Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okadek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseh Gattaca három - a bandcampen is megtalálható - split után tavaly kidobott egy kislemezt, ami ez. Személy szerint imádom az Oroku és a Muga öblös, mély, katartikus acsargását, s a Gattaca is ezt a melodikus, felszabadító dallamokkal lelkeket rugdaló crust-punk bömbölést…..
Az internet előtti sötét korokban úgy terjedt a zene, hogy a zenebolond spanodtól kaptál egy kazit kölcsönbe (hogy visszakerült-e vagy sem, az már lényegtelen). A szép az volt ebben, hogy olyan cuccokat is lehetett így szerezni, amelyeket magadtól sosem hallgattál volna meg. Mától…..
Már jó ideje annak, hogy a Chief Rebel Angel kiadta első nagylemezét. Az azóta eltelt időben sokat megélt a zenekar, főleg ami a tagok változását illeti, de most végre elkészült két új dal is, amit itt a Lángoló Gitárokon lehet először hallani. Klikk lejjebb a dalokért,…..
okadek 2009.08.28 10:52:38
Két hetet szünetelt a hét dala rovat, de ezen a héten két alkalommal is megjelenünk. Az első eset olyannyira fontos és markáns, hogy soron kívüli alkalmat igényel. Ez pedig a Converge új lemezéről a Dark Horse. Nagyon úgy tűnik, hogy fontos lemez született meg, ez a szám…..
okadek 2009.08.28 10:51:46
Courtney Love meglepő módon most sem zenészi kvalitásával hívja fel magára a figyelmet. Állítása szerint ismeretlen tettesek laza 360 millió dollárral rövidítették meg a családi kasszát, mikor Kurt Cobain, a lányuk, esetleg az ő biztosítási számát felhasználva egy rakat…..
Mr. Wilson, a skót postás egy elárvult vidrakölyköt vett fel az autópályán.A kölyökvidra gyengének és ijedtek tűnt, de a jószívű postás melegen tartotta, és megetette, írja a BBC. „Először a táskámba tettem, az kellőképpen melegen tartotta.” - számolt be Mr…..
okadek 2009.01.31 17:04:05
Alább látható az első Locust On The Saddle klip, amit a Burn Outra készítettek a srácok. A legérdekesebb az egészben, hogy a videó főszereplője (természetesen a zenekar mellett) Hámori Gabriella színésznő, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Szezon, az Állítsátok meg…..
okadek 2008.12.31 11:47:30
@RayBan: Nézd meg még egyszer, Einstein!
A Chicago Tribune legújabb listáján az amerikai tévétörténelem 25 legótvarabb sorozatát vesézgetik, muhaha, és akkor hol van az Első generáció a nagyongonosz Kamarás Ivánnal (Evil, ééérted?), és a hobbitjelmezes hekkert alakító Hujber Ferivel? Azért így akadnak gyöngyszemek,…..