Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanga

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Subba A hét videói 2007.01.15 13:12:00
Áldott olvasónk, Kicsiskip, akitől Batman Attila emléke is származott, újabb videókkal örvendeztetett meg minket a kilencvenes évek elejének alkonyzónájából. Elsőként egy újabb részlet a Három Kívánságból, amelyben a szponzor Fruit-tella Tibi bácsi közreműködésével jól…..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Ááá, szóval így néz ki!..
És az is elég csúnya...
Hanga 2007.01.04 20:51:37
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Aki nem azért drukkolt, hogy a piros sapkás csávónak csuklóból vágja le a karját ez az izé, az jelezze a kommentekben!..
Ehhez nehéz is lenne bármit hozzáfűzni...
Hanga 2006.12.28 14:58:29
Hanga 2006.12.29 10:38:05
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Hanga 2006.12.15 23:06:03
Oh, mily ironikus: Öngyilkos lett a No Fear alapítója...
Hanga 2006.12.14 18:18:13
Subba Miért? Miért? Miért? 2006.12.13 10:52:00
Miért teszik emberek közszemlére az interneten a teljes életüket? Miért jó az nekik, ha mindenki látja azt, amit szemtől szembe a legjobb barátaikon kívül nem mondanának el senkinek? Miért leginkább párok hajlamosak arra, hogy közös honlapot készítsenek, majd tegyenek…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
Hanga 2006.12.13 15:18:52
Hát nem tudom.
Őszintén szólva nem hat meg, hogy korlátozni kívánják a bejutást, meg hogy tandíjat akarnak bevezetni. Nappalisként és "államisként" tőlem is lehúzott a főiskola 50 ezer forintot minden félévben, látszatindokkal ("képzési és fejlesztési díj"). Persze, lehet mondani, hogy ne alapítványi iskolába menjen az ember lánya... De ahová két tárgyból felévteliztem, és 1 felsőfokú+1 középfokú nyelvvizsgát benyújotottam (18 évesen!!), oda nem kellettem. Az államnak biztos nem volt elég. Úgyhogy maradt ez - tanárszak és (szerintem sokak "kedvence") kommunikáció. Most, diploma után azt kell látnom, hogy gyakorlatilag az évfolyam 90%-a nem abban a munkakörben dolgozik, amire a főiskola kinevelte - nincs módja rá. TV-s szakirányos pl. ne is remélje, hogy pályakezdőként el tud helyezkedni bárhol is, ha csak be nem sz.pja magát vmi nagyobb tévétársasághoz. Ez van.

Ami viszont felháborított a tanulmányaim során, mennyi hererázó barom ül mind a mai napig a főiskolák-egyetemek padjaiban. Az egész kész vicc! Igenis szórják ki azokat, akik egy 3-4 évre meghírdetett szakot 5-7 év alatt tudnak csak elvégezni! Mert buli minden éjjel, fű, lazulás - vizsgára tanulni vagy órára bejárni azonban már luxus. Az ilyenek igenis pusztuljanak a felsőoktatásból. Miattuk is nagymértékben értéktelenedik a diplománk...

Még egy személyes észrevétel a diákhitelről: remélem, senki sem gondolja komolyan, hogy mindenki, aki igényli, az becsületesen a tandíjra/kolira fordítja most, és fogja a későbbiekben. A lóvé nagy része - az esetek igencsak magas százalékában - elúszik a "haverok-buli-fanta" fogalomkörre.... Lássunk már tisztán.
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
Egy 12 éves dél-karolinai fiú egy életre megtanulta, hogy a fa alá tett ajándékokat tényleg csak karácsonykor szabad kinyitni. A fiúcskát hiába figyelmeztette többször is a dédnagymamája, hogy ne bontsa ki az ő nevére szóló csomagot, a Game Boy hívása erősebb volt az intő…..
Tudtad, hogy a rendszeres zellerfogyasztás teljesen íztelenné teszi a puncit? Vagy hogy a spárgától kicsit csípős és spárgás lesz az aroma? Lenyűgöző...
A Subba már korábban is kitüntetett figyelemmel kísérte a lengyel televíziózás mindennapjait. Emlékezzünk meg most arról az adásról, amelyben a heti lottósorsoláson az összes lehetséges számot sikerült kihúzni a kalapból...
Hanga 2006.11.28 14:51:05
A lemezkiadóknál dolgozó szerencsétlenek sem jókedvükben küldözgetnek fűnek-fának égbekiáltó marhaságokat. Így sokszor egyszerre küldenek el egy egész hírfolyamot valamelyik ápoltjukról, hátha így kevésbé idegesítő. Az alábbi csokor a Warner Music Hungarytól származik,…..