munkahelyem van, ahol olyasmivel foglalkozom, ami szenvedélyem. Kollégáim megbecsülik…..
Ma egy gyors zöldborsófőzit fogunk összedobni itt együtt. Figyeljétek a kezem, nem csalok. :-)Hozzávalók:50 dkg mirelit zöldborsó2 púpos evőkanál margarin6 dl tej1 evőkanál szárított petrezselyem1 evőkanál cukor1 teáskanál ételízesítő1 mokkáskanál só2 púpos evőkanál…..
tollampapirom 2014.05.01 20:35:39
Néha feljárok a chat.hu-ra, Social safarizni. Na most olyanba botlottam, amiről álmomban sem gondoltam, hogy létezik. Csak olvasd és ámulj! A FIú értelemszerűen én vagyok, a lány meg valami csaj... 14:36 [Fiú] SZia, Levi vagyok. azt hiszem ez az eleje:) 14:36 [Lány] Szia! 14:36…..
Mert a csapatépítésre márpedig szükség van. Tudjátok, ez is az a fajta dolog, amire először mindenki köpköd, meg hogy ne, meg koszos leszek, meg inkább dolgoznék - de azért a végén mindenki igenis élvezi, és csak összerázódik egy jó kis társaság. Nem, most nem arra…..
tollampapirom 2013.12.03 09:33:01
@Brother Love: És közben elégedetten vigyorog a főszervező, hogy ez milyen izgalmas, jaj, mi lesz, mit fogunk kapni? Amikor előkerül a harmadik csésze, meg a negyedik gyertya, akkor már mindenki érzi, hogy ez egy igen sz@r ötlet volt. Én egyszer egy aloe verát kaptam, nekem ültette a kolléganő... na, ez még jobb, mint egy gyertya, csak a magamfajta növénygyilkosnak nem való. Milyen ciki volt, amikor megkérdezte hónapokkal később, hogy hogy van a növény, szépen nő-e? Hogyne... szépen.