Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suny84

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A torinói székhelyű Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus az átigazolási időszak utolsó napján próbálkozhat az Atalanta csapatánál Germán Denis leigazolásával. Miután a Juventus a nyár során sikertelenül próbálkozott több csatár leigazolásával, a torinói klubvezetők…..
A mercato még nem zárult le a Juventus számára, hiszen a torinói klub sportigazgatója, Beppe Marotta bevallottan keres még egy támadót és egy védőt, s a hétvége a nyári átigazolási időszak talán legmerészebb pletykáját hozta. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a…..
suny84 2014.08.18 13:37:33
Alessandro Del Piero alig várja, hogy az A-League All-Stars csapatának tagjaként megmérkőzzön a Juventusszal. A Bianconeri folytatja a felkészülési túrát, ezúttal Ausztráliában, ahol a "zebrák" korábbi csapatkapitánya várja őket ellenfélként. „Sydney-ben nagy lelkesedéssel…..
Gianluigi Buffon örömét fejezte ki, hogy ismét egy pályán lehet egykori csapattársával, Alessandro Del Pieróval, azonban nem kívánja megkönnyíteni egykori csapatkapitányának a gólszerzést. A hétvégén a bianconero csapat egykori legendás tízesével találkozik a 2014-15-ös…..
suny84 2014.08.09 06:53:12
@Goku06: Tudtommal aug. 10. Vasárnap 11.30-tól kezdődik. Forza Capitano&Juventus per sempre.
A legújabb csatárnév, amely felmerült a Juventus kapcsán egyáltalán nem új, hiszen Marco Borriello kölcsönben már játszott a torinói klubnál. A bianconero csapat rövid időre, „átlagos tulajdonságokkal bíró” helyettest keres az újonnan vásárolt Álvaro Morata helyére, aki…..
A Juventust zsinórban három bajnoki címig vezető, majd múlt héten lemondott mester, Antonio Conte a kiapadhatatlan anyagi forrásokkal rendelkező Paris Saint-Germain csapatánál folytathatja pályafutását. Conte jövője hosszú hónapokon keresztül kétséges volt Torinóban, azonban a…..
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
Stephan Lichtsteiner optimistán várja a Benfica elleni elődöntő visszavágóját, miután a Juventus már szinte megszerezte a bajnoki címet Olaszországban. A Sassuolo elleni győzelem révén a bianconero csapatnak már csak két pontot kell összegyűjtenie ahhoz, hogy biztosan bajnok…..
A Juventus kijelölte keretét a Roma elleni, hatalmas téttel bíró  hazai bajnoki rangadóra. A felek bármennyire is tagadták mérkőzés előtti nyilatkozatukban, a találkozó végeredménye döntőnek bizonyulhat a bajnoki cím sorsa szempontjából, hiszen esetleges győzelmével, a…..
A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában kihangsúlyozta, hogy a nyáron megszerzett spanyol center továbbra is fontos szerepet játszik a klub terveiben. A csatár a nyáron csatlakozott a sorozatban kétszeres olasz bajnokcsapathoz az Athletic Bilbaonál lejárt…..
suny84 2013.11.07 21:09:04
A Juventus szakmai stábja meghatározta a torinói szempontból sorsdöntő BL-mérkőzésre nevezett keretét, amellyel a Juventus szerda este megmérettetik a Santiago Bernabeu stadionban a Real Madrid csapatával szemben. A két csapat a BL-ben legutóbb ugyancsak a csoportkörökben…..