Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spaeter

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
 Egy középiskolás diák számára talán a legnagyobb szakmai siker, ha bejut az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőjébe, netán ott is valamilyen tekintélyt parancsoló helyezést ér el. Az új, kétszintű érettségi rendszer is díjazza ezt a teljesítményt.…..
Spaeter 2009.01.22 18:23:21
@movhu: Pontosítalak. Hátrányos helyzetű az a hallgató, aki után középiskolás évei alatt a jegyző gyermekvédelmi kedvezményt vagy támogatást ítélt meg, vagy védelembe vettek.
Halmozottan hátrányos helyzetű, aki beleesik a fenti kategória valamelyikébe és a törvényes képviseletet ellátó szülője legfeljebb alapfokú végzettséggel rendelkezik, vagy állami gondozott volt.
Önmagában a szülői nyilatkozat nem jogosít többletpontra.
A pluszpontokról annyit, hogyha megszakadsz, sem kaphatsz többet 80 pontnál, hiába vagy rá jogosult.
A művészeti suliban mindenképp kell alkalmassági vizsgát tenni, és még egy érdekesség: előszeretettel pakolják a sulik ugyanarra az időpontra a felvételi vizsgát, hogy a jelentkező döntse el, melyik sulit preferálja. Persze egymás vizsgáit nem fogadják el.
Kedvenc heti szappanoperánk (de csak azért, mert az Ugly Betty-t EDDIG nem néztük, bár amilyen fos a Grace klinika, lehet kap egy esélyt) a brazil írók kedvenc fegyverével indítja az epizódot: Callie megbocsát George-nak, mert így lehet még több drámát beleszuszakolni ebbe a…..
Felgegelni - ezt a szót tanultuk a múltkor a Fókuszból. Merthogy kulisszatitkokat árultak el a Celeb vagyok készítéséről, és akkor Vadon Jánosék mondták, hogy az összekötő szövegeket felgegelik, szóval gegesítik, hogy ne csak sima felkonfok legyenek. Ezt az eljárást a második…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
Most, hogy a Golden Globe egyszerű sajtótájékoztatóvá süllyedt, mi is felbátorodtunk: nem olyan nehéz összeütni egy színvonalas, meghatározó, sőt megkerülhetetlen díjátadót, csak egy lista, néhány szavazó, és persze a végén egy pult mögött neveket soroló csaj kell…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..