Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezérezredes

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszan mondjam vagy röviden? Hosszan: a blogban. Röviden: az értékteremtés fogalmát. (Nem a közgazdasági hozzáadott értékről beszélek, amit persze nagyon is jól ismernek és 27%-kal adóztatnak, hanem az ennek hátterében lévő értékteremtési képességről és értékteremtő…..
Vezérezredes 2013.11.10 16:16:35
@leponex: "'Bajnai-Bokros-Mesterházy' - vázolta konzervatív forradalmár vezetőit, majd nemsokára bennük is mélységesen csalódott.
Azt ugyan el nem árulta, konkrétan miben is. ( Ha csak figyelmetlen nem voltam )"

Üdv!

Elmondom neked Lepó, hogy figyelmetlen voltál. Mert ha rendelkeznél olyan kifinomult antennákkal mint amilyen a libertáriusoknak van, akkor tudnád, hogy itt annak kellett volna eljőnie, hogy a felsorolt urak meghallják Hafr figyelemfelhívó szózatát, beállnak Hafr mögé, átadják neki a vezéri pálcát, majd engedélyt kérnek csöndbe maradni.

De hát sajnos annyira ELTELTEK MAGUKTÓL, hogy szegény Hafr zengő szózatát - aki egyébként az alázat és szerénység élő szobra, kár is tagadni - teljesen figyelmen kívül hagyták.

"instant messaging platformokkkal (a WhatsUp-pal, a fotóküldő Scnapchattel) szemben, amelyek lehetővé teszik, hogy a posztoló ifjú polgárok ne hagyjanak digitális nyomot,"

Szerintem ezt tök jól megfogalmazta magyarul! most miéééért kell mindenbe belekötni?????

Nagyon fontos hogy az ember ügyeljen a digital footprintjére az instant messaging Dienstleistunggal. Ugye milyen 'cool'?

(Ibsen Nórájában van egy szereplő, a szobalány, aki mindig idegen szavakat használ. Ezt csak azért mondom, hogy Hafr egyáltalán nem hasonlít rá!)

Históriát írunk Lepó. Az elmaradott, provinciális Magyarországról kipurgáljuk a retrográd, reakciós, sötétségbe süllyedt elemeket. A parasztot fölrázzuk évszázados álmából. A munkásnak utat mutatunk, a progreszív, fejlődő Magyarország útját.

Nagyon fntos lenne elsajátítanunk mindannyiunknak, hogy a magya vicsorgás helyett mosolyogva szolgáljuk ki és teljesítsük a hozzánk látogató külföldiek minden kívánságát.
A kapitalizmus hitvallása, Lepó: A kuncsaftnak mindig igaza van.

Ez még mindig nem bírtuk magunkévá tenni. Helyette meggy a "magyarkodás", meg a "megvédjük a magyar földet", meg a többi múltbanéző, retrográd mentalitás...

Nagyon szörnyű ebben az országban élni, Lepó.
És akkor a mindent elborító diktatúráról még nem is esett szó. Talán majd később.
Az, hogy gipszből bronzzá lett Horthy a Szabadság téren, megint előhozta a szokásos hisztit a szokásos körökből. Egyik oldalról Horthy Miklóst és Hitlert együtt ábrázoló transzparenseket emeltek a magasba, „együtt tették tönkre az országot, ebből egyszer már elég volt”,…..
Vezérezredes 2013.11.06 13:47:27
@calabria007:

Szerinted a Monarchia egy nemzetállam volt, ahol az államalkotó nép kiemelt figyelmet élvez? NEM.

Ostoba vagy, de legalább nagy pofával adod elő
Jobbegyenes Horthy, a provokátor 2013.11.03 21:12:26
Felavatták a Szabadság-téri református templomban Horthy Miklós szobrát. Szerintem ez az egyik legjobb dolog, ami idén Pesten történt. Csak, hát rontja az ember szájízét, hogy a Kormányzó szobrán kívül a mai napon néhány más dologról is lehullott a lepel. Az eseményen…..
Vezérezredes 2013.11.04 18:12:17
@anonymand: ugyan nem nékem szóltál, de:

"Nem képzelem történésznek magam, csak bárdolatlan módon fáj, hogy mennyien elestek, kint vesztek.
Vagyok olyan tuskó, hogy nekem hiányoznak azok, akik nem jöttek haza."

a katonákat miért küldték ki? talán síelni? vagy virágot szedni?

esetleg a nemzetközi bolsevista veszély ellen harcolni?

"Miféle kötelesség?
Hon-védelem?
Megtámadtak minket, oszt menni kellett kiűzni a gaz betolakodót?
Miféle kötelességet emlegetsz?"

Meg kellett segíteni szorult helyzetében a Nagynémet Birodalmat, akinek szövetségesei voltunk. Ilyenek hogy Bécsi Szerződés 1 meg 2 miatt.

Egyébként: a történelemben csak "honvédő" céllal vannak háborúk? Anglia és a százéves háború? Napóleon? Ja hogy az MÁS! Értem... mert? csak.

"De ezért Horthyt nem felelőssé tenni (szerintem) még blődebb dolog."

Jó, akkor most el kéne dönteni hogy felelős vagy nem felelős illetve pontosan milyen tekintetben/mértékben felelős.

"Egy, egyesek szerint eleve kilátástalan háborúba belépni, úgy gondolom nem igazán jó politikusra utaló jel."

Ez valóban, ha önmagában elvonatkoztatva tekintjük, rossz döntés volt tőle, el kell ismerni. De ettől még szintén "egyesek" gondolhatják úgy, hogy más téren egész jó dolgokat csinált, vagy legalábbis engedte hogy megtörténjenek, a nevét adta hozzá. Ilyen volt a Klebelsberg-féle iskolaépítési program a példa kedvéért, de még volt más is.

"A jelen helyzetről a véleményem: külföldi katonai jelenlétünket csak és kizárólag békefenntartói szerepben tudom elfogadni. Azt sem szívesen."

Trianont elfogadod? a trianon óta tartó külföldi beolvasztó politikát elfogadod?

"Afganisztán nem az a hely, ahol (szerintem) keresnivalónk van. Ott nincs béke, amit fenn kéne tartani."

Afganisztánban tényleg semmi keresnivalónk, de nem azért amiért mondod. Hanem azért, mert egy imperialista, nagyrészt zsidók által irányított birodalom mellett nekünk nem elkötelezni, hanem legrosszabb esetben is a semlegesség álláspontjára kell helyezkedni.
Az amerikai politikai életben a konzervatívok és a libertáriusok többnyire ugyanúgy a Republikánus Pártra szavaznak; és ugyanúgy nem kedvelik a progresszivizmust. Gyakran a libertáriusokat is (akikből Európában elvétve találunk) a konzervatívok közé sorolják, mint…..
Vezérezredes 2013.11.01 14:03:51
@stoic79: szóval a libtardok előszeretettel facsarják ki, forgatják ki eredeti értelmükből a szavakat.

a libtard a legveszélyesebb veszett állatfajta a világon, a balliberálissal egyetemben.

a liberális eszme egy gondolati fertőzés, métely, amiből ki kell gyógyítani a világot.

@vizipipa: nyilván a két személy ugyanaz.
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét: Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a…..
A kérdés (nem véletlenül teszem fel) legalább tíz éve releváns Magyarországon. Ha hozzáteszem, hogy e tíz év két legmeghatározóbb politikai személyisége, akikből -- remélem -- a rossz kormányzás egy-egy modelljének névadója is válik a nem túl távoli jövőben (remélem,…..
Vezérezredes 2013.10.29 17:14:53
@Lexa56: A "polgár" olyan mint a Loch Ness-i szörny.
Mindenki hallott már róla de még senki sem látta.

Tehát mindenki azt mond róla, amit akar. Ezen áldatlan helyzetnek vetet véget HAFR, akinek még a cipőfűzője is polgári értékrendet hordoz magában.

A fájdalmas igazság, hogy HafR, kialvatlanul, borostásan, másnaposan is ezerszer polgáribb, mint mi valaha lehetünk. Jó lenne ezzel vége szembesülni, és mélyen csöndbe lenni.

Itt az ideje magunkba nézni: rengeteget kell fejlődnünk, hogy a polgáriság azon havas hegycsúcsának akár csak madártávlatába kerüljünk, mint ahol Hafr és az olümposziak tanyáznak.
Vezérezredes 2013.10.29 17:15:46
A Jobbik pénteki, meglehetősen SZDSZ-esre vagy Benetton-reklámosra sikerült kampányvideója után szombaton máris jött az új imidzsük következő sokkoló összetevője, aminek láttán először majdnem lefordultam a székről a röhögéstől, aztán meg háromszor megnéztem, hogy…..
Vezérezredes 2013.10.28 23:05:56
@7esbusz: "Mert ne legyenek kétségeid afelől, hogy ha egyszer véletlenül odaférnek a fazékhoz, jó mélyen markolnak majd ők is, te meg az árpádsávos, bakancsos haverjaid meg le lesznek ejtve magasról."

Kétségeim vannak efelől, mivel állításod semmivel sem indokoltad, tehát ez nem egy gondolat, hanem egy vélemény: a vélemény meg olyan mint a segglyuk: mindenkinek van egy belőle. Láthatólag neked is, de ettől még gondolatként értéktelen, amit ideköptél.

Ha "úgyis mindenki megromlik, ha a hatalom közelébe kerül", akkor mit keresel itt? Akkor miért nem kerestél már egy fát és egy kötelet? Ennyi az értelme a cinikus baromságodnak.
Vezérezredes 2013.10.29 00:11:46
@Bee-zony: Tehát nem tudod semmivel alátámasztani mondanivalódat. Jól van, kezdhetted volna ezzel is. Mindenki aki ezt olvassa, láthatja melyikünknek van igaza.

@7esbusz: Gyenge, amikor csak a nácizásra fussa... bár tőletek ez a természetes.
Vezérezredes 2013.10.29 00:23:18
"Ezek a pártok egy kaptafára működnek, a rendszer lényege ez: kihasználók és kihasználtak (a többi meg felszín, a címke és a látszat). A Belső Párt tagjai, (vö. Orvell: 1984) a fő pártfunkcik és a gazdasági adok-kapok elvtársurak kapnak a zsákmányból – nekik adni kell, mert különben nincs párt; a többiek kihasználtak, akik bevették a kormányra kerültek választási maszlagját, illetve akik nem vették ugyan be, de a törvények és adók útján rá vannak kényszerítve, hogy a munkájukkal, a pénzükkel szolgálják a hatalmon lévőket."

mi támasztja alá, hogy a Jobbik valóban ilyen? Mert ha nincs rá bizonyíték vagy indoklás, akkor egy elborult agy terméke is lehet példának okért.

"az eddigiek alapján biztos vagyok benne, hogy a Jobbik, ha hatalomra kerül, legalább annyira meggyőző példa lesz erre, mint a Fidesz-KDNP és az elődjei."

pontosan mi alapján vagy annyira biztos benne? mik a konkrét jelek, amik ezt valószínűsítik, hogy a Jobbik olyan lesz, mint a többiek?

"Ha igaz, hogy Vona azt mondta még (már) a kezdetek kezdetén, hogy „ha bejutunk a Parlamentbe, megszedjük magunkat”"

Mi bizonyítja hogy ezt mondta? van erre bármely hiteles forrás, vagy csak suttogó propaganda?

"Még kigondolni is nehéz egy valóban igazságos rendszert, mert a kizsákmányoló-kizsákmányolt rendszer „adja magát”, a kizsákmányolók jó nagyokat markolnak a közösből, „igényeik és szükségleteik szerint”, a többieknek pedig marad a maradék. Ez zsákmányszerző ragadozó-hierarchia, ami jelenleg a legtöbb ember természetének megfelel, és minél primitívebb, erkölcsileg-szellemileg fejletlen egy ország népe, annál inkább megfelel; ezen pedig felszíni változtatásokkal nem lehet változtatni, mert ez egy eléggé stabil adottság. "

Akkor az összes nyugati demokrácia kivétel nélkül ilyen, mert "ilyen az emberi természet"?
nincs kivétel, egy sem?
Ha van, ott mi működik másként?
Van-e értelme ilyen általánosító kijelentéseket tenni a demokráciákról?
Régóta tudjuk már, hogy az egyik legkommunistább magyarországi párt a Jobbik, a rezsicsökkentő-versenyben ezt végképp nyilvánvaló is tették, de úgy látszik, ezt kevésnek gondolják egy mérhető választási eredményhez, úgyhogy most bedobták az új arculatot. Új kampány, új…..
Vezérezredes 2013.10.27 18:12:18
Na, akkor foglaljuk össze.

1) Egy uccsó rohadt emigráns vagy, akik kint adta el a lelkét a Mammon és Moloch istenek szolgálatában és ebből adódó lelkiismeretfurdalását kompenzálással másra próbálja vetíteni.

2) Már pr hónapja biztos nem akartál a Jobbikra szavazni, mert aki egy potenciális Jobbik (vagy bármely más párt) szavazója,nem támadja olyan veszett dühvel azt a pártot, akivel szemben megfordult benne, hogy rászavaz. Itt van egyébként a kifogásolt beszéd, amiből te "rájöttél" hogy Vona "elmebeteg".
www.youtube.com/watch?v=vpuy7wiUOIQ
Mindenki eldöntheti ebből hogy Vona mennyire elmebeteg.nyilvánvaló, hogy semennyire, hiába próbálsz szartdobálni, te féreg

3) Ferenczi Gábor: a balesetének semmi köze nincs az általa is képviselt párt programjához.Ferenczi még csak nem is tagja a vezetésnek, nincs befolyása a Jobbik politikájára, a programot sem ő írta, tehát lényegtelen. Autóbalesetek történnek nap-mint-nap, és amíg ki nem derül bűnössége (HA bűnös egyáltalán) addig megilleti az _ártatlanság vélelme_. Tudom hogy te erről sosem hallottál, azt sem tudod mit jelent, de attól még létezik.

4) Nem kapok egy fillért sem a jobbiktól, sem más párttól.

5) a meséd a zsidóról meg a náciról: liberális baromság úgy ahogy van. Háborúk midig voltak és mindig is lesznek, amíg az emberek olyanok amilyenek. A zsidók és nácik utoljára 1940-es években harcoltak egymás ellen. Le kéne már kattani e témáról, mert abszolút idejétmúlt baromság ezen rugózni. Kivéve persze ha te vagy az örök rettegő, ki még a paplan alatt is masírozó nácikat vizionál. De az megint a te elmebajod, és nem a külvilágé.

6) Eddig sem szavaztál a Jobbikra, ezt úgy értettem, hogy e bejegyzésre már rég kiábrándultál, nyilván a saját selejtes okaid miatt, a Jobbikból. Az idézet így hangzik:
"Az hogy eleve eldöntötted hogy a Jobbik csak ostoba-rossz-gonosz-elmebeteg stb párt lehet a szemedben. Egyáltalán nem arról van szó, hogy "miattam" nem szavazol a Jobbikra, mert EDDIG SEM szavaztál volna... csak így akarod a szart kavarni."

Vagyis: most augusztusban vagy még korábban eldöntötted hogy nem szavazol a Jobbikra, és most októberre már rég eldöntött helyzet volt ez. az idézetem tehát ebben az értelemben tökéletesen megállja a helyét. Eddig sem= augusztustól mostanáig. Ha azt akartam volna írni és írtam volna hogy SOSEM, akkor igazad lenne, így azonban nincs.

7) "L'art pour l'art"? :DDDDDD
Ezt ilyen szempontból bármely politikusra rá lehet húzni. az hogy mit "ismertél fel", teljesen szubjektív.

8) "A „suttogó propaganda” amúgy normálisan ideológiaterjesztés lenne, és egy betegség nem az, kevered a szezont a fazonnal, bár kétségkívül terjedhet egyik is meg a másik is."

H valaki pl. paranoid elmebeteg, mint pl. Te is, és fejébe veszi hogy pl. Vona Gábor az UFÓk ügynöke, s úton-útfélen terjeszti is, akkor öntudatlanul propagandatevékenységet végez, még akkor is, ha normális emberek többsége, érthető módon, nem hisz neki. Te annyiból különbözöl, hogy elmebetegséggel rágalmaztad meg, hisz semmiféle bizonyítékod nincs. Itt nem segít a "józan észre" való hivatkozás, amikor bizonyítékul csak egy tetves l'art pour l'art -videót tudsz fölmutatni. Ez így kurvára kevés.

9)" Ennek van egy másik vetülete is, egy rész flúgos (pl. Vona), egy rész normális (pl. Volner)."

Hamis párhuzam: meg kéne tudni ugyanis mondani, mitől helytálló a párhuzam. Ez itt nyilván nem történt meg.

10) Továbbra is egyértelműen állítom és vállalom, hogy a választásokig minden párt el fogja mondani, hogy mit tenne hatalomra kerülése esetén. Még Az LMP, DK, a kicsi pátok is, akiknek nyilván max. matematikai esélyük van. egyszerűen ilyen a politika. Hogy ezt nem bírod fölfogni ésszel, igen nagyfokú ostobaságra enged következtetni.

11) "A célzásodból nem egyértelmű, hogy kit kössek fel, úgyhogy döntsd el, hogy öt évig terjedő köztörvényes bűnöző vagy-e, vagy „csak” aljas."
:DD Szerinted? jelents föl buzigyerek, oszt majd kiderül.
:DDDDDDD
Vezérezredes 2013.10.27 22:32:30
@Bee-zony:
1) Egy utolsó rohadt emigráns vagy, Mammonról meg Molochról te fantáziáltál (vagy annyira szétestél hogy nem emlékszer arra mit pár órája írtál), és csak láttam, hogy a rossz lelkiismeret dolgozik benned, ezért megfordítottam. Nem kell megköszönnöd.

2) Vona egy évvel ezelőtti beszédét összehasonlítani a mostanival? Egyáltalán semmiféle konkrét észrevétel nincs megfogalmazva, csak az hogy "nesztek, ebből mindenki láthatja". Ez pedig csak a magadfajta elmebeteg faszfejeknek "bizonyíték"
Egy vitában az állítón van a bizonyítás súlya. odadobni pár linket hogy "ez a bizonyíték" a magadfajta kretének ócska és hatástalan eszköze.

3)"Ferenczi Gábor gázolása, és az általa is képviselt párt programja között nincs közvetlen kapcsolat."
Igen és pont ezért tudnád, ha több lenne az IQd egy fej salátánál, hogy ez argumentum ad hominem, mivel Ferenczi nem döntéshozó, vagy irányadó a jobbik politikájára nézve. Csak sajnos sötét vagy mint a segg.
Egy párt (mindegyik párt) esetében a programja a döntő, illetve meghatározó fontosságú emberei. Ferenczi mindkét kategóriából kiesik, így hát csak a magadfajta elmebetegek csimpaszkodnak bele rögeszmésen.
Az ártatlanság vélelme "ugyanúgy jogi formula", mint a "bírósági tárgyalás", vagy az "ítélet". Egy külön szabályrendszer, és ha elkezdjük az elemeket önkényesen kiragadni és szelektálni, akkor idővel összeomlik az egész. Egyébként is ki vagy te hogy megmondd, a jogrendszerből mi jó és mi nem, mit kell komolyan venni, mit nem?
A bíróság majd eldönti az eljárás hamarosan megindul, minden ki fog derülni.

6) "Bár mondhatom, hogy nyáron még szavaztam volna rájuk,"
Örülök hogy megerősítettél abban hogy igazam van, magam is úgy gondolom. Nem olyan bonyolult, mint szeretnéd tudni magadról.

7) Teljesen szubjektív, hogy egy humorműsort néző paranoid elmebajos mikor mibe mit képzelsz bele. Gandhira pedig rá lehet húzni, hogy a működése eredménye lett A brit domínium felosztása Indiára és Pakisztánra, ami alaphangon 1,5 millió ember halálát eredményezte, tehát eg naív balfasz volt, akinek rossz döntései másfélmillió ember halálát okozták. Egyébként meg Ho Shi Minh írta róla, hogyha Gandhi Indokínában születik és ott fejti ki tevékenységét, akkor egy szép csöndes éjszakán nyomtalanul eltűnt volna, és többet soha nem hallanak felőle. (A franciák ugye kissé más módszerekkel dolgoztak, mint az angolok.) Ennyit erről.

8) "Azt terjeszteni, hogy Vona Gábor az UFÓk ügynöke, vagy pedig azt állítani, hogy Vona Gábor elmebeteg, az két különböző dolog, az előbbi politikai (vagy legalább rá lehet fogni, hogy idegen hatalmat szolgál), az utóbbi viszont orvosi vonatkozású, és mint ilyen, ideológiamentes."

Nem. Mindkét esetben a hazugságot terjesztő személye fejti ki a propagandát, és mindkét esetben az illető besározása a cél. az egyik esetben azért mert "idegen hatalmat szolgál",a másik esetben pedig azért, mert "alkalmatlan posztjára". A suttogó propagandának nem kell ideológiát képviselnie, célja nagyon egyszerű: lejáratni a másikat. A suttogó propagandát alkalmazója használhatja egy ideológia szolgálatában, pl. az illető kommunista, és az ufós sztorival karja lejáratni vonát, miközben valószínűleg ős sem hisz benn (mármint a sztori igazában), de abban hihet, hogy az egyszerű babonás emberek egy részénél hatást érhet el vele. Ha csak egy ember elhiszi és emiatt nem szavaz Vonára, máris megérte.
A téveszmésnél ugyanez a helyzet: ha meséli boldog-boldogtalannak hogy Vona "elmebeteg", ha sok ember sikerül meghülyíteni ezzel, vagy akár csak egyet, propaganda-szempontból máris célt ért el vele. Nem egy ideológia szolgálatában teszi ezt, de a végeredmény szempontjából édesmindegy.
Ezért fejtesz ki suttogó propagandát, ne meg persze azért, mert mindenféle alátámasztás, indoklás, észérv hiányzik, hogy Vona mitől lenne "elmebeteg". Ez is a suttogó propaganda sajátossága, hogy észérvekkel nem lehet alátámasztani.

9)Ha szerinted csak árnyalatnyi különbség van, vagy nincs különbség Vona és Volner között, akkor nem érzékeled a dolgokat.

Kategóriai hiba: Volnernek és Vonának sok tulajdonsága van. Melyik a normális tulajdonsága Volnerne, ami Vonánál abnormális?
Ez a tipikus "you know!"-("tudod te azt!") duma. No, I dont know. Ha anynira tudod, el is tudod magyarázni, ékes magyarsággal. Amiről nem tudunk beszélni, arról hallgatni kell. Tehát ha csak "you know"-ra futja tőled, akkor inkább maradj csöndben.

10)"Továbbra sem hiszem, hogy minden párt el fogja mondani, hogy mit tenne hatalomra kerülése esetén."

Eddig még minden párt elmondta 2010-ben és előtte is, hogy mit tenne ha kormánya kerülnének. Ezért írnak pártprogramot, hogy egyedül vagy koalícióból megvalósíthassák azt. Ellenzékből Magyarországon nem lehet pártprogramot végrehajtani, tehát kizárásos alapon aki programot ír, az már a kormányzásra készül.
De persze nyilván azt hiszel amit akarsz, nem az én hibám ha hülye seggként halsz meg.

11) Igen, részemről meg kiderült "annak tudása", hogy egy üresfejű fenyegetőző senki vagy
:DDDDDDD
Vezérezredes 2013.10.28 12:59:20
1) az hogy én kint eladtam a lelkem és Mammont és Molochot szolgáltam, egyszerre. Miért? Hogyan?
Hát pénzért te barom. Mammon=pénz istene a ókorban. ennyire barom vagy hogy még ezt sem tudod? kimentél, hogy pénzért eladd a lelked, és kulimunkát végezz.

2) "Mindenki számára ott vannak a linkek, és vonja le a hallottakból mindenki maga a következtetéseit. Ami a bizonyítékokat illeti, már régen világos, hogy neked legfeljebb a hivatalos orvosi diagnózis lenne a bizonyíték"

Én arra voltam kíváncsi a normális emberekkel -akik olvassák a handabandáidat- egyetemben, hogy milyen konkrét mondanivalóból vontad le a következtetést. Odabaszni három linket NEM konkrét mondanivaló.
Köszönjük Emese, ennyi volt. Egy levegőbe süketelő fasz vagy.

3) "egyszer már leírtam, hogy az argumentum ad hominem tulajdonságról szól, itt pedig cselekedet van."

Igen, pont ez a lényeg, hogy hiába próbálod Ferneczivel sározni a Jobbikot, amikor pedig a pártprogram és a vezető emberek minősége a lényeg. Ferenczi se nem pártprogram, se nem vezető, tehát teljesen lényegtelen, irreleváns, hogy mivel vádolják, mivel a Jobbik programja, iránya szempontjából semmi értelme.

6) mi ebben a bonyolult? amikor először megláttalak ennél a bejegyzésél, már tudtam hogy jó ideje biztos nem vagy Jobbik-szavazó, Ez derült ki a linkedből is. Ennyi.

7) "Már leírtam egyszer, hogy miért nem szubjektív, olvass vissza."
Pont attól szubjektív, hogy csak a te érzelmi álláspontodat közvetíti, semmiféle ÉSZÉRVET, INDOKLÁST nem tartalmaz. Ez már "visszaolvasva" is így van, most csak megerősíted, hogy semmiféle objektív érved nincs arra, hogy hagymázas fantáziáidat alátámaszd.

Gandi és Jinna: ezzel én is tisztában voltam, de attól még Indokínában Gandhit nem csupán bebörtönözték, hanem meg is ölték volna, és akkor máris más irányban ment volna a történelem. Köszi hogy bemásoltad a wikibejegyzést, teljesen fölöslegesen tetted, hiszen másról beszéltem.

8) "Persze, minden alátámasztás, indoklás, észérv hiányzik, leszámítva a néhány A/4 oldalt és a linkeket"

A terjedelem, értsd: valaki mennyit habzik össze virtuálisan, nem jelent semmit. Most is, hiába írtál 5 képernyőnyit, ha a háromnegyede az én szövegem.:DDD
Így könnyű "oldalakat írni"...:DDDD

9) "Bizony el tudom magyarázni a dolgokat, eddig is ezt tettem, csak az a probléma, hogy neked ebből semennyi sem elég"

:DDD Ez egyre jobban tetszik. Mikor, hol magyaráztál bármit is el? Komolyan. Hol, mikor?
Sehol, semmikor. Csak ontod magadból ezt a buzis kamuszöveget, hogy "nem az én hibám, hogy nem tudod megérteni".
Hát ha nem írsz EGYETLEN ÉSZÉRVET SEM, akkor mi van? Akkor az kinek a hibája?

10) "Ha szerinted minden párt elmondta, hogy mit tenne, ha kormányra kerülnének, akkor kérem az állításodra a bizonyítékokat, pártonként"

Fidesz: elmond 2010-ben is, elmondja majd most is.
MSZP: "el akarják zavarni Orbán Viktort" ezt nyilván nem ellenzékből fogják megtenni:D, tehát "elképzelhető" :) hogy hatalomra akarnak kerülni.
A KDNP nyilván fidesz-csatlós, tőlük ilyet nem lehet és nem is kell várni, dehát ők egy kamupárt amúgy is
LMP:
www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100324-az-lmp-2010es-valasztasi-programja.html
"Ha az LMP kormányra kerülne, akkor a program szerint radikális adóreformot hajtana végre. Eltörölnének egy sor adónemet (a gépjárműadót, a luxusadót, a regisztrációs adót, a cégautóadót, az energiaadót, a magánszemélyek különadóját, valamint az iparűzési adón kívül az összes önkormányzati adót, például az idegenforgalmi adót és a jelenlegi kommunális adót) és a nyugdíjjárulék kivételével az összes járulékot."

Ez csak egy részlet. Nyilván a párt nem azért írta a programját, hogy ne kerülhessen kormányra, és ne valósíthassa meg az adóreformjait. Persze nyilván nem kerültek kormányra 2010-ben, de a szándék megvolt.
A Jobbik pedig , más párthoz hasonlóan, nyilván hatalomra akar kerülni.

11) Én nem hiszek ebben.
Amikor a hadsereg vert helyzetben merészkedik csatába, szervezettsége, anyagi lehetőségei, taktikai tudása messze alatta marad az ellenfélének... Amikor a katona ruhája lyukas, a bakancsa beázik, a fegyvere öreg és elhasznált, amikor a mellette állók arcán a félelmet és a…..
Vezérezredes 2013.10.23 22:53:49
@leponex: Jajj Lepó, már megint annyira negatív vagy.

az a lényeg hogy a csőcseléknek kell kitaposni az utat a fennsőbbrendű libertáriusoknak, akiknek élén személyesen HaFr barátunk fog bevonulni a Parlamentbe, tógában, babérkoszorúval a fején, lanttal a kezében, mint egy ókori filozófus-költő, ami Ő valójában.

(Alattvalói hittel, bizalommal merjük remélni, Róma felgyújtását azért nem akarja megismételni.)

Mi ehhez nem értünk. itt már olyan hihetetlen szubtilis magasságokban dübörög a filozófia,hogy mi mezténlábas alattvalók, csak nézünk ámulattal.

Helyre kell állítanunk a Jogállamot Lepó. Ez most a legfontosabb.

HaFr mester kijelölte az utat: mindenkinek be kell állni MÖGÉJE. Ennyire egyszerű. persze a baloldal olyan buta, hogy még ezt sem érti. Na mindegy. Egyébként is: kit érdekelnek ők? nalátod.
Vezérezredes 2013.10.23 23:40:17
@leponex:
Figyelj Lepó. Itt most fontosabb dolgokról van szó.

Látod a vadregényes hegycsúcsok hófödte ormait? Mi most arra szegezzük sasszemeinket.

Népgyűlés, alkotmányozó nemzetgyűlés, új párt... ezek csak eldobható eszközök. a lényeg az IDEA.
(nem tévesztendő össze a IKEÁ-val)

Helyre kell állítanunk a Jogállamiságot. A totalitárius állam Moloch-szörnypofája elnyeléssel fenyeget mindannyiónkat. Nincs veszteni való idő. mindenkinek be kell állnia HaFr mögé, ahogy ez pár cikkel korábban el is hangzott.

Máskülönben elsüllyedünk a mucsai sötétségben.
Vezérezredes 2013.10.24 00:01:49
@leponex: Jól mondod. Tudtam hogy megtérsz.

Ezzel kívánok mindenkinek jó éjszakát, s etatizmustól mentes szép álmokat.
(Remélem nyílik még alkalmunk eszmét cserélni;))
A bajai időközi önkormányzati választás, ami egy darab önkormányzati képviselő helyről döntött az amúgy is fideszes többségű bajai városházán minimum megérdemli a "rekord" jelzőt, szépen kihozta a magyar politika embereke taszító oldalát, valamennyit. Bár a bajai roma…..