Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jason Voorhees

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
Jason Voorhees 2019.01.11 20:41:31
@felucca02: igazad van tökfej. Aztán a 2022-es kurva nagy zakót majd akaszd a többi 3 mellé a szekrényedben. Zikkájl! Akarom mondani O1G!! Eszem-faszom megáll.....
Fegyvertelen Birságfeudalizmus 2018.09.03 12:20:28
Régi közhely, hogy az Egyesült Államok fele abból él, hogy perli a másik felét, a maradék kis hányadot pedig ügyvédek és bírók teszik ki. Nos, Magyarországon a lakosság egyik fele abból él, hogy megbirságolja a másik felét. De persze ő nem tehető ezért felelőssé, mert csak a főnöke utasítása szerint…..
Az új olasz kormánynak kár Orbán Viktorra fecsérelnie az idejét. A magyarországi demokratúra, vagy választási autokrácia gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Búcsú a brüsszeli pénzesőtől, a franciák nem kívánnak több pénzt adni a demokrációból csúfot űző magar és lengyel kormánynak...
Jason Voorhees 2018.09.02 11:44:18
@Aquincum: Vezető sajtótermékek, az lehet se sajnos ezek az adott ország társadalmát tekintve jócskán felülreprezentált hangos és agresszív kisebbség médiája melyeket jelentős részben itthonról látnak el munícióval (lásd még: weyerbélázás). így véleményük nem a nyugati emberek többségének a véleményét tükrözik. Orbánék migránspolitikája folyamatosan egyre több követőre és szimpatizánsra talál - teljesen érthetően - azokban a külföldi országokban, ahol már rengeteg kárt és pusztítást okozott a migránsok nyakló nélküli beengedése.
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Jason Voorhees 2018.08.29 14:37:26
@közösperonos átszállás: persze, persze, hiszen a HírTV nézettsége eddig is ugye az egekben volt. Aki meg ugye nem ért egyet veled, abból rögtön fidesznyik bértroll lesz. Csak így tovább a lenini úton!
Jason Voorhees 2018.08.29 16:18:47
@közösperonos átszállás: Ha megnézed a nézettségi mutatókat (brandtrend.hu/category/nezettseg) akkor láthatod, hogy a HírTV-s műsorok nézettsége sehol sincs. Valszeg nem ártana javítani rajtuk. Ergo, cseréljük le amit tudunk, és próbáljunk meg valami újat. Ha a a tényekre koncentrálsz a címkézés helyett, akkor érteni fogod.
Jason Voorhees 2018.08.29 17:33:11
@Andy_73: Látom, téged már a tények sem zavarnak a meggyőződésben.
Úgy tűnik, eljöttek azok a napok, amikor a Magyar Idők visszasírja „a régi” LMP-t, hiszen a névtelen szerző szerint Kecskeméten új irányt vett a párt, az eddig jellemző mértéktartásnak és értékalapú politizálásának pedig örökre vége, „…az LMP egyre inkább eltávolodik a Schiffer alatt képviselt, a…..
  A Reflektor hozta nyilvánosságra, hogy fideszes aktivista nénik fizikailag bántalmazták otthonában a 65 éves vak zongoraművészt, Weszely Ernőt. A Fidesz beismerte, hogy az aktivisták jártak a művész lakásán, de szerintük kedélyes beszélgetés történt. Ennek ellentmond a…..
Naked Riley Reid 2017.10.28 07:21:00
Jason Voorhees 2017.10.29 23:48:33
Az elvadult kormányzati soroszás arra ösztönözte az egykori fideszes miniszterek némelyikét, hogy finoman odamondjanak a harmadik Orbán-kormánynak. Navracsics Tibor, Martonyi János és Stumpf István nem csak korrigálták azt a nehezen értelmezhető politikát, amely mögé a jelenlegi pártvezetés teljes…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Jason Voorhees 2017.09.16 19:04:47
@kutyás majmok népe: lehet, hogy én annak látszom, te ellenben az is vagy. Előre elvtárs, csak aztán nehogy majd jól pofára ess....
Jason Voorhees 2017.09.16 20:10:22
@Ouroboros: csak miután szépen megfürödtél, a hajlatokat is szépen megmostad, és betakaróztál. Jön az ősz, csukd be az ablakot, nehogy megfázz, kisklambó!
Jason Voorhees 2017.09.16 20:13:10
@kutyás majmok népe: Nem, te a korábbi országrablóknak vagy az elvtársa, akiket már lassan 8 éve elzavartak, és még vagy 8 évig kénytelenek lesznek a kispadon ücsörögni és onnan bekiabálni. Vigasztaljon a tudat, hogy Észak-Koreában sok szeretettel fogadnának!
Luca Guadagnino egészen biztosan a következő 10 év filmművészetének egyik fontos alakja lesz. Az olasz rendező azt már az A Bigger Splash kapcsán is bizonyította, hogy kifejezetten ért az érzelmes jelenetek megformálásához, azonban az a film összességében kiforratlannak, sótlannak tűnt, de látszott…..
Eredeti kiadás dátuma: 1981 Platform: Arcade Fejlesztő: Konami Műfaj: Akció A 80-as évek elején az akciójátékok két irányt vettek fel, míg az amerikai cégek inkább a lövöldözős és pusztító játékok felé indultak el, addig a japán irányvonal inkább a reflexekre, az ügyességre alapozott, és…..
Reflektor Mi lett veled Momentum? 2017.07.20 14:48:49
Ez egyre gázabb. Mármint amit a Momentum Mozgalom csinál az utóbbi időben. A sündisznólkodást már csinálta egy párt 2009-től, a Lehet Más a Politika. Abba most ne menjünk bele, hogy mire jutott vele, viszont volt  (van) kézzel fogható programja, mondanivalója és koherens világképe. Ezzel szemben a…..
Kényes téma a mai, hiszen Tsabus voltaképpen egy szakítólevelet küldött, amin érződik a csalódottság, és a düh. A szakítás napjaink egyik legfontosabb közösségi felületén a Facebookon történt, és elsősorban azért érzem ide tartozónak, mert egyrészt szerintem nem egyedi történetről van szó, másrészt…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
Próbálok áthatolni a belvárost megszálló rendőrségi kohorszokon. Persze jön Brezsnyev Putyin és ennek meg kell adni a módját...
Jason Voorhees 2017.02.02 15:47:57
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Identitásunkat a külvilág felé elsősorban a külsőnkkel, öltözködésünkkel tudjuk megmutatni, ennek kialakításában pedig a divat lehet segítségünkre. Fontos szerepet kapott az elmúlt években a divatban, valamint más művészeti ágakban is a genderidentitás, vagyis a lelki-érzelmi alapon meghatározott…..
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Jason Voorhees 2016.11.28 13:00:02
@akdestroyer: Pontosan.
  A DK vezetői a minap valami irtózatos módon mentek neki az LMP-nek mert az négy új alkotmánybírót jelölt az Alkotmánybíróságba és a jelölteket egy tárgyalásos sorozat végén a Fidesz-KDNP elfogadta. Rekesz sörökben fogadtunk volna, hogy az első, aki megszólal az ügyben az a DK lesz, de ugye biztos…..
Jason Voorhees 2016.11.24 20:17:24
@Legeslegalja: Szerinten az egy ember, méghozzá a grécizsóti. Ő az, aki szerelmes a gyurcsányba.
Nemrég írtam arról, hogy milyen zseniális az adidas óceáni hulladékból készült cipője, de a cég nem nyugszik a bőrében és újabb fantasztikummal rukkolt elő a környezetvédelem jegyében. Az adidas ugyanis az AmSilk biotech céggel együtt egy lebomló anyagból készült cipellőt fog a piacra dobni.…..
Jason Voorhees 2016.11.21 20:11:09
@midnight coder: ott a pont!