Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s

0 bejegyzést írt és 12638 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Javaslom hogy, mindenki tegye fel magának ezt a kérdést. Aztán próbálja is megválaszolni, ahogy én is tettem. Nem a szívem csücske a Peti, de nem tartom árulónak. Nem árulta el az országot, és nem ártott eddig a magyar népléleknek. A maffiacsaládját árulta ez, az meg kit érdekel ?! Na ugye!…..
s 2024.05.27 17:04:21
@szociál: Az a rákleves lesz. Nem rossz pedig az.
s 2024.05.27 17:10:26
@Diorella Queen: sztálin papára meg nem merték rányitni a szobaajtót. A saját pisájában fetrengett egy napig (egy kiadós vodkázást követően), mire csak magához szólította a teremtő.
s 2024.05.28 10:01:01
@Lorrh: Inkább csak nem merték. Akkor még nem lehetett tudni, mi a pontos helyzet vele. Ha jól tudom, végül a takarítónő ment be elsőnek. A barátok, a biztonságiak és a dokik csak utána.
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
s 2024.05.13 20:56:05
@Neytiri1: "Nemvagyokboldogember" Miért nem?
Nem kell mind a tizenötöt teljesíteni. A fele bőven elég. Nem is mindig pont ugyanazok.
s 2024.05.13 21:03:39
@látjátok feleim szümtükkel: Ez a novák is egy fasz. Történelmet mintha nem ismerné. hitlernek is lehetett volna azt mondani, hogy semmi gáz, öregem, menjél csak arra, amerre gondolod. Britek mondták is, mert az első háború után tele volt a faszuk a hadakozással. Aztán mégis meggondolták magukat. Itt is az volt a baj, hogy Merkel egy kibaszott szót sem szólt, amikor a Krímet benyelték az oroszok. Akkor kellett volna a tökükre lépni, és ma ez nem lenne.
Az Európai Unió (EU) nem a végcélja Magyarországnak, hanem egy eszköze hazánk felemelkedésének – mondta a miniszterelnök politikai igazgatója pénteken Budapesten, a Ludovika Fesztiválon.     Orbán Balázs hozzátette: Magyarország felemelkedése – tekintettel arra, hogy Európa közepén vagyunk – nem…..
s 2024.05.13 20:05:17
No, a faszkalap állástalan jogot végzett - de minek - hülyegyerek még a jogi baszakodást is beszopta.

telex.hu/belfold/2024/05/13/orban-viktor-sajtoper-spar-index-economx-sajtoszemle-fovarosi-torvenyszek

Tehát még egyszer: orbán hülyefasz elbukja a pert - mi a kurva anyádért tanultál jogot, te barom, ha még ehhez is hülye vagy - aztán a perköltséget kicsengeti a tőlünk ellopott pénzből, mert az már mibe fáj neki. Nem a saját lóvéját bassza el. Ez miért nincsen még fellógatva?
  APÁCZAI CSERE JÁNOS (1625–1659) kálvinista teológus, a magyar tudományos irodalom megteremtője „A legillendőbb és gyönyörűségesebb tudományokat megmutatta, a tudományt és könyvek olvasását úgy megszerettette vélem, hogy azt senki és semmi ki nem űzhette az elmémből. Apáczait mint atyámat úgy…..
s 2024.05.09 20:11:47
Húsz éve jelent meg A pénz természete című könyvem, majd egy évre rá a több mint kétszáz oldallal könnyített és egyben javított változata, A pénz könnyelmű természete. A könyv szerkesztése 2003-ban zárult, vagyis már tartalmazta az évezred fordulójának és az azt követő első néhány évnek a…..
A szovjet-típusú szocializmus átkos öröksége az, hogy semmi sem került annyiba, amennyibe valójában került, mert az állam "gondoskodónak", omnipotensnek mutatkozott (mind az áram, a vízdíj, mind az élelmiszer szinte ingyen volt - már ha volt!). Ezért az emberek ha volt rá lehetőségük, akkor…..
s 2024.05.02 14:05:01
@dr.ahalan: "Nincs orvosa, postája,trafikja, földje, kocsmája, semmitől nem érzi már jól magát."
Ebből egyedül a kocsma számít. Az bebasz. Arra azért oda kellett volna figyelni. A többi nem lényeges, de pia legyen. Persze orbán megpróbálta a pálinkafőzéssel, de ez kevés lesz. Lengyel barátainktól - ha azok még egyáltalán - kell behozni a szeszt. Mert az oroszok nem fogják ideadni a vodkájukat. Arra nekik van szükségük, különösen most.
s 2024.05.02 14:28:20
@Toportyán Zsóti: "Nem a brusszeli pénz hiányzik csak"

"A Standard and Poor's BBB mínusz kategóriában hagyta Magyarország adósbesorolását, és a stabil kilátásokon sem változtatott."
Szeva, bazdmeg. Van itt pénz, csak kurva magas kamatra. Nem orbán fogja kifizetni, hanem te, barátom. Ez addig fog menni, ameddig el nem lesz küldve a kurva anyja retkes picsájába. Tehát a képlet egyszerű: orbán felveszi a lóvét, hogy hatalmon maradjon, ti pedig kifizetitek a kamatot plusz a felvett pénzt.
Erős vezető, a liberális média megtörése, jó adatbázis és sok aktivista, ezekkel lehet választást nyerni a Fidesz pártigazgatója szerint. Kubatov Gábor a CPAC Hungaryn beszélt arról, hogy „mi egyszerűen nem akarunk félni a saját hazánkban, szeretnénk megőrizni olyannak, amilyennek az őseinktől…..
Az amerikai hadsereg által is használt csúcstechnikát használta Magyar Péter tüntetésén és több ellenzéki demonstráción is az állami média, például egy méregdrága Silvus rádióadó is felbukkant. A nap egyik nagy kérdése, hogy miért...
s 2024.04.26 13:03:18
@tanyasi értelmiségi: Tehát hülye vagy, mint a segg, ahogyan azt eddig is tudhattuk. Ez itt rólad szólt, te nagyon barom.
s 2024.04.26 13:29:40
@tanyasi értelmiségi: Menj már el anyád retkes picsájába, te buzeráns faszökör. A kutya fasza nem kíváncsi a faszságaidra. Hülye vagy, és kész. Beszopod orbán baromságait, és magadnál értelmesebbekkel akarsz vitatkozni. Nem fog menni, mert egy fasz vagy.
s 2024.04.26 15:27:35
@Forestarius Csaba: Szopjad le a semjénzsóti szép fehér lovát. Utána orbánod betúrosodott gecije már limonádé lesz gyulladt manduláidnak.
Török Zoltán, a Raiffeisen és Németh Dávid, a K&H vezető elemzői voltak a Téma podcast e heti adásának vendégei, akik a magyar gazdaság helyzetét járták körbe Brückner Gergely műsorvezetővel. Szóba került, hogy miért érhette meglepetésként a kormányt a vártnál jóval nagyobb költségvetési hiány,…..
Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!? Hülyeség! Nehogy már…..
s 2024.04.03 01:10:33
@Lorrh: "a politikának az az érdeke hogy a buta emberek szavazzanak"
Igaz. Azonban éppen ez a politika vezet oda, hogy az említett népréteg kihal. Az okosabbjának tartalákai, egyéb lehetőségei, különböző megoldási stratégiái vannak. Jóval a vörös vonal felett táncolnak. A hülyébbnek kifogy a készlete, és amikor eljön ez a pillanat, - mert eljön, ehhez kétség sem fér - akkor elemi erővel csap le. Magyarul: orbán lyukas bőréért egy kurva petákot sem adnék, mert az a szardarab csúnyán fogja végezni, hacsak nem változtat valamit. Azok fogják elzavarni, akik most hatalomban tartják. Mindig ez megy.
s 2024.04.08 22:06:45
@Diorella Queen:
"Kedves nejedéknél, mekkora a nyugdíjas pedagógusok aránya?"
Jelenleg 0%. Jelenleg. Aztán ha majd nem lesz tanár, akkor ez sem marad ennyi.

"És főleg miért is van ennyi nyugdíjas pedagógus?"
Mert nincsen más. Az órákat pedig meg kell tartani. A tesitanár nem fog matekot tanítani. Meg lehet próbálni, de nem fog menni. Nem lehet a naplóba folyton azt írni, hogy gyermekfelügyelet. Szakóra helyett.

"Ki szerint egészséges mindez?!?!"
Senki szerint. Abból főzünk, amink van.
s 2024.04.09 20:51:32
@Diorella Queen: Olyan jó munkásemberek, akikre megadták a kilövési engedélyt. Itt a vargamisi és kurvanagymárton ellentétet sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Nem véletlen, hogy misibá környékén csapdosnak a villámok, tudja már, hogy hol a helye.
Az EU felé is jó pontnak gondolták, hogy lám-lám, nálunk milyen fasza módon megy a korrupció felderítése. A navracsicska legalábbis evvel zsongítja a népeket. Aztán ha olyan kibaszott jó lenne minden, mint amennyire mondják, akkor azért nem találnának ennyi szart akkor sem, ha motorcsónakkal keresnék a bablevesben.
Egyébként lakásvásárláskor tőlem sem kért az ügyvéd eredetigazolást a pénzről. Egyszer sem, pedig volt pár alkalom. Ugyanis az nem dolga őneki. De fingassuk már meg a Hadházy ügyvédjét is, mert kibaszott néhányszor a fidesz nagymenőivel.
Kurva anyátokat basszátok szájba, ha esetleg ez még nem volt ma.
Nem fogom magam vissza, ami a szóhasználatot illeti ! Akinek az idegei gyengék, az most húzzon el a fészkes fenébe! Köszike! Befejeztem a munkavállalói státuszom a mai nappal. Teljesen mindegy mennyire képzett valaki, mennyire becsületes, szorgalmas vagy megbízható. A jelenleg piacon lévő és…..
s 2024.03.26 15:53:40
@Diorella Queen: Nem érted! Mindenki pótolható. Az nem mindegy, hogy milyen áron. Tehát ha kapsz egy szarabbat 40% -kal többért, akkor baszhatod. Ezt tudja a munkaadó (legalábbis az enyém). Ezért nem nagyfaszkodik, hanem kussol, és örül annak, amit kap. Mert ha nem, akkor majd a konkurencia örül, ő pedig úgy néz majd, mint akit éppen egy törött fogú, veszett mosómedve szop le.
s 2024.04.08 21:36:40
@Diorella Queen: Ne magyar kkv. -hoz menj dolgozni. Azok szarok, és csalnak, ahol csak lehet, és ott is, ahol nem. A multi nem ilyen. Betartja az itteni szabályokat, mert ha nem, az otthoni cég bassza agyon, ha ki kell fizetnie a büntetést. Tehát mindent kurva szabályosan csinálnak, és nem is éri meg nekik szarakodni, mert a magyar bért röhögve kifizetik. Még a miénket is, pedig az jóval az itteni szint felett van. Tehát leszarják, csak menjen az üzlet.
s 2024.04.09 10:21:48
@Diorella Queen: Amiatt van ez, mert egyrészt a munkaadó szeretné olcsón megúszni a dolgot, másrészt orbánnak sincs annyi pénze, hogy kifizesse az idősek nyugdíját. Maradt tehát a mindenkinek ideiglenesen legjobb megoldás: dolgozzanak az öregek, ameddig csak bírnak. Vannak viszont olyan helyek, ahova nem lehet időseket beállítani, mert vagy fizikailag nem alkalmasak, vagy nem értik, hogy miről is lenne szó abban a munkakörben. Itt a munkaadónak sem marad más lehetősége, fel kell vennie az odavaló embert, kerül amibe kerül.
Vásárhelyi Mária szociológus tabudöntögető írással jelentkezett, amelyben Varga Judit bántalmazással kapcsolatos bejegyzéséről beszél. Vásárhelyi Mária posztja:..
s 2024.03.29 22:48:48
@látjátok feleim szümtükkel: "Orbán is azt mondta, nem kell jogászkodni, csak el kell a dolgokat intézni"
Ez a ő szájából inkább tűnik fenyegetésnek, mint bármi másnak. Törvénytisztelő emberként nehezemre esik tisztelni hazánk törvényeit. Aztán még ezek megszegése is szükségesnek mutatkozik, hogy a srácok úgymond hatékonyan intézkedhessenek, ami az ő esetükben a lopás eufemizált megnevezése. A jogbiztonság nem egy álomkép csupán, az egy valódi fogalom.
s 2024.03.31 00:44:46
@látjátok feleim szümtükkel: Jó volt az eredeti is. Nyomatékosította, hogy igaz ember vagy. Ha nem cseréled ki a betűt, hanem egy felkiáltójelet teszel utána, még annál is jobb lehetett volna.
De örülök, hogy befurakodhattam a csapatba. Tudom, hogy sokaknak ez a véleménye, de ez nem elég. Objektív igazságról beszélünk, ennél több bizonyítékunk van. 1 + 1 nem azért 2, mert sokan elhiszik. Valóban annyi, attól függetlenül, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban.
s 2024.03.31 01:07:39
Azért az is egy szép kávéház, hogy Juditkánk, a kedves, éppen windisch lacinak ajándékozza megsebzett szívét.

Az ász (nem ész) elnökéről beszélgetünk, aki függetlenül - kackackac - vizsgálja a közpénzek költését. Kibaszott egy rettenet büntetést az ellenzéki pártokra, de a cöf ténykedésével kapcsolatban ennél sokkal lágyabb szívűnek mutatkozott. Ki érti ezt? - kérdezhetné a költő, ha az ő költései nem esnének kurva kemény elbírálás alá. A költő ilyen módom kussol, mert tudja, hol a helye. Hülye.

telex.hu/belfold/2024/03/09/varga-judit-windisch-laszlo-egyutt-kez-a-kezben-allami-szamvevoszek-volt-igazsagugyi-miniszter

Hanem azonban, elnézve windisch fotóját - nincsen női szemem, a szerelem meg amúgy is vak (de ennyire?) - annak a szívnek nagyon össze kellett törnie, ha már egy ilyen pacák is jó lesz. (Az sem baj, ha nyúl, csak röfögjön. - Hofi).

Összeférhetetlenség természetesen kizárva - már a feltételezés is, arany bogaraim . . . jogállam, baszod . . . . . Tehát a közélettől való visszavonulás nem sikerült annyira jól, mint ahogyan az talán tervezve lehetett, vagy az is elképzelhető, hogy ez is csak egy jópofának gondolt hazugság a többi végeláthatatlan sorában. Egy biztos. Semmi sem biztos.
Dr. Gyurkó Szilvia gyerekjogi szakember jegyzete..
s 2024.03.29 22:38:18
@guma70: A gyerekeikre gondoltam. Ők nem sokat tehettek, ez csak úgy rájuk szakadt, ahogy Dr. Gyurkó Szilvia írta. Sajnos a gyerekek mindig kénytelenek elszenvedni a felnőttek ostobaságait.
Az influenszer elmondta a véleményét azokról a cikkekről, amelyek Magyar Péter személyiségével kapcsolatban jelentek meg az utóbbi hetekben. „Százszámra készülnek a beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata, bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a…..
Mindörökké Off Eljön majd a nap 2024.03.15 07:07:00
Ma még mindenki játssza megszokott szerepét, már ha szerep ez egyáltalán, és nem a kőkemény valóság, hogy tudniillik ők valóban ilyenek. Talán mindig is ilyenek voltak, csak korábban ezt még titkolni kellett, mert hát mégsem illett vezető pozícióban kiskirályt játszva – kizsigerelve, megfélemlítve…..
s 2024.03.16 20:23:19
@F1őr: A németek például sokáig nem hitték el, hogy eljön az a bizonyos nap. Ivan Sztyepanovics Konyev és Georgij Konsztantyinovics Zsukov végül Berlinben elmagyarázták nekik, hogy de bizony, basszátok meg, eljött. Szerintem jobb lett volna mindenkinek, ha már előbb is elgondolkoznak ezen a lehetőségen, de végül így sem volt olyan rossz. A fidesz és orbán is ezen a nyomvonalon menetel a semmibe.
s 2024.03.17 20:39:31
@F1őr: A véleményem erről összegzően: LESZAROM! A népet kell leváltani, a többi már gyerekjáték onnan. Ameddig ilyen faszkirályok lakják ezt az országot, mint amilyenek, - ne érezd magad megsértve, még ha egy is vagy közülük - addig orbánnak bérelt helye van a hatalomban. Párhuzam: hitler sem ment volna ám kurvára semmire, ha éppen nem az a német nép szopja be tövig a cuclifaszt a végtelenségig, és még kicsit tovább. Eredmény: szétkúrtak mindent német földön, lakásokat embereket, mindent. Drezda bombázása után már a németeket lehetett sajnálni, de ők még erre is lapot húztak. Akkor jó. Menjünk végig, és lett, ami lett. Nekünk mi a beteg faszért kell ezt újra végigcsinálni? Nem volt elég egyértelmű? A hülye orbán történelemből is felvételizett a jogra. Emlékeznie kellene, hogyan alakultak a dolgok. Egyébként Ororszországban már a halálát kívánják, mert rohadt árulónak tartják az Ukrajnának szánt támogatás megszavazása miatt. Azon túl az EU -ban sem szeretik igazán. Nincsen egyetlen barátja sem széles e világon. Nem az a baj, hogy kibaszott magával. Az a baj, hogy Magyarországot is magával rántotta.
s 2024.03.17 20:46:35
@látjátok feleim szümtükkel: Semmit nem tanul ez az idióta. Csak azért nem fog annyira rábaszni, mert nulla tényező a világban. Azért hitlerrel nehezebb volt elbánni, mert Németország - még egy vesztett háború után is, a jóvátétel fizetésével együtt is - erősebb volt, mint most Magyarország. Továbbá az USA kibélelte pénzzel. Akkoriban még jóban voltak.
Nagy öröm, hogy hazaérkezett a mi eltorzult hadvezérünk a családi vakációról, bocsánat, a hivatalos kormányzati kiküldetéséről, amelynek keretében az Egyesült Államok elnökével, ja nem, bocs, a 2020-ban megbukott és azóta mindenféle bírósági perekkel a nyakában közlekedő, a Capitolium elleni ostrom…..
s 2024.03.16 20:29:13
@jaegtoer: Nem minden repülő az előre eltervezett módon éri el a földet. Az ténykérdés, hogy mindegyik eléri valahogyan, az változik csupán, melyik hogyan. Ugye prigozsin sem úgy szállt alá, ahogy eredetileg gondolta. A repülés veszélyes üzem. Én legalábbis ebben bízom.
Összeszerelték – úgy, ahogy – az ország többségi tulajdonosát, elkiabálta az ünnepi beszédét. Természetesen papírból, heves rángatózás közepette. Nem mondott semmit, amit igen, az igen távol állt az igazságtól, de ez semennyire nem szokatlan jelenség. Megtudhattuk, Putyin valami nyugati libsi lehet,…..
Évente negyvenötször, azon belül legfeljebb háromnaponta adható vérplazma, mégis vannak, akik akár naponta háromszor is lecsapoltatják magukat. Ki állítja meg őket? Riport...
Miután a szabadnapomon kibasztak két hónap után, úgy döntöttem megírom nektek is az őszintét. Ezeken a munkahelyeken párosával vannak a dolgozók. Vannak a kurva nehéz természetűek, akik mellé többnyire olyan természetű embereket osztanak be, akik alárendelt szerepben, csendes kis visszahúzódó…..
s 2024.02.29 11:10:08
@Diorella Queen: Nálunk itt Magyarországon nem a politikusokat kell leváltani, hanem a népet. Avval kezdődik minden. Utána már mennének a politikusok is a büdös picsába, de addig nem. Tehát, hogy világos legyen: nem ezt kell tovább folytatni, de ahhoz kell egy kurva erős és eszes nép is. Ez jelenleg nem áll rendelkezésre, ezért szopjuk be tövig a bucifaszt. Mindig.
s 2024.03.04 20:33:59
@szociál: Erre azt tudom mondani, hogy Nagy Októberi Forradalom. Az is egy elbaszott háború után jött, és ha emlékeim nem csalnak, páran elpusztultak az akkori vezető rétegből. A cár is. Tehát, ha elég sokan, nagyjából egyszerre mondják be a csendes ultit, akkor fusson, ki merre lát.
s 2024.03.05 15:15:25
@szociál: Ha elég sokan vannak, az ellen senki nem tehet semmit. A mennyiség a lényeg. Nincsen annyi hely a börtönben, nincsen annyi katona, aki lelőhetne sok embert. Sokan kell lenni. Akik magukban vannak, azok mind elbuknak, törvényszerűen. Kevesekkel el lehet bánni, sokakkal viszont nem.