Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mohács

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berényi először odaszarik Kiska küszöbére, majd megkéri takarítson már fel, mert büdös van. Létezik-e pofátlanabb és pitiánerebb dolog vasárnap, amikor azt olvassuk, hogy az új szlovák köztársasági elnök beiktatása előtt egy nappal Berényi Jóska, az MKP elnöke úgy…..
mohács 2014.06.22 19:56:05
@Sir Galahad: pl. kisebbségi nyelvhasználat és oktatás korlátozása, kétnyelvű feliratok betiltása---ez hol van? Csak nem akarod aztat mondani nekem ,aki itt,Slovákába élek, hogy ilyen van nálunk.Tiszta hulye vagy?Ha ilyen van -szerinted,akkor hogy létezik hogy sok magyar,diákok,nemtudják a allamnyelvet? Szerinted, ahogy nézem a elnyomásnak,nyelv korlátozásnak az a jellemzóje hogy a elnyomott, uldozottnek megvan engedve hogy ignorálja a allamnyelvet? Oktatás korlátozás,kétnyelvú felirat betiltás? Honnan szeded ezeket a hulyeségeket? Nincs más dolgod mind ilyen idiótizmusokat írni? Vedd eló a farkadot inkább,csinálj egy kismagyart-mert fogytok.Ne a Kiskától varjátok hogy majd megcsinálja helyettetek.De vigyázz,jól végezd a melót, nehogy olyan hulye legyen a pici mind a apja.
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
mohács 2014.04.15 09:19:50
@Le Orme: Engem ez a cikk és a magyar válastások nemérdekelt volna,ha nemírod le ezeket a mondatokat a Slovákokról:Ez egy adottság, ami történelemnélküliségükből következik. Ettől ők nem értelmesebbek. Az identitásuk meghatározó eleme a kisebbrendűségi érzés és a magyargyűlölet.Hát megakarlak nyugtatni téged,de o tobbieket is akik eztet gondolják:nincsen semmi kisebbrendúségi érzés egyetlen egy slovákba se,és foleg nem a magyarokkal szembe.Pont más a helyzet,nagyon sajnálkozva nézunk rátok,látjuk hogy nem vagytok képesek elfogadni a saját torténelmeteket.Álandóan javítjátok,kivan már teljessen preparálva. Most is, a jelenbe ez megy,most a Horthy rendszere és a magyar holokauszt van tatarozás alatt.De legyetk nyugottak: bármenyit hazudoztok sajátmagatoknak,a kornyezó népek akiket sokat bántottatok,tudják a igazat azoknak nemlehet hazudni.Úgy ahogy a zsidók is tudják,és nagyon mindegy hány és menny hazug szobrot fogtok folépíteni.Ami pedig azt illeti-a magyargyúlolet- hát ez talán kimondottan nincs,de hogy a slovákoknak nem a magyarok a kedvenc népuk az biztos.És ez pontossan olyanoknak is koszonhetó mind Te vagy,és sokan mások,akik ilyen primitvitási szoveget képessek leírni.
Hazudott a jobbegyenes blog a szlovák állami könyvtámogatásról. Szlovákia által támogatott, olcsó, magyarellenes könyvekről jelent meg összeállítás december végén a jobbegyenes blogon. A posztot átvette több szélsőjobboldali híroldal és a Fidesz-közeli Mandiner is…..
1989 előtt kötelező volt nem magyarnak lenni, 2013-ban kötelező magyarnak lenni, én meg csak kiülök a kertembe, kavarok egyet a gulyáson, oszt le vagytok ti baszva. Izgalmas jelenségre figyeltem fel, magas állami tisztviselőktől kezdve, a magyar politikai jobboldal különböző…..
mohács 2013.11.19 14:54:04
EGY PÁR MEGJEGYZÉS A CIKHEZ. Aszondják hogy 60 mill. forintot adtak 23 templom felújításra Felvidéken 2011-2013 -ba. Nos-számoljunk kicsit: 60 mill.. osztva 3 = 20 mill. egy évbe, osztva 23 templom =869565 Ft. Tehát 2927 Euro. Ez csekély oszzeg egy ilyen invesztíciónál, kb olyan csak mind a fing a orgonába. Olyan belépó díj arra,hogy ide tudjanak jonni a méltóságos urak,reklámot csinálni maguknak. A dontórészt a slovákok fizetik. Ez rendbe is van,a templom a miénk,ezek maradjanak othon, nemkell a aprópénz tóluk. Még az a szerencse hogy úgy ahogy illik, beharangozták hogy jonnek- kaptak megfeleló kíséretet - úgy ahogy a diplomáciai szokás-és nemjottek mind a vaddisznók mind nemrég a Sólyom akart menni Komárno-ba. Úgy látszik tanultak a leckéból, de még jobb lenne ha nemmászkánálnak hozzánk,uljenek othon a pic@ájukon.
Ami pedig a oregaszonyt illeti,az még a másvilágon a Magyarok Istenénél is dicsekedni fog,hogy ott ulhetett a Viki mellet,pedig jobban tenné ha avval toródne hogy hogyan sikerul viszzafogni a vizeletet.
Nagyon megtetszet ezeknek megint Slovensko-ba mászkálni. Nemrég a Zázrivec volt bujtogatni Komárno-ba,most ez a kettó tolakodott ide. Érdekes,hogy pont akkor van kedvuk mászkálni amikor nálunk unnep vagy megémlékezés nap van. Remélem,hogy nem csak én vettem eztet észre,de olyanok is, akik azért vannak fizetve hogy ilyet lássanak. Remélem hogy a itteni magyarok nem dólnek be ezeknek,megtartsák a józan eszuket, nehogy úgyjárjanak mind a bakkecske aki elment jósorába a jégre csúszkálni.
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
1956-tól Bajáig: "Csakis a kulturált és művelt nép lehet szabad, csak neki lehet jó kormánya. A forradalmak egymásutánjától vérbe borult műveletlen nemzet nem vívja ki szabadságát és jogait, és rövid idő elteltével ismét kijátszatik és önkényuralomba…..