Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s

0 bejegyzést írt és 12726 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Unión belül hazánkban a legmagasabb a kormányfő fizetése, ha azt az ország lakosságának bruttó átlagbéréhez viszonyítjuk. Orbán Viktor keresete az idei évben havi bruttó 6,3 millió forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy a magyar átlagbér összegének 9,5-szörösét kapja kézhez a…..
Miért mindig hétvégén vannak ilyenek?!?! És ha hadgyakorlat van, miért kell a tíz emeletes panelek tetejétől 10 cm-re közlekedniük a vadászgépeknek? Kinek jó, ha a lakosság össze fossa magát? Orbán erre veri? Egyáltalán miért lakó övezet felett kell hadgyakorlatozni ?!?! Ha valamelyik gép…..
s 2024.07.18 18:39:57
@Diorella Queen: Nem ismerem ezeket a szabályokat. Mi a cicust másra hagytuk addig.
s 2024.07.18 18:41:17
@Diorella Queen: Igen. Az a tócsa, ami a klíma alatt felgyűlik, az mind a szobádban lévő pára volt egykor.
s 2024.07.18 19:07:05
@Diorella Queen: Nem, jól mondod. Az a pára a kondenzvíz, ami már nem kerül be a lakásodba a kinti levegőből.
Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. Legalább két ember meghalt. Cikkünk frissül! Az élő közvetítés alapján lövéseket…..
s 2024.07.15 15:03:10
@_TEK_: orbán faszát nem itt kell kiszopni, hanem fel kell menni a karmelitába. Úgy van, ebben a kurva melegben. De majd a hűsítő vitaminkoktél rendbehoz valamennyire. Egészségedre!
László Juszt snotrpodeS3991 66890f3gahau.h3ófh706c9g5h717h1102mg6a3120h2g  · “Védelmi hozzájárulást kell fizetni minden olyan multinak, amely a háborús időkben extraprofitra tett szert. Ez a védelmi alapba kerül.” S még mondja valaki, hogy ez nem maffiakormány! Arról nem…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleménye szerint Nagy Márton miniszter ma a Bankszövetség elnökségével találkozott, akikkel ismertette a kormány legújabb gazdasági-költségvetési intézkedéseinek bankokra vonatkozó részleteit. A tájékoztatásból vadonatúj információk derülnek ki a tranzakciós…..
Az Oroszország-szakértő szerint ha Orbán tényleg úgy gondolja, hogy elég befolyásos ahhoz, hogy képes legyen közvetíteni a harcoló felek között, akkor tökéletesen elszakadt a…..
Nemzeti érdekre hivatkozva a kormány nem árulja el, hogyan kaphatott magyar állampolgárságot a szexuális zaklatással vádolt Hilarion Alfejev orosz metropolita mindössze pár hónappal azután, hogy Magyarországra érkezett...
Nem egyszerűen fegyvernyugvásnak vagy ideiglenes tűzszünetnek kell lennie, nem valamiféle szünetnek, amelyet a kijevi rezsim arra használhatna fel, hogy pótolja a veszteségeit, átcsoportosítást hajtson végre, és újra fegyverkezzen. Oroszország a konfliktus teljes és végleges befejezése mellett van -…..
s 2024.07.08 11:53:11
@taga20: Azt nehéz megérteni, hogy ennek a fasz orbánnak a jogi végzettség megszerzéséhez a történelmi ismeretek kötelezőek voltak. Hogy a kurva anyjába nem tudta felfogni, hogy amit csinál, az a faszszopás tankönyvi példája. Mindenki kivétel nélkül rábaszott, aki azt csinálta, amit ő most. A közelmúlttól viszza, egészen a régmúltig. Ennyire ostoba barom egy kocsmatöltelék segg sem lehet. Ráadásul ő miniszterelnöknek csúfoltatja magát. Egy fasz, semmi több.
s 2024.07.08 21:24:26
@látjátok feleim szümtükkel: Az lesz csodaszép, amikor ez az új frakció kibassza orbánt maguk közül, mint macskát szarni, mert rájönnek, hogy nélküle többre mennek, mint vele. Eljön még ez az idő is, csak ki kell várni.
s 2024.07.08 21:36:00
@guma70: Az olasz maffia csinálta ezt annak idején amerikai nagyvárosokban. Ha valakinek a legkisebb kétsége is volna azzal kapcsolatban, hogy ezek bűnözők, akkor legyen a szóhasználat árulkodó. Ami pedig magyar péter zűrös (fiatalkori) ügyét illeti, miszerint kötelet kívánt az akkori miniszterelnök nyakába. Nos, nekem ezzel nem az a problémám, hogy megtette ezt akkoriban, hanem az, hogy mostanában a kelleténél is jóval udvariasabb ebben a tekintetben. Sokat öregedett ő is, mint mi valamennyien, sajnos.
A miniszterelnök szerint a Fidesz nem lesz egy pártszövetségben egy „magyarellenes” román párttal...
s 2024.06.28 18:22:03
@taga20: A faszkirály egyedül szavazott Ursula von der Leyen ellen. Kibaszott nehéz évei lesznek az eu -ban. Annyira meg fogják fingatni, hogy talán még be is szarik. Hacsak eddig nem tette meg.
   Javaslom hogy, mindenki tegye fel magának ezt a kérdést. Aztán próbálja is megválaszolni, ahogy én is tettem. Nem a szívem csücske a Peti, de nem tartom árulónak. Nem árulta el az országot, és nem ártott eddig a magyar népléleknek. A maffiacsaládját árulta ez, az meg kit érdekel ?! Na ugye!…..
s 2024.06.18 23:02:57
@szociál: Magyar Péterék pedig bemasíroznak az Európai Néppártba a képviselőikkel, ez a fasz meg kint bassza a rezet, és még a KDNP-s barom is kijött inkább, minthogy a Tiszával legyenek egyben. Lényeg, ezeknek picsa lobbierejük lesz, hiába vannak néggyel többen. Tehát a nagy stratéga lecselezte magát a kerti budi legalsó részébe, aztán most onnan bugyborékol. Szánalmas.
s 2024.06.25 18:13:52
@Diorella Queen: "És a mocsadék - pocsadék gazdasági helyzet miatt és mert 2,5-3 millió mélyszegény él az országban, a komód biznisz sem megy!"
Kurvanagy mártonnal beszéltél esetleg ebben az ügyben? Mert szerinte minden okés, gecire jó a magyar gazdaság (a legszegényebb eu. ország vagyunk, de baszunk rája). Tehát kurvanagy márton, meg a szemüveges okostojás vargamisi abból vonja le a következtetést, hogy személy szerint nekik nincsenek anyagi gondjaik. Most még. Aztán rövidke idő múlva meg azért nem lesz, mert az életben maradásukkal lesznek elfoglalva, a mocskos anyagiak pedig visszaszorulnak a megalázó tizenkilencedik helyre. Tehát lesz itt még sírás-rívás, és fogaknak csikorgatása, amikor eljön az igazság pillanata, és ezeket a faszszopókat böllérkéssel herélik ki.
s 2024.06.27 16:32:15
@Lorrh: Az én ismerőseim pedig akkor repülnek, amikor kibasszák őket az állásukból.
Szép reggelt kívánok mindenkinek! Meg is érkezett az összeszedett, komoly kormányzati válasz a 200 millió eurós uniós bírságról. Persze olyan válasz, amilyenre ez a kormány képes, és olyan, amilyet mindazok érdemelnek, akik rájuk szavaznak; Soros György irányítja a báróságot. Ez már tényleg az a…..
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció Sajnos kijelenthetjük, hogy megszűnt Magyarországon az acélgyártás. Molnár Péter Zoltán, a Biztosacél kft. kereskedelmi igazgatójának tollából. ..
Mentőhelikopter ment a kormányfőért a nyitrabányai kihelyezett kormányülésre. Egy gyanúsítottat elfogtak...
s 2024.06.10 21:39:15
@guma70: Érdekes szempont. Mindezt a biológia teszi velünk, mert alapvetően állatok vagyunk. Amikor még viszonylag kevés ember élt a Földön, és a legveszélyesebb fegyvere a lándzsa és az íj volt, akkor lehetett ilyesmit csinálni (az erősebb legyőzi a gyengébbet). Ma már nem, mert nem áll fenn ez a viszony, és nagyjából egyszerre hal ki az egész emberiség, vagy esik vissza több ezer évet a civilizáció. Nem éri meg. A betegségeken kívül nincsen más természetes ellenségünk, hacsak mi magunk nem válunk azzá.
s 2024.06.13 20:00:46
@guma70: Köszönöm, várom. Mostnában kevés időm van, de erre mindenképpen figyelni fogok.
s 2024.06.16 03:24:44
@guma70: Férfivilág, férfiszakma. Idegenül csengenek ezek a szavak nekem. Mai világunk cseppet sem férfi. Még az elmúlt századok sem voltak feltétlenül azok Európában (II. Katalin orosz cárnő, Mária Terézia magyar királynő).
Amúgy mi férfiak is miattatok, nők miatt vagyunk olyanok, amilyenek. A hitlert bámuló nők tekintetében olyasmit lehet felfedezni, amit később csak Beatles koncertek lelkesedő tini lányközönségének szemeiben látni viszont. Azzal a nem csekély különbséggel, hogy ez utóbbiaknál lényegesen kevesebb fegyver volt, ha volt egyáltalán.
Ne csak History Channelt nézz. Ott van még a National Geographic Wild is. Abból sokat meg lehet érteni azzal kapcsolatban, hogy miért történnek úgy a dolgok, amiként történnek. A nők irányítanak a főemlős közösségekben. Kell nekik a gyümölcsökben gazdag vidék, de azért lehetőleg nagy balhé nélkül, nehogy a szomszéd kinyírja őket, meg a csemetéiket. Mintha csak magunkat, embereket látnám. Mert hát voltaképpen végül is azt látom.
    Olvasom a hírekben, hogy egy klímaaktivista ( illetve mostanában egyre több ) ,azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy műtárgyat rongál a Louvreban, illetve más nagy francia múzeumban. Történetesen most Monet,  Pipacsmező c festményét ragasztották telibe valami öntapadós tapétával, majd az…..
s 2024.06.04 15:28:48
@Diorella Queen: "azt gondolom, biztos a klimax. De nem"
"bazi nagy hógolyó csatákat vívtunk gyerekként. Tehát nem olyan rég."
Azt szeretem benned, hogy fiatalka vagy.

Ezek az akciók (műkincsrongálás) csak ellenszenvessé teszik a klímaaktivistákat, bár voltaképpen igazuk van a klíma kérdésében.
Másrészt az eddig valaha a Földön élt fajok több mint 90% -a kipusztult. Pedig voltak közöttük nagyon hosszú korszakokig élők is. Néhányan maradtak csak meg mára a régiek közül. Néha elgondolozom, miben is reménykedik az emberiség - atombombával a zsebében. Nekem nagyon ostobának tűnik.
s 2024.06.10 21:47:13
@Diorella Queen: Birkapörkölt lesz az szerintem.
s 2024.06.10 21:50:57
@Diorella Queen: Az évek száma csak egy szám. Nem állítom, hogy teljesen figyelmen kívül lehet hagyni, de azt sem gondolom, hogy mindent meghatároz. Sok egyéb tényező is befolyásolja az eredményt.
s 2024.06.07 13:49:36
@Forestarius Csaba: telex.hu/belfold/2024/06/07/bayer-zsolt-szentkiralyi-alexandra-visszalepes-taktika-szavazas

Akit bayer ajánl, az annyit is ér. Értem én, hogy szerinte a képlet egyszerű: listán fidesz, egyébként Vitézy. Kérdés, hogy a budapestiek így tesznek -e? Meglátjuk. Az éles kés mindenesetre veszélyes, könnyen megvághatja magát vele az ember. Még sztyeppei harcok közben is. Sőt, ott talán még inkább.

Más.
"tétet a lehető legmagasabbra lőtték be, ami emberileg lehetséges:

élet vagy halál."
Nekem tetszik, amikor orbán goebbels-i magasságokba emelkedik (vagy pontosabban süllyed). Ő is (goebbels) valami hasonlóval próbálkozott. 'Akarjátok -e a totális háborút?'. Az ilyen végletesen kisarkított alternatívák sosem vezettek jóra, amint azt az idézett, és jól ismert példa is kellőképpen megvilágítja. Másrész fenyegetésként is értelmezhető: 'szavazz rám, vagy megdöglesz'. Az részletkérdés, hogy miben. A putyin emberei esetleg kidobnak egy magasabb épületből, vagy felpróbálsz egy novicsokkal fehérített alsógatyát. Ki tudja? Bármi megeshet. A népek nem biztos, hogy szeretik az efféle fenyegetőzést. Kényelmetlenül érezhetik magukat miatta. Bár akik mostanság itt laknak, nos nem biztos hogy rendelkeznek avval a kognitív fölénnyel, ami felismerhtővé teszi számukra, hogy jelenleg - és ha ez még sokáig így megy, akkor tartósan is - a szopott fasz fröcskölősebbik végén helyezkednek el. Ha érted, hogyan gondolom.
s 2024.06.07 22:18:04
@Forestarius Csaba: "rohadék, hazaáruló liberopatkány fajtátátokat" Ne tátogjál, hülyegyerek!

Az volt már, hogy szájbahukkantottad a Fekete-tenger langyos hullámain ringatózó csúszós vizibiciklin 5 leváért sírva baszó anyádat? És még ki sem fizetted szegény asszonyt. Hitelbe kúrni külhonban a kifektetés tankönyvi esete. Orbán apád büszke lenne pedig rád, még ha restellené is egy kicsit, ha kiderülne. Hogy anyád az államtitkári gázsit egészítgeti ott. Fogy a lóvé, hogy ott enné meg a rosseb.
Az üzemeltetők áprilisban még arról posztoltak, hogy idén nyáron ingyenes lesz a belépés a 300 millió forintos beruházásként megépített strandra...
s 2024.06.04 22:40:57
@látjátok feleim szümtükkel: A túl erős sem jó.
s 2024.06.05 09:37:14
@látjátok feleim szümtükkel: Szarra gyűlnek a legyek. Olvastam nemrég, hogy mostanra az összes (kettő) mnyp is övék lett (mészáros, tiborc).
5 + 1 érv, hogy egyél ma valamilyen csípős ételt A magyarok szeretik a csípőset – egy kis erős paprika sokunk szerint feldobja az egyes ételeket. Többek között a chili- és a pepperoni paprika, a cayenne- és a fekete bors, a gyömbér és a kurkuma – mind csípős és karakteres fűszer a maga módján.…..
Nem mondom, hogy ne lenne érdekesebb téma a tegnap esti televíziós produkciónál, szívesebben is foglalkoznék azzal, csak a történtek után nem érdekelne senkit: ha mindenki erről az eseményről beszél, ám legyen, elemzem egy kicsit én is, bár próbálok kívülálló maradni, ugyanis a külpolitikai…..