Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koppány Mangel

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
danskvand Eddig... 2015.11.29 00:34:59
...egy hónap telt el, és ez látszik is. A fiúkon mindenképpen, most végre már olyanok, mint elutazás előtt voltak...nagyjából. Amikor megérkeztünk értehető módon elég zaklatott volt mindenki, de mi ketten tagadhatatlanul vittük a pálmát. A srácok energiaszintjét a sok…..
Ez se rövid történet. Kezdem a végéről. Van Tibor, ex hajléktalan. Tudjátok, mint az exleprás (4:00-tól a videóban):  https://www.youtube.com/watch?v=v_E9xNlvnv4 Nem, nem vagyok Jézus. Bár volt ilyen Jézus komplexusos időszakom, amikor elképzeltem, hogy majd miként váltom meg a világot és hogy én…..
Lehülyézni Orbán Viktort, azt mondani rá, hogy nem tudja mit csinál, bolond / diktátor / agresszív hülye, az épp olyan lenéző, kicsinyes és gyerekes, mint lehülyézni azt a közel 2 millió embert, aki rá és a pártjára szavazott. Ez az ember minimum 25 éve a politikában van. 25…..
Na jó. Én bevallom: engem felizgat a miniszoknya. Vagy picsagatya. Meg a csipkés harisnya. Meg a mély dekoltázs. Úgy is mondhatnám, hogy nem bírok nem odanézni. Ez van. Majd elnyomok pár miatyánkot. Persze ettől még nem erőszakolok meg senkit. Ezért nem jár dicséret, de a tény, tény marad. ha…..
Koppány Mangel 2014.11.27 04:26:46
@Árnyékcickány: hát félelemben élni nem egyszerű és könnyű. ismerem a lelkiállapotot. ugyanakkor azok az írások, amiket mostanában írok épp abból a születnek, hogy hogyan bíztam eddig mindenben és mindenkiben és miként józanodtam abból ki, hogy kik is vesznek körül, mennyire használnak ki és mennyire verik át a fejem. nem tudom melyik a jobb / hasznosabb. félelemben élni és csak azt a pár embert közel engedni, akik rászolgáltak a bizalomra, vagy bízni és csalódni. az mindenesetre tényleg hasznos lenne, ha kitanulnál valami önvédelmet és lenne rendszeres társaságod, akiket ismersz. nem ismerlek, szóval így nehéz, hirtelen ennyit tudok írni a saját életem tapasztalatából. köszi, hogy írtál, szép napot.
(n)agytakarítás Kishantos. 2014.11.18 16:19:50
Igen. Én voltam az, aki kimentem pucéran tüntetni a Deák térre. Hogy: "Kishantost csak a testemen át!" Jól kitaláltam, hogy ez milyen fasza lesz. Mert ezt már tényleg nem! Ezt már nem lehet. Ez már tényleg sok. Ez már diktatúra. Elnyomás. SKANDALLUM!! Emlékeztek még? Ez volt az…..
(n)agytakarítás netadó. 2014.04.11 22:54:07
Mi a véreres fasz történik itt? Nem veszitek észre, hogy beleültetek a hintába, amit Viktor épített nektek? Tényleg azt hiszitek, hogy az internet szarta a világot és hogy anélkül nincs élet? Tényleg azt hiszitek, hogy a forradalmak még visznek valahova? Hogy az esztelen gyilkolása…..
Koppány Mangel 2014.10.27 16:47:04
@Feanor: ja, hogy baszná meg. javítom.
Koppány Mangel 2014.10.27 19:10:47
@Vizslah: úgy és annyira leszarom, hogy még mi volt a tüntetésen, hogy azt el sem tudod képzelni. az összes faszom tele van az ilyen szarokkal. és azzal is, hogy elő kéne állnom valami újjal. mi a jóisten faszának? hát nincs még elég szar, amin gondolkozunk, meg ötölünk meg hatolunk. az se tudjuk mi az a demokrácia, de úgy védjük, mintha a májunk lenne. a demokrácia nem létezik. senki sem tudja mi az. szánalmas, hogy ennyit erőlködünk, hogy megtaláljuk a demokrácia deffinicióját. Amit ennyit kell keresni, az NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!! A fának nevet adtunk, de anélkül is van. A folyó is. Meg minden ami van. Amin itt agyalgatunk, az mind nincs!!! NIIIIINCs!!!!! Hagyd már a faszba te szerencsétlen barom!!!! Ezzel nyomorgatják a lelkünk. Ezzel meg a jóval. meg a rosszal. Kapjátok be!!! Amin ennyit kell gondolkozni az mind nincs. az internet sincs. mi az internet? mi az isten fasza köze van az élethez? Honnan tudod, hogy a volt osztálytársam Balázs?
Koppány Mangel 2014.10.27 19:14:37
@Vizslah: tessék, milyen jó fej a jobb oldal. milyen nagylelkűek. az egész szart ők generálták. ez olyan mintha hasbaszúrnálak, hagynálak kicsit vérezni és utána bevinnélek a kórházba. very fucking usefull. mit akarsz te ezzel a cikkel? minden szép és jó. minden halad szépen, mint csillagok az égen. de azért ügyes vagy. már ha dícséretre számítottál a linkért cserébe.