Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funkerman

0 bejegyzést írt és 540 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hidegzuhany előtt kivételesen hadd kezdjem némi dicsérettel mondandómat: szeretnék gratulálni az Attractionnek, annak az – egyébként magyar – árnyszínház-csapatnak, amelyik a napokban megnyerte a brit tehetségkutatót, a Britain’s Got Talentet. Produkcióik eredetiek,…..
Néhány órával ezelőtt megtudtuk, hogy a Szörny Egyetem június 20-a helyett június 27-én érkezik Magyarországra. A döntést először furcsának találtam, lévén a Pixar új filmje egy héttel közelebb került az idei nyár egyik legnagyobb sikerváros animációs filmjéhez, a Gru…..
Funkerman 2013.05.09 20:48:46
A pupusas El Salvador nemzeti eledele, de meglepő módon nagyon közel áll a magyaros, vidéki ízvilághoz. Eredetileg "masa harinából" (ami egy speciális kukoricaliszt) készül, de nálunk sajnos ez nem, vagy csak nagyon körülményesen szerezhető be, így a sima liszt is tökéletesen…..
Funkerman 2013.04.06 09:01:19
A napokban jelent meg Jon Bon Jovi együttesének legújabb albuma, a What About Now. Az énekes élete más téren is komoly változás előtt áll, hiszen a hírek szerint piacra dobta New York-i penthouse-át. Jon Bon Jovi és párja, Dorothea Hurley még 2007-ben vette meg a lakást 24 millió…..
Két bejelentés is érkezett a Jarokelo.hu-ra a Szilágyi Erzsébet fasori villamossínekről, ahol az átkelést jelentősen megnehezíti a bomladozó aszfalt. A Városjáró blog töltötte fel a lenti képet a Szilágyi Erzsébet fasor XII. kerületi részéről. A beszámoló szerint…..
Funkerman 2013.03.21 21:19:35
@Don Quixote de la Ferko: Te "kisbarátom" egy igaz seggfej lehetsz. Panaszkodsz a minimum 145ös gumijaidon gördülő futóműveddel?
Gurulj át rajta 7-8 bárra fújt 3 centi széles gumival. Aztán okoskodjál te emberimitátor. És nem a seggét veri szét tudósdoktor, hanem az alhangon 10 ezres kerekét. Ha nem értesz valamihez, halkan húzd meg magad. De minimum ne okoskodjál.
Egyre sokkolóbb módszerekkel harcolnak világszerte a különböző kormányok és civil szervezetek a dohányzás ellen. A puszta adatok már nem elegendőek, az emberek figyelmét egyre durvább módszerekkel kell felhívni. Ennek a folyamatnak a legújabb darabját mutatjuk most meg. Egyre…..
Funkerman 2012.12.30 09:31:06
@nguyen: Lehetsz akármilyen jófej dohányos. Én a munkahelyemen nem akasztom a kollegáiméval egy gardróbba a kabátomat, mert olyan büdös a ruhájuk, mint egy hamutartó. A kézfogásukról, leheletükről nem is beszélve. Mondom ezt úgy, hogy 15 évig dohányoztam rendesen. Anyám a mai napig dohányzik. Amikor elmegyünk hozzájuk a fiammal, ki kell mosni minden ruháját, plüss állatot stb. Pedig nem gyújt rá amig ott vagyunk.
Szóval lehet csűrni-csavarni, okoz-okozhat, tök mindegy. Nem értem miért jó csikkszagúan élni.
Levélcunamival próbálják befolyásolni az EU kerékpáros fejlesztésekkel kapcsolatos álláspontját. A Kerékpárosklub az egyik magyar képviselő, Bánki Erik bombázására bíztatja az elkötelezett bringásokat. Hétfőn szavaz az unió illetékes bizottsága a közlekedési…..
Funkerman 2012.12.14 22:23:17
@Közbiztonság Szilárd: Jaja, csatlakozom én is. Mármint pl. Zozy-hoz.
Jó erősen leszívhatod egy ménes versenyló általánosított, túrós kárját. Te közbiztonsági faszkártya.
Futurisztikus házat épít a szupermodell Naomi Campbellnek milliárdos barátja, nem is akárhol, hanem Moszkva legelőkelőbb negyedében. A társaság rendben lesz, csupa dúsgazdag üzletember - a múltat nem firtatjuk - a ház pedig... Na, az nem akármilyen! Nézze meg velünk a…..
Nesze!szer Brazil fazonok 2012.11.07 20:20:09
Sexy on the Beach címen az Elle brazil kiadásából mutatunk egy anyagot nektek. Izabel Goulart feszít a strandon, Eduardo Rezende kamerája előtt. Még szerencse, hogy a bombázó mellé azért néhány srác is jutott mutatóba és nem szomorkodik egyedül a…..
Funkerman 2012.11.08 09:47:54
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
Karl Lagerfeld a divattervezés mellett újra másik szenvedélyének, a fotózásnak hódolt, méghozzá a francia Elle számára készített egy fekete-fehér sorozatot Victoria Beckhamről. Mit mondhatnék? Karl Lagerfeld akár tervezőként, akár fotósként az esetek többségében valami…..
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
Funkerman 2012.10.15 14:44:21
@Pirx:
1. ha nem tudod a választ, ugorj a 2. ponthoz
2. az óvodában seggfej volt a jeled, tuti.
Bár az olaszokról elsőre azt gondolnánk, hogy nagyon autócentrikusak, északi városokban csodás bringás kultúrákat és stílusos bicajosokat fedezhetünk fel.Ráadásul friss hír, hogy a 2. világháború óta tavaly először adtak el több bringát Olaszországban, mint…..
Funkerman 2012.10.13 22:12:07
@pjotr_75: "...stílusos bicajosokat..."
rossz a cím
Nicole Kidman egészen kikupálódott. Hogy ez most tényleg így van, vagy csak a gondos utómunkálatoknak köszönhető? Szerintem mindannyian sejtjük a választ, de mivel úgysem teadélutánozni készülünk Nicole-lal, maradjunk annyiban, hogy egészen jól néz ki a képeken. Öööö... a…..
Funkerman 2012.10.11 08:53:04
@Csumpitáz Alfréd: ezen a kiállításon se stimmel valami.
neon alá képeket tenni, a képeket meg girbe-gurba átlátszó műanyag mögé rakni... profi munka ez is. persze ez lehet, hogy mind mind szándékos.
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
Funkerman 2012.09.19 15:46:25
@Don Quixote de la Ferko: Szerintem többen észlelték mint hiszed. Örülök, hogy még vannakhozzád (is) hasonló mikróba arcmérettel rendelkező egyedek, akik megörvendeztetik az ide tévedőt, mérhetetlen nagy okosságuk puffogtatásával.
Teljes gőzzel folyt a szeptember 22-i Critical Mass szervezése, amikor a rendezvény két arca, Kürti Gábor és Sinka Károly egyik pillanatról a másikra lefújták az egészet. Sőt, bejelentették, hogy még egy bringás felvonulást szerveznek jövőre, és ezzel véget vetnek a nyolc éve…..
Funkerman 2012.09.10 12:55:10
@Intelli: Múltkor is mennék rendesen a bringaúton, de megy elöttem kacsázva valami gyalogos cigány. Megkattintom a fékkart, erre a cigány mit csinál, megáll, széttárja a kezét és azt mondja: "Most mi van?"
Mondtam neki, hogy az van, hogy birka vagy, kolomp kéne a nyakadba és legközelebb jelzés nélkül a bordádba teszem a markolat végét.

Szóval a konzekvencia, hogy a büdös gyökér tahók közlekednek gyalogosan...

Meg az is a konzekvencia, hogy te egy igen méretes genitália vagy.
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Funkerman 2012.09.05 12:47:08
@btomi1980a: Mér ha részeg lett volna akkor mi van?
Funkerman 2012.09.05 12:56:33
@szájhúzó kutya: Hagyjuk már ezt a nagy gyalogos fetisizálást. A gyalogos a legbirkább, legfigyelmetlenebb, a közlekedés szabályaiba legjobban beleszaró élőlény.
Napi szinten tologatják át anyukák a babakocsit a piroson úgy, hogy semerre nem néznek el. Gyerekkel kézenfogva mennek szintén a piroson. Ez a példamutatás, gratulálok.
Tovább dagad VV Gigi kebelbotránya! Az exvillalakó szerint lustaság és hízás miatt nőttek meg a mellei, a Blikkben szakértő plasztikai sebészek viszont azt állítják, új szilikonpárnák dudorodnak a póló és a bőr alatt: – A korábbi és a mostani fotót összehasonlítva…..
Ki gondolta volna, hogy a kizárólag aromából, színezőanyagból, édesítőszerekből, tartósítószerből és sürítőanyagból készülő Nagymama szörpje nem pótolhatja az anyatejet? Sőt, a gyermekek figyelmére káros hatást gyakorolhat. Mondjuk arra a sima szörpök is jók.…..
Funkerman 2012.08.27 12:24:09
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Funkerman 2012.08.23 22:10:55
@Viktus: Apukám te nem vágod mi az a provokáció! Akinek ennyitől lehúzzák a rolót -az amúgy is csökkent képességű agya előtt- az ne menjen biztőrnek. Menjen mondjuk... pl. a picsába. Mondom ezt úgy, hogy én sem tartom ildomosnak a szórakozóhely elötti piázást.
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
Funkerman 2012.08.21 22:45:46
@dr. Közbiztonság Szilárd: De bizony, hogy nem kötőjellel. Kötéljellel kisbarátom.

@venszivar: belőled is csak egy csokor bré hiányzik

öcsécskéim, erősen kételkedem abban, hogy titeket anya szült a világra. komoly problémáitok lehetnek az életben, hogy egy ember halálhíre kapcsán ilyen szintű epét bírtok hányni.
Megígérték, felfestették, már a Király utcában is van olyan szakasz, ahol hivatalosan is lehet kerékpározni a BKV buszsávjában. Az áttörésben nagy szerepet játszott a Kerékpárosklub, amely kitartóan lobbizott azért, hogy a megnövekedett biciklifogalom számára megnyissák a…..
Funkerman 2012.08.14 21:50:46
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Persze, holnaptól minden bringás csak telefonnal a kezében fog bringázni. Istenem, veletek mi van?
Funkerman 2012.08.14 21:54:18
@ENVIRO500: Nektek pedig 1 000 000 a birság, ha nem indexelsz amikor kiállsz a buszöbölből, amikor sárgán még átnyomod magad, amikor beszorítasz a buszöbölbe, mert neked a megállód elött 20 méterrel még meg kell előznöd. stb stb stb
Funkerman 2012.08.14 21:58:30
@ENVIRO500: És te érted amit irsz? "Balesetveszély okozó" Az mi? Pont olyan mint amikor beülsz a másfél tonnás kasztniba. Csak te egy kicsit balesetebbveszélyebb okozóbb vagy. :)