Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miciur

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
  A Sorozatwiki infói szerint úgy néz ki, hogy Szabó Gál András, akit leginkább Villám Géza néven ismerhetünk, és a Danubius és a Juventus rádió, valamint a Rádió Bridge hangjaként szoktunk meg, már aki 1998 előtt is hallgatott rádiót, szóval Géza megint tévézni fog. Azért megint, mert korábban már…..
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
miciur 2018.11.19 21:09:41
@VV Erőlegény: a konzumlány Renáta
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről...
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt…..
Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a…..
miciur 2017.09.18 20:58:17
@Sanda.Ipse: ezt lattam a mostani reszben, de most mar csak az a kerdes, ki es hogy fog beulni a jurybe a hoktak szigeterol? Ha nem a legutolso kieso, akkor csak leesik a jatekosoknak, hogy itt valami nem kerek
miciur 2017.09.18 21:09:56
@Pietrosz Abroszbatosz: nem tudnak meg a RI-rol
miciur 2017.09.19 12:00:52
@fujimo: pedig készülj fel, szerintem vagy Iliász, vagy Szandi nyeri a végét:)
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
miciur 2017.05.11 11:53:37
@octy: ez faszsag, igenis erdemes nezni, sokkal jobban esik utana olvasni, van ami nezes nelkul erthetetlen, illetve forditva, van hogy nincs minden leirva, pedig fontos kis reszlet
Sylvi sehun, lehet megbetegedett a fodrász, és Balin nem volt senki, aki olyan frizurát csinált volna neki, amiben 45 évesnek nézne ki, vagy, és ez is egy lehetőség, már annyira összeizzadta az összes cukormadár göncöt, hogy legfeljebb tényleg szörfösbarbibnak lehetne öltöztetni, mutatom. Mekkora…..
miciur 2017.05.09 09:39:08
1x01 - A gyűrűk szövetsége Az első percek azzal telnek, hogy az Rtl szakértői (egy tanácsadó szakpszichológus, egy klinikai szakpszichológus, egy szexuálpszichológus és egy pszichológus) igyekeznek meggyőzni bennünket arról, hogy naggyon komoly tudományos alapokon nyugvó munka…..
miciur 2017.05.08 14:22:39
@Gabba: főleg az, hogy télen nincsen túl sok hullócsillag:D
Volt az a mese, nem tudom ki emlékszik rá, egy csáléfülű kutyáról szólt, aki mindenféle csuda dolgot művelt, csak annyit kellett mondania, hogy "egyik fülem erre, másik fülem arra". Na pont ez a tételmondat jut minden alkalommal eszembe, valahányszor Szilvi Sylvi kusza kebleit meglátom, és mintha a…..
miciur 2017.05.04 09:40:20
miciur 2017.05.04 09:41:34
@tomfree: Jimmy és rajongói után ez elég viccesen hangzik..
Tegnap indult el a Házasság első látásra című új reality, ami négy olyan párról szól, akik az oltár előtt látták meg egymást először, és igyekeznek utána megismerkedni, esetleg megszeretni egymást. A szemfüles kommentelők szerint a műsor full kamu, hiszen: 17. § (1) A házasságkötési szándék…..
Ha agyonvernek sem tudok annál furcsább tévéműsort elképzelni, mint azt, amiben két totál ismeretlen, komplexusokkal küzdő átlagember úgy házasodik össze, hogy szó szerint az oltár, na jó, anyakönyvvezető billegő asztala előtt látják egymást. Az egész szituáció egy kisebb agyrém, a vakrandik…..
Ha sárga és hápog, akkor kacsa, mondja a népi bölcselet, szóval mindegy, milyen néven illetjük azt a műsort, ami heti négy alkalommal jelentkezik kiszavaznak belőle hol egy faszit, hol egy csajt a végén van egy nagy nyeremény a helyszíne egy luxusvilla az Éden Hotel parafrázis, bárhonnan…..
miciur 2017.04.19 09:31:51
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Tegnap a csajokat mutattuk meg, most jönnek a faszik, legalábbis az első három, akik beköltöznek majd a tegnapi csajadag mellé, és várják az exeiket, hogy legyen kavar meg dráma, meg kiesés. Norbi (26) az egyéjszakás kalandokban hisz, neki egy nőben a keze, az arca és a feneke a legfontosabb; Tamás…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
miciur 2017.03.28 13:43:40
@miciur: sajnalom amugy valahol, mert a tulajokon kivul mindenki egy csomo munkat fektethet ebbe es akkor nezniuk kell a sikertelenseget, amiben szerintem is lenyeges okozo a "cba-szindroma", azt is keruljuk egy csomoan tiltakozasbol
miciur 2017.03.28 13:45:58
@furo80: en meg azt hittem, ez valami tarskereso musor:D