Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Projektmenedzser.

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gg.blog.hu Midit a pandáknak 2013.11.25 06:44:20
Az utóbbi hetekben furcsa linkeket osztottam különböző fórumokon. A dologról még a hozzám közelebbiek sem tudtak sokat, és annyian kérdeztek vissza, hogy mi is ez az egész, hogy rájöttem, jobb, ha itt magyarázom el részletesen, mi van a PandaMidi mögött. Egy igazi nemzetközi…..
Projektmenedzser. 2013.11.26 16:02:27
Ez a bejegyzés a CEE Projects blog CEE Central and Eastern Europe című bejegyzésének magyar fordítása. A CEE, Közép- és Kelet-Európa az egyik legjobb választás azon vállalatok számára, amelyek szabadúszókat foglalkoztatnának alacsonyabb órabérért. Ebben a bejegyzésben…..
Klassz hirdetéseket pakoltak össze a Guardiannak egy londoni ügynökségnél, amelyek ráadásul városi témájúak valamennyien, úgyhogy épp ide valók az Urbanistára. A fentin az látható, hogy nézne ki Párizs, ha annyi autó járna benne mint Mumbaiban, az alábbiakon pedig Sydney…..
Projektmenedzser. 2013.11.01 18:31:13
A sajtó gyakran célkeresztbe veszi a vagyonőröket, - különös tekintettel a negatív hírekre. A bankrablót elkergető pocakos vagyonőrről készült videófelvétel remek sztorit szolgáltatott a médiának. De sok más esetben is a vagyonőrök negatív szereplőivé válnak a híreknek.…..
Projektmenedzser. 2013.10.29 08:31:16
Na ne vicceljünk már! Csúsztam a főiskolámmal és egy vagyonvédelmi cégnél dolgoztam évekig. 430 Ft-os órabérről 510 Ft-os órabérig sikerült eljutnom úgy, hogy az angolom kiemelkedő (most is angol cégnek dolgozom), vagyonvédelemmel összefüggő szakmát tanultam és a rendszerelemek alapszintjéig ismerem a számítógépeket. És amikor egy objektum védelméről írtam a diplomamunkám, beleértve a vagyonvédelmi elemeket, illetve a számítógépes megoldásokat is, még azt sem bírták megérteni a munkahelyemen, miért akarom csak 200 órát dolgozni a diplomamunka írása alatt. Nem beszélve arról, hogy sokszor 24 órás szolgálat után kellett hullafáradtan vizsgáznom, szigorlatoznom, mert pont leszarták, hogy mit tanulok.

És a főnökeimnek csak a régi rendszerben szerzett Rendőrtiszti diplomájuk volt, ami vicc, mert most is megkapja minden hülye a diplomáját ott, aki tud egyenesen menetelni, régen meg főleg. Én meg ott voltam és baromira nem kellett nekik senki, aki valamilyen szinten ért a szakmához. Most mérnökként többszöröse az órabérem, a válság ellenére már 3x emelték és remélhetőleg ez még csak a kezdet.

És lehet itt észt osztani, de amíg a legnagyobbak, az Őrmester, Walton, In-Kal és a többiek nem akarnak változást, addig minden ilyen marad, mint most. És miért is akarnának változást? Ha Mszp-s a kormány, akkor az In-Kalnak csorog az állami megrendelés, ha meg Fidesz-es, akkor meg az Őrmesternek és a Waltonnak. A valamire való fiatalok meg már rég más szakmában/más országban dolgoznak.
Projektmenedzser. 2013.10.29 10:26:49
@A nagy Ő: Hidd el, figyelek a helyesírásra, csak most munka közben nem ez az elsődleges és ez az utolsó hozzászólásom ehhez a témához. És ha dolgoztál volna rendőrtisztekkel, te is egy véleményen lennél velem. Tegyük hozzá, a rendőrtisztek 10%-a az, aki szuper intelligens és rendet is tudna tenni a rendőrségen belül, vagy a vagyonvédelemben, de őket meg a többiek visszahúzzák, vagy keresztbe tesznek nekik.
Projektmenedzser. 2013.10.29 10:31:47
@A nagy Ő: Még azt tegyük hozzá az utolsó bejegyzésedre válaszolva, hogy a Rendőrtisztin van egy 3 éves BSC biztonsági képzés, ami civil szak. Azt a Vagyonvédelmi Kamara nyomására hozták létre, hogy legyen úgymond egy főiskolai végzettsége a vagyonvédelemben dolgozók számára is, ne csak a rendőri, katonai végzettség. Ahogy tudom, erre a képzésre mennek azok, akiknek pl. az apja biztonsági céget alapított és ciki lenne, ha a fia érettségivel venné át az irányítást pár év múlva.

Személyesen beszéltem az egyik nagy biztonsági cég vezetőjével és ő mondta erre az RTF-es civil biztonságis képzésre, hogy volt már olyan ott végzett, akit el kellett küldenie, mert nem tudott munkát adni a jelentkezőnek. Szerinte ez a civil szak ugye nem rendőri szak (persze, mivel civil), nem ad biztonságtechnikai szerelői végzettséget (tehát nem tudják használni biztonsági rendszerek telepítéséhez, kiépítéséhez) és nem is jogi (bár a tantárgyak nagy része jog, de nem használható jogászként). Akkor miről beszélünk ha a tök relevánt szakmai kamara és az egyetlen rendőri főiskola olyan civil biztonsági képzést hoz létre, ami senkinek sem kell?
Naiv házibulizó három haverját hazadobta taxival, akik mind kifizették a részüket. Amikor már csak ő volt a kocsiban, egy jelenet kimaradhatott, mert a végén arra eszmélt, hogy 27,5 kilométert autózott, ami 8250 forintba kerül. Természetesen a nyugtáról "leszakadt" a…..
Projektmenedzser. 2013.10.27 16:15:57
@McZozo: Csak nem a Vodafone-nál dolgoztál, hogy a City volt a szerződött partnerük?
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Az 1970. május 15-én Angliában született fotográfusnő első lesifotói Diana hercegnő halála után születtek meg, melynek köszönhetően pillanatok alatt botrányhőssé és ezzel együtt keresett médiaművésszé vált. 2007 novemberében a Taschen kiadó gondozásában jelent meg…..
Projektmenedzser. 2013.10.27 01:45:24
@BlogElla: Ki mondta, hogy neked fényképezték? Külföldön mindenkinek ismertek a személyek, az hogy te Friderikusz Sándoron szocializálódtál, nem a blogger hibája.
Ez a bejegyzés a CEE Projects blog Introduction című bejegyzésének magyar fordítása. Ez a legelső bejegyzés itt, a CEE projektek blogon. Engedjétek meg, hogy bemutassam magam és ezt a blogot is egyben. Nos, én egy 30 éves projektmenedzser vagyok Budapestről, Magyarországról.…..