Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varisztor

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihirdették a felvételi ponthatárokat, és a médiában máris megkezdődött szerencsétlen szülők szívatása az egekbe szökő albérletárakkal. Nyilatkozó szakértők, ingatlanosok 10-20%-os bérletidíj-emelésekről óbégattak vásári kikiáltó módjára sürgetve a boldogságban úszó szülőket a minél előbbi albi…..
varisztor 2017.08.08 12:55:39
@apro_marosan_petergabor: Ugye? Hát az elmúlt lassan három évtizedben nem tudta ezt felfogni ez a gyepű népe...de neki olcsó legyen minden, esetleg ingyen! :D Sátor kell ezeknek, nem lakás.
varisztor 2017.08.08 15:04:31
@Buchhalter: Börtön? Mert nem ott bambulok a kocsmában mint te? Idióta! Tudod kit vernél a földhöz te proli! Gondolkodj már, nem bájer elvtársaddal beszélsz! ....hülye!
varisztor 2017.08.08 15:05:57
@okostojas007: Ez neki magas lesz, ne erőltessed! Ő neki ingyé' járjon a minden IS! Ő a központ. Ja...ánusz királylány.
Régen jártam már az Omszki tónál a kutyámmal, ezért gondoltam kimegyünk egy rövid időre. A főútról a parkolón át érkeztem a tóhoz, ahol semmilyen tiltó táblát nem láttam arra vonatkozóan, hogy az egész területre nem lehet bemenni kutyával. Rövid séta után, a műúton egy Városrendészet feliratú…..
varisztor 2017.07.30 21:13:12
@Karipapa01: Az a városvédő parasztbanda nem hatóság. Az szólította fel útvonalat kijelölve a távozásra. No, azoknak én is csak azt mondtam volna, hogy: kisfiam! a kedves feleségednek parancsolgass, ha nem ver arcon a sodrófával, de nekem ne. A rendőrök meg nyilván a parasztbanda "intézkedő" tagjától informálódott és prekoncepcióktól terhesen érkeztek a helyszínre. Érdemes lenne a szentendrei rendőrkapitánynak is elküldeni egy levelet erről illetve a Budakalászi polgármestert is érdemes lenne tájékoztatni, hogy az egyenruha nem csökkenti a tahófalvi durungok bunkó stílusát, ezért nem érdemes őket öltöztetni. Inkább tegyék be őket közmunkára, ott a helyük.,
varisztor 2017.07.30 21:14:43
@Duplaxiii: Hát...elmehetnél ilyen városi önkényes rendőrszerűségnek budakalászra, nem lógnál ki a sorból. Arra ügyelj, hogy férfiakkal is találkozhatsz, azopk meg arcon vernek majd egy emelővel és akkor elgondolkodsz a tahóságodon.
varisztor 2017.07.31 06:18:00
@Karipapa01: Neked. Egy városrendészet az pedig nem az. Ma még. A közterületfelügyelet munkatársai hatósági személyek, egy budakalászi bunkókból verbuvált kocsmai banda nem az.
Van egy viszonylag sima útja Orbán uralma megdöntésének, amely végső esetben rendelkezésére áll az EU-nak -- nemcsak a magyar ügy "kezelésében", hanem az unió egysége érdekében. Nem az egyedi országok (befektetők) tőkemegvonó intézkedésére gondolok, ami természetesen önmagában is súlyos zavarokat…..
varisztor 2017.07.29 10:49:05
@teéjesenmindegy: Sokmindent nem mond, de látható a tevékenységéből. Ez is olyan. Ő nem kilépni akar, hanem azt akarja, hogy az EU dobjon ki, mert akkor mutogathat, hogy: Látjátok feleim? Megmondtam, ezek ilyenek!
varisztor 2017.07.29 11:29:11
@midnightcoder2: Előbb omlik össze orbán magyarországa, mint az EU, ez egészen bizonyos. Ebből következik, hogy jobb a később összeomló dologhoz kötődni valamilyen szállal.
varisztor 2017.07.29 12:48:04
@teéjesenmindegy: Hogyne volna! Elég ha olyan szankciókat hoznak, amivel kicsit megnyomorgatnak minket, az önérzetes vajda mindjárt elkezd óbégatni és putyin elvtársa felé terelni.
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
varisztor 2017.07.24 15:46:12
"a kormánypárt írással foglalkozó udvari bolondjai szerint a mai Magyarország tényleg egy betegesen agresszív hely, ahol az elvárttól eltérő viselkedésű embereket meg szokás verni, és ők a hülyék, ha ezen még csodálkoznak is."

írja Sajó D.

Kérem! Nincs igaza! Nem a kormánypárt írással foglalkozó udvari bolondjai gondolják így. Illetve nem csak ők! A kormányzó párt és sajnos a magyarok egy jelentős hányada gondolja így. Magyarország tényleg betegesen agresszív hely lett, ahol az elvárttól eltérő viselkedésű embereket meg szokás verni, és ők a hülyék, ha ezen még csodálkoznak is. Ezt teszi a gyűlölet propaganda. Szokjuk meg, mert ezt kialakítani alig idő, de visszaszorítani hosszú, több generációs mutatvány. Kérem! Tisztelt honfitársaim! Ezt a levest megfőztük, mindannyian kavargattuk. Ki jobban, ki kevésbé, ki csak nem nézett oda és inkább coelhoi bölcsességekkel foglalkozott, de bűnösök közt cinkos aki néma! Jóétvágyat! Közben ismételgessék, ütemesen és egyszerre: MI MINDANNYIAN EGYÉNISÉGEK VAGYUNK! (Éljen Blájen, éljenek a lómaiak!)

"Ez egyrészről iszonyatosan sértő minden székelyre nézve, mert úgy állítják be őket, mint valami barbár népséget, ahol előbb ütnek, aztán kérdeznek. Másrészről pedig ez a fajta üzengetés pont azt a B-közepes színvonalat idézi fel, amikor két klub ultrái fenyegetőznek, hogy ha a zöldek megmerik támadni a lilák törzskocsmáját, akkor lilák majd jól összeverik a zöldeket a buszmegállóban."

írja még.

Nos, ha sértő, ha nem, ott így viselkedtek. Az a paraszt fotós buzi tettlegesen, de a vérmamik és vérpapik is verbálisan. Igen, ezek ott ilyen primitív, bunkó parasztok voltak. És ők mutatkoztak be székelynek. Hát ne csodálkozzon a paraszt, ha parasztnak hívják! Keresztények mi?! Röhög a vakbelem. Ezek pont olyanok, mint a szüleik, akik csendben (gyáván) jelentették a szomszédjukat a náciknak, ha a szomszéd zsidó volt, de jelentették a szomszédjukat később az ÁVH-nak is, ha az kritikát mert megfogalmazni az elvtársiassággal kapcsolatban.

Ha a posványosi meetinget lebombázták volna akárkik, a világ máris egy jobb hely lenne.
varisztor 2017.07.24 16:06:15
@Emmet Ray: Csordában támadót kizárólag fidesz rendezvényen láttam. És de, ezek bunkó parasztok mind. Kár vagy nem, azok. Kár lenne tagadni.
Saját facebook-oldalán szopatják a BKK-t. Vitézy Dávid is karót adott a közlekedési központnak...
varisztor 2017.07.21 22:40:24
@CyberPunK: Ja, én sem szólnék soha többé ezeknek. Majd éles üzemben kiderül és a fél város ötvenért vesz bérletet. Okos vagy, mint a mosópor!
Gondolataim a Canon és Nikon közötti különbségekről, a rajongók közötti vitáról, a vita fölöslegességéről. Nem akarok újabb vitát nyitni, nem flamebait a cikk, csak le akarom írni mit gondolok én, egy fogyasztó szemszögéből, aki képeket akar készíteni, a marketingcirkusz…..
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
varisztor 2017.06.20 05:41:11
@politicus: Segítek rendbe tenni ezt az ott volt, nem volt ott ovis dolgot. Én ott voltam és tanúsítom, hogy volt felszólítás, nem is egy, mielőtt kilőtték a könnygáz gránátot. Amikor ez utóbbi megtörtént, akkor fogtam magamat és hazamentem.

A TV székház ügy is stimmel, a Kossuth téren egy békés tömeg demonstrált, és olyan furán szívta el egy kis létszámú csoport az embereket a TV székházhoz, ahol azután - a videófelvételeken is ez látszik - ez a kis létszámú csoport gyújtogat, tör-zúz, míg egy nagyobb létszámú csoport nézi. Szervezett dolog volt ez.

Hogy ki szervezte? Tényeim nincsenek, de ez egyvalakinek állt érdekében és az a fidesz.
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
varisztor 2017.06.18 08:31:46
@Giggsy: Valljuk be, hogy a magyarországi hangok erősek, a sajtóban, a magyar mainstream sajtóban hallhatóak is...és mit tesz isten/hogy, hogy nem elvtársak (kinek-kinek ízlése szerint) egy keresztény kormány a hangok forrása. Onnan jött az összes tahó, paraszt megnyilvánulás a nőkkel kapcsolatban. Tehát itt abszolút aktualitása van ennek a témának. :)
A lakcím nélküliség és a lakcímbejelentésből adódó nehézségek a lakhatási válság egyik  egyre jobban látható, százezrek életét megkeserítő következménye. Az, hogy valaki nem tud bejelentkezni oda, ahol lakik, nagyon súlyos következményekkel járhat arra, hogy mennyire tud élni állampolgári jogaival…..
varisztor 2017.06.14 12:47:51
@erkölcsi hulla: A nicked illik hozzád. Akkora paraszt vagy, amekkorát még nem láttam. Figyelj türhő! Ha másik városba megyek lakni, akkor veszek ott egy lakást, itt meg eladom. Érted durung? :) Ha meg időlegesen megyek, akkor bérlek szállást és nem hozzád fogom bekönyökölni magamat, mert büdös a lábad, a szád és tahó vagy.

@a nemzet fogatlan provokátora: Figyelj, mert nagy újságot mondok! EZ MAGYARORSZÁG. Hát hitted volna?!

@Zionnépe: Az önkormányzatnál rákérdeztem, meg tudják nézni. Azért kérdeztem rá, mert súgott valaki. Egyébként könnyű lenne rendezni ezt, elég lenne, ha lakcímbejelentés esetén kérnének friss és érvényes tulajdoni lapot. Mindenki más tartózkodási helyként jelentkezhet be, közjegyzői okiratba foglalt szerződés bemutatásával vagy csak településszintű bejelentkezést tehet.
varisztor 2017.06.14 13:05:49
@erkölcsi hulla: Ez nem gazdagság kérdése prolikám. Dolgozz, spórolj és lesz! Ne azt nézd, hogy másnak mi jutott és hogy tudnál beleülni abba! Akkor talán nem látszol majd ekkora durungnak.
varisztor 2017.06.15 06:32:18
@a nemzet fogatlan provokátora: Lehet, hogy emeletes ökör vagyok, de akkor sem adok albérletbe két gyereket szülő embereknek bérbe egy sufnit sem. Ezzel szemben két ingatlanom van bérbe adva cégeknek. Egy harmadikat most akarok eladni, mert rossz helyen van, másik lesz helyette. Nem is fáj a fejem miattuk, nem lelakják az ingatlant, fizetnek pontosan és jól és nem akarnak lelépni fizetés nélkül a berendezés felével vagy bent maradni a kölykeikre hivatkozva! A mai valóság az, hogy magánszemélynek nem jó bérbe adni ingatlant. Egyszerűen rossz ehhez a jogi környezet. Te pedig örülj, hogy küszködhetsz! Mondjuk én nem sörre költöttem a pénzem, az is igaz, nem vettem erőn felül autót villogni és a többi.
Sokat kell ingázni? A téli időjárás miatt lehetetlen a (tömeg)közlekedés? Könnyebb és egyszerűbb lenne otthonról megoldani a napi munkát? Mutatjuk, hogyan lehet elérni ezt a főnöknél...
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
varisztor 2017.03.11 20:49:13
@MrX84: Arra utal a szöveg, hogy a problémát meg kell oldani, nem pedig hivatkozni rá, mint okra. Nem kell megértened, nem elvárás. A jókívánságaidat köszönöm, sok dolgot megmagyaráz.
varisztor 2017.03.12 17:19:38
@Csuvakka a migráns vuki: Nem. Helyi stílust írtam. Ha magadra veszed, akkor keressed meg a ruhát, ami a tiéd. Ha nem öltözködsz, az meg egy másik dolog. Engedjük el ezt a balfasz posztot.
varisztor 2017.03.12 04:02:15
@sterimar: Szerintem nem, az örökségét várja. :D
varisztor 2017.03.12 15:09:08
@medium size devil: "Nem ertek egyet a jelentest illetoen. Pl. vallalkozokent ugyesedni (is) kell, hogy piacot, megrendelest szerezz, felhivd magadra a figyelmet, bizalmat kelts, informaciot szerezz, stb. es ez nem feltetlenul csak torvenytelen vagy inkorrekt modszereket jelent. "

Ez nem ügyeskedés, hanem munka. Ha mindezt ügyeskedve teszed, akkor te a komány egyik beszállítója leszel és akkor is lesz munkád, ha ötszörös áron dolgozol. Illetve csak akkor. :D
varisztor 2017.03.12 17:17:18
@medium size devil: Jobban teszed, mert a szavak jelentésével nem vagy tisztában, így még a végén fogadás címén hitelt vennél fel.
Kedves Rendőrség!Nagyon szépen szeretném megköszönni a síposztás betiltását, ennél jobb reklámot nem is kaphatott volna az esemény. Azzal tisztában vagyok, ezt nem saját akaratból teszitek, ennyire azért nem vagytok buták. Politikai utasítást kell végrehajtanotok, hiszen Orbán Viktor félti a seggét…..
varisztor 2017.03.11 05:33:27
@Skankhunt42: A marginális kisebbség létszáma mégis duplája a nagyszámú többséget magának vindikáló 2/3-hoz képest. Lehet, hogy a családod olyan hülye, hogy benyalja a baromságaidat, de itt ne írj ilyeneket, mert ide járnak emberek is. :) A fütyülő szopogatása egyébként pont orbán bandájának a kedvenc elfoglaltsága, a kossuth téren csináltak is egy ilyen fütyülős flash mobot, nem is olyan régen. Innen ered a sípolás története.
varisztor 2017.03.11 05:34:45
@bkkzol: Orbitális baromság. Ha valami ellen tüntetni akarok, akkor a valami képébe kell mászni és nem fél országnyira onnan elégedetlenkedni. Te is a lehajtott fejű majomtársadalom tagja vagy, aki még mindig nem érti, csak magára számíthat.
varisztor 2017.03.11 10:20:36
@Skankhunt42: Pajtás, ne szedd a cuccot, mert már most visszafordíthatatlan károkat okozott! :D Mi sosem voltunk 150-en, nálunk a skizofrénia minden formája hiányzik a fejemből...érted? :D Ritka nagy barom vagy, ezt meg kell még állapítanom, mielőtt itt hagylak, hogy dolgozz a 800 forintos órabéredért. :D Pá!
Egy intenzív osztályon ugyanis bárki, bármikor meghalhat, reklamációnak helye nincs. Tisztelt Praxis!   Barátnőm intenzív osztályos szakápoló, aki a következőt mesélte: Egy országos intézmény intenzív osztályán az a szokás, hogy az éjszakás nővérek legkésőbb 12-fél 1-kor nyugovóra térnek, mivel a…..
varisztor 2017.03.09 05:56:01
@qbr: A poszt hangulata miatt inkább olyan, mint a bérgyilkos. :)
Sőt, Ceausescuhoz és hasonlókhoz hasonlítja...
varisztor 2017.03.05 00:00:16
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Az nem feszélyez a hülyeségedben, hogy az indiánok az amerikaiak, a hófehérke többségi társadalom meg a bevándorló, ugye? :D :D Mennyit csüngsz obrájen csecsén naponta?! :D
varisztor 2017.03.05 10:00:26
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Hát pont ezért te tökkelütött! :D Mi az, hogy amerikai nép? Ott a migránsok alkotják a többségi társadalmat. Jó, asszimilálódtak, szerinted, ami viszont nem igaz, hanem eliminálták az őslakosságot és a saját kultúrájuk dominál. Ez nem asszimiláció.
Okoz némi zavart a fejekben, hogy a jelenleg folyó aláírásgyűjtés nem országos, hanem helyi népszavazásról szól, még ha az a hely akkora is, mint Budapest. A fővároson kívül élők - némileg joggal - úgy érzik, hogy az olimpia van akkora horderejű kérdés, hogy erről az egész országot illene…..
varisztor 2017.02.09 12:49:53
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Jó, de te hülye vagy, mit vártál? Ott a lista az orrod előtt, hol van pult, de te azt vártad, hogy eléd viszik a vasútállomásra, amikor paraszt létedre megérkezel a nagyvárosba szerencsét próbálni? Hát hülye vagy te?! :D
Na végre, már épp nem igazán hittem, hogy jönnek új és értelmes jelentkezők Viktor megdöntésére, amikor a nagy büdös semmiből előbukkant a Momentum. Lehet őket hasonlítgatni a Millához, meg a Tanítanékhoz, a leghülyébbek még Sándor Máriát is felemlegetik, csak baromság. Eddig senki nem tudott…..
Aránylag sokat vásárolok online. Koncertjegyet neten, parkolást, miegymást SMS-ben. Ma ismét felkúrta az agyam a kényelmi díj. Igaz, a szolgáltató kiépített egy informatikai rendszert, bankkártyás fizetéssel satöbbivel, de ez azért (nagyon) jó neki, mert nem kell irodát fenntartania, ahol az…..
varisztor 2016.12.24 05:35:22
@Circus: Pattnaj be a verdádba te majom, vagy ülj a bkv-n és tölts el egy órát vagy többet azért, hogy ugyanazt megkapjad, amit itt egy kattintással megkapsz. Az idő is pénz és a közlekedés is. Ezt megspórolhatod, azaz töredék áron megkapod szinte nulla idő alatt, amit a másik esetben egy vagy több órányi költséges utazással kapnál meg. Itt nem az online bolt a fillérbaszó, ahogy azt valaki írta, hanem te és a fajtád, aki szerint minden ingyen kéne, de sem te sem a fajtád nem csinált életében semmi hasznosat. Ingyen sem. Marha! :D
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   A nevem R. (kérem bizalmasan kezelni) és el akarok mesélni valamit. Tudják én egy gyorsétteremben dolgozom, konkréten a keszthelyi M-ban. Kezdeném a történetemet az egyik vezető beosztású…..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Bizonyos szempontból az Egy napom… sorozat (eddigi darabjait itt olvashatod) különkiadása következik ma, amiben Csodabogár írja le egy napját. Azért különkiadás, mert Svédország, Németország és Svájc után Magyarországon él, tehát egy hazatért határátkelő egy napjáról…..
varisztor 2016.12.11 06:44:39
Elgondolásom szerint az első három bejegyzésem az oktatást gyerek-, szülő- majd pedagógusszempontból közelítette volna, de nem tudok elmenni szó nélkül a héten nyilvánosságra hozott PISA-eredmények mellett én sem. Ebben az írásban található egy angol nyelvű pdf is, megcsodálható... Már jó ideje…..
varisztor 2016.12.08 07:03:24
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Óvatosan a tényszerű megállapításokkal! A jelenlegi kormány hat éve van hivatalban és egészen biztosan megéri a 2018-as ogy választásokat, amikor is nyolv évesek lesznek. A jogrendszert már ügyesen kialakították, hogy könnyű dolguk legyen a közpénzek magánpénzzé konvertálásakor, az utolsó választást is ügyes jogi csűrcsavarral nyerték "2/3"-dal, megmutatták, hogy a törvényeinkkel szembemenve is lehet érvényes egy érvénytelen népszavazás. 2018-ban úgy fognak nyerni, mint kés a vaj ellen. Vedd észre, hogy egy új kádár rendszer van kiépülőben vastagon. Nekünk. Nekik egy új Horthy rendszer. Egy öszvér születését láthatod, ahol neked is a jobbágy szerep jut majd.
varisztor 2016.12.08 08:21:54
@Wilson: "Sajnos a tapasztalatom az, hogy az oktatás színvonalának és eredményességének zuhanásában a tanárok maguk is nyakig benne vannak mint egyik kiváltó ok: elképesztő mélységekben van a tanárok szakmai felkészültsége, pedagógiai szemlélete, embersége, rengeteg esetben tárgyi tudása is. Nemtörődömség, felelőtlenség, trehányság, érdektelenség, fásultság, lustaság jellemzi őket.

Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki hibás, kivéve szegény tanárok. Két gyermekem jár egy vidéki város egyik neves gimnáziumába. Elképesztő dolgoknak vagyunk szülőként tanúi."

A poszter maga is tanár és jelezte, hogy a tanárok felelősségét nincs kedve és szándéka elmaszatolni, de...és itt felsorolta, hogy mi az még, ami miatt a kölköd hülye lesz. Erre te beírod, hogy szerinted a tanárok a hibásak...mintha nem is olvastad volna a posztot vagy... - mintha funkci alfabéta lennél - mintha nem értenéd, amit ír. Bocs, de nem kell figyelnem, hogy merrefelé irkálsz és mit. Ide úgy írtál, hogy a poszt olvasása nem érződött az írásodon.
varisztor 2016.12.08 09:27:35
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Ez így van, halljuk régóta, de most tetten is érhető. Ezt megelőzően némi dilettantizmust, nemtörődömséget próbáltak ezzel a dumával kidomborítani, de most egyértelmű pénzelvonás zajlik - KLIK a gyomor, ami minden pénzt megemészt, az oktatásra már nem is jut, ejtőernyős káderek járnak drága autókon, amit az írásvetítőre, projektorra szántak, stb. - illetve ez a nemzeti tanterv is valami förmedvény és egy célja van, a tankönyvkiadók közül a kifizetőhelyként működők előnybe hozása. Tudatos tehát a leépítés az oktatás terén.
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
varisztor 2016.12.01 12:56:14
@Fekete Mamba: Koporsóban.