Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s

0 bejegyzést írt és 12611 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai hadsereg által is használt csúcstechnikát használta Magyar Péter tüntetésén és több ellenzéki demonstráción is az állami média, például egy méregdrága Silvus rádióadó is felbukkant. A nap egyik nagy kérdése, hogy miért...
s 2024.04.24 22:14:21
@tanyasi értelmiségi: "nekünk már attól is hányingerünk van, ha két cigányt látunk az úton"
Faszér nézel tükörbe, hülyegyerek? Akkor egyet sem látnál, baromarcú.
s 2024.04.24 22:18:35
@tanyasi értelmiségi: "Abból sem kérünk, hogy rohadék buzernyákok, és más tetű aberráltak flangáljanak, ólálkodjanak a gyerekeink, unokáink körül"
Csak a balogh, meg a balfasz k. endre. Ezek maradjanak, mert ezek szájba baszhatnak bárkit, amerre állnak. A kaleta is, meg az idióta pállfy, vagy ki a faszom.
s 2024.04.24 22:19:45
@tanyasi értelmiségi: Az volt már, hogy a kurva anyád? Mert ha esetleg nem, akkor a kurva anyád.
Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!? Hülyeség! Nehogy már…..
s 2024.04.03 01:10:33
@Lorrh: "a politikának az az érdeke hogy a buta emberek szavazzanak"
Igaz. Azonban éppen ez a politika vezet oda, hogy az említett népréteg kihal. Az okosabbjának tartalákai, egyéb lehetőségei, különböző megoldási stratégiái vannak. Jóval a vörös vonal felett táncolnak. A hülyébbnek kifogy a készlete, és amikor eljön ez a pillanat, - mert eljön, ehhez kétség sem fér - akkor elemi erővel csap le. Magyarul: orbán lyukas bőréért egy kurva petákot sem adnék, mert az a szardarab csúnyán fogja végezni, hacsak nem változtat valamit. Azok fogják elzavarni, akik most hatalomban tartják. Mindig ez megy.
s 2024.04.08 22:06:45
@Diorella Queen:
"Kedves nejedéknél, mekkora a nyugdíjas pedagógusok aránya?"
Jelenleg 0%. Jelenleg. Aztán ha majd nem lesz tanár, akkor ez sem marad ennyi.

"És főleg miért is van ennyi nyugdíjas pedagógus?"
Mert nincsen más. Az órákat pedig meg kell tartani. A tesitanár nem fog matekot tanítani. Meg lehet próbálni, de nem fog menni. Nem lehet a naplóba folyton azt írni, hogy gyermekfelügyelet. Szakóra helyett.

"Ki szerint egészséges mindez?!?!"
Senki szerint. Abból főzünk, amink van.
s 2024.04.09 20:51:32
@Diorella Queen: Olyan jó munkásemberek, akikre megadták a kilövési engedélyt. Itt a vargamisi és kurvanagymárton ellentétet sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Nem véletlen, hogy misibá környékén csapdosnak a villámok, tudja már, hogy hol a helye.
Az EU felé is jó pontnak gondolták, hogy lám-lám, nálunk milyen fasza módon megy a korrupció felderítése. A navracsicska legalábbis evvel zsongítja a népeket. Aztán ha olyan kibaszott jó lenne minden, mint amennyire mondják, akkor azért nem találnának ennyi szart akkor sem, ha motorcsónakkal keresnék a bablevesben.
Egyébként lakásvásárláskor tőlem sem kért az ügyvéd eredetigazolást a pénzről. Egyszer sem, pedig volt pár alkalom. Ugyanis az nem dolga őneki. De fingassuk már meg a Hadházy ügyvédjét is, mert kibaszott néhányszor a fidesz nagymenőivel.
Kurva anyátokat basszátok szájba, ha esetleg ez még nem volt ma.
Nem fogom magam vissza, ami a szóhasználatot illeti ! Akinek az idegei gyengék, az most húzzon el a fészkes fenébe! Köszike! Befejeztem a munkavállalói státuszom a mai nappal. Teljesen mindegy mennyire képzett valaki, mennyire becsületes, szorgalmas vagy megbízható. A jelenleg piacon lévő és…..
s 2024.03.26 15:53:40
@Diorella Queen: Nem érted! Mindenki pótolható. Az nem mindegy, hogy milyen áron. Tehát ha kapsz egy szarabbat 40% -kal többért, akkor baszhatod. Ezt tudja a munkaadó (legalábbis az enyém). Ezért nem nagyfaszkodik, hanem kussol, és örül annak, amit kap. Mert ha nem, akkor majd a konkurencia örül, ő pedig úgy néz majd, mint akit éppen egy törött fogú, veszett mosómedve szop le.
s 2024.04.08 21:36:40
@Diorella Queen: Ne magyar kkv. -hoz menj dolgozni. Azok szarok, és csalnak, ahol csak lehet, és ott is, ahol nem. A multi nem ilyen. Betartja az itteni szabályokat, mert ha nem, az otthoni cég bassza agyon, ha ki kell fizetnie a büntetést. Tehát mindent kurva szabályosan csinálnak, és nem is éri meg nekik szarakodni, mert a magyar bért röhögve kifizetik. Még a miénket is, pedig az jóval az itteni szint felett van. Tehát leszarják, csak menjen az üzlet.
s 2024.04.09 10:21:48
@Diorella Queen: Amiatt van ez, mert egyrészt a munkaadó szeretné olcsón megúszni a dolgot, másrészt orbánnak sincs annyi pénze, hogy kifizesse az idősek nyugdíját. Maradt tehát a mindenkinek ideiglenesen legjobb megoldás: dolgozzanak az öregek, ameddig csak bírnak. Vannak viszont olyan helyek, ahova nem lehet időseket beállítani, mert vagy fizikailag nem alkalmasak, vagy nem értik, hogy miről is lenne szó abban a munkakörben. Itt a munkaadónak sem marad más lehetősége, fel kell vennie az odavaló embert, kerül amibe kerül.
Vásárhelyi Mária szociológus tabudöntögető írással jelentkezett, amelyben Varga Judit bántalmazással kapcsolatos bejegyzéséről beszél. Vásárhelyi Mária posztja:..
s 2024.03.29 22:48:48
@látjátok feleim szümtükkel: "Orbán is azt mondta, nem kell jogászkodni, csak el kell a dolgokat intézni"
Ez a ő szájából inkább tűnik fenyegetésnek, mint bármi másnak. Törvénytisztelő emberként nehezemre esik tisztelni hazánk törvényeit. Aztán még ezek megszegése is szükségesnek mutatkozik, hogy a srácok úgymond hatékonyan intézkedhessenek, ami az ő esetükben a lopás eufemizált megnevezése. A jogbiztonság nem egy álomkép csupán, az egy valódi fogalom.
s 2024.03.31 00:44:46
@látjátok feleim szümtükkel: Jó volt az eredeti is. Nyomatékosította, hogy igaz ember vagy. Ha nem cseréled ki a betűt, hanem egy felkiáltójelet teszel utána, még annál is jobb lehetett volna.
De örülök, hogy befurakodhattam a csapatba. Tudom, hogy sokaknak ez a véleménye, de ez nem elég. Objektív igazságról beszélünk, ennél több bizonyítékunk van. 1 + 1 nem azért 2, mert sokan elhiszik. Valóban annyi, attól függetlenül, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban.
s 2024.03.31 01:07:39
Azért az is egy szép kávéház, hogy Juditkánk, a kedves, éppen windisch lacinak ajándékozza megsebzett szívét.

Az ász (nem ész) elnökéről beszélgetünk, aki függetlenül - kackackac - vizsgálja a közpénzek költését. Kibaszott egy rettenet büntetést az ellenzéki pártokra, de a cöf ténykedésével kapcsolatban ennél sokkal lágyabb szívűnek mutatkozott. Ki érti ezt? - kérdezhetné a költő, ha az ő költései nem esnének kurva kemény elbírálás alá. A költő ilyen módom kussol, mert tudja, hol a helye. Hülye.

telex.hu/belfold/2024/03/09/varga-judit-windisch-laszlo-egyutt-kez-a-kezben-allami-szamvevoszek-volt-igazsagugyi-miniszter

Hanem azonban, elnézve windisch fotóját - nincsen női szemem, a szerelem meg amúgy is vak (de ennyire?) - annak a szívnek nagyon össze kellett törnie, ha már egy ilyen pacák is jó lesz. (Az sem baj, ha nyúl, csak röfögjön. - Hofi).

Összeférhetetlenség természetesen kizárva - már a feltételezés is, arany bogaraim . . . jogállam, baszod . . . . . Tehát a közélettől való visszavonulás nem sikerült annyira jól, mint ahogyan az talán tervezve lehetett, vagy az is elképzelhető, hogy ez is csak egy jópofának gondolt hazugság a többi végeláthatatlan sorában. Egy biztos. Semmi sem biztos.
Dr. Gyurkó Szilvia gyerekjogi szakember jegyzete..
s 2024.03.29 22:38:18
@guma70: A gyerekeikre gondoltam. Ők nem sokat tehettek, ez csak úgy rájuk szakadt, ahogy Dr. Gyurkó Szilvia írta. Sajnos a gyerekek mindig kénytelenek elszenvedni a felnőttek ostobaságait.
Az influenszer elmondta a véleményét azokról a cikkekről, amelyek Magyar Péter személyiségével kapcsolatban jelentek meg az utóbbi hetekben. „Százszámra készülnek a beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata, bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a…..
Mindörökké Off Eljön majd a nap 2024.03.15 07:07:00
Ma még mindenki játssza megszokott szerepét, már ha szerep ez egyáltalán, és nem a kőkemény valóság, hogy tudniillik ők valóban ilyenek. Talán mindig is ilyenek voltak, csak korábban ezt még titkolni kellett, mert hát mégsem illett vezető pozícióban kiskirályt játszva – kizsigerelve, megfélemlítve…..
s 2024.03.16 20:23:19
@F1őr: A németek például sokáig nem hitték el, hogy eljön az a bizonyos nap. Ivan Sztyepanovics Konyev és Georgij Konsztantyinovics Zsukov végül Berlinben elmagyarázták nekik, hogy de bizony, basszátok meg, eljött. Szerintem jobb lett volna mindenkinek, ha már előbb is elgondolkoznak ezen a lehetőségen, de végül így sem volt olyan rossz. A fidesz és orbán is ezen a nyomvonalon menetel a semmibe.
s 2024.03.17 20:39:31
@F1őr: A véleményem erről összegzően: LESZAROM! A népet kell leváltani, a többi már gyerekjáték onnan. Ameddig ilyen faszkirályok lakják ezt az országot, mint amilyenek, - ne érezd magad megsértve, még ha egy is vagy közülük - addig orbánnak bérelt helye van a hatalomban. Párhuzam: hitler sem ment volna ám kurvára semmire, ha éppen nem az a német nép szopja be tövig a cuclifaszt a végtelenségig, és még kicsit tovább. Eredmény: szétkúrtak mindent német földön, lakásokat embereket, mindent. Drezda bombázása után már a németeket lehetett sajnálni, de ők még erre is lapot húztak. Akkor jó. Menjünk végig, és lett, ami lett. Nekünk mi a beteg faszért kell ezt újra végigcsinálni? Nem volt elég egyértelmű? A hülye orbán történelemből is felvételizett a jogra. Emlékeznie kellene, hogyan alakultak a dolgok. Egyébként Ororszországban már a halálát kívánják, mert rohadt árulónak tartják az Ukrajnának szánt támogatás megszavazása miatt. Azon túl az EU -ban sem szeretik igazán. Nincsen egyetlen barátja sem széles e világon. Nem az a baj, hogy kibaszott magával. Az a baj, hogy Magyarországot is magával rántotta.
s 2024.03.17 20:46:35
@látjátok feleim szümtükkel: Semmit nem tanul ez az idióta. Csak azért nem fog annyira rábaszni, mert nulla tényező a világban. Azért hitlerrel nehezebb volt elbánni, mert Németország - még egy vesztett háború után is, a jóvátétel fizetésével együtt is - erősebb volt, mint most Magyarország. Továbbá az USA kibélelte pénzzel. Akkoriban még jóban voltak.
Nagy öröm, hogy hazaérkezett a mi eltorzult hadvezérünk a családi vakációról, bocsánat, a hivatalos kormányzati kiküldetéséről, amelynek keretében az Egyesült Államok elnökével, ja nem, bocs, a 2020-ban megbukott és azóta mindenféle bírósági perekkel a nyakában közlekedő, a Capitolium elleni ostrom…..
s 2024.03.16 20:29:13
@jaegtoer: Nem minden repülő az előre eltervezett módon éri el a földet. Az ténykérdés, hogy mindegyik eléri valahogyan, az változik csupán, melyik hogyan. Ugye prigozsin sem úgy szállt alá, ahogy eredetileg gondolta. A repülés veszélyes üzem. Én legalábbis ebben bízom.
Összeszerelték – úgy, ahogy – az ország többségi tulajdonosát, elkiabálta az ünnepi beszédét. Természetesen papírból, heves rángatózás közepette. Nem mondott semmit, amit igen, az igen távol állt az igazságtól, de ez semennyire nem szokatlan jelenség. Megtudhattuk, Putyin valami nyugati libsi lehet,…..
Évente negyvenötször, azon belül legfeljebb háromnaponta adható vérplazma, mégis vannak, akik akár naponta háromszor is lecsapoltatják magukat. Ki állítja meg őket? Riport...
Miután a szabadnapomon kibasztak két hónap után, úgy döntöttem megírom nektek is az őszintét. Ezeken a munkahelyeken párosával vannak a dolgozók. Vannak a kurva nehéz természetűek, akik mellé többnyire olyan természetű embereket osztanak be, akik alárendelt szerepben, csendes kis visszahúzódó…..
s 2024.02.29 11:10:08
@Diorella Queen: Nálunk itt Magyarországon nem a politikusokat kell leváltani, hanem a népet. Avval kezdődik minden. Utána már mennének a politikusok is a büdös picsába, de addig nem. Tehát, hogy világos legyen: nem ezt kell tovább folytatni, de ahhoz kell egy kurva erős és eszes nép is. Ez jelenleg nem áll rendelkezésre, ezért szopjuk be tövig a bucifaszt. Mindig.
s 2024.03.04 20:33:59
@szociál: Erre azt tudom mondani, hogy Nagy Októberi Forradalom. Az is egy elbaszott háború után jött, és ha emlékeim nem csalnak, páran elpusztultak az akkori vezető rétegből. A cár is. Tehát, ha elég sokan, nagyjából egyszerre mondják be a csendes ultit, akkor fusson, ki merre lát.
s 2024.03.05 15:15:25
@szociál: Ha elég sokan vannak, az ellen senki nem tehet semmit. A mennyiség a lényeg. Nincsen annyi hely a börtönben, nincsen annyi katona, aki lelőhetne sok embert. Sokan kell lenni. Akik magukban vannak, azok mind elbuknak, törvényszerűen. Kevesekkel el lehet bánni, sokakkal viszont nem.
A gyömbér kiválóan segít megfázás esetén, de vannak esetek, amikor nem szabad fogyasztani. Fotó: Shutterstock A gyömbérnek komoly hatásai vannak a szervezetedre nézve, ha minden nap fogyasztod! A gyömbér, habár kiváló fűszer- és gyógynövény, még mindig nem ismerjük eléggé. Szerencsére…..
s 2024.02.23 14:08:07
Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, hacsak annyiban nem, hogy a gyömbér enyhítheti az émelygést.

Tehát, orbán minden kibaszott igyekezete ellenére is - amennyiben a krémsajt szilárdságú alaptörvényt sokadjára és látványosan módosítja - a háttérben (ezen cikk alapján inkább előtérben) azért javában megy az eltussolás kísérlete.

index.hu/belfold/2024/02/23/kuriai-dontesek-folyoirat-felfuggesztes-kegyelmi-botrany/

A Kúriai Döntések című folyóiratnál vizsgálatot rendeltek el, és felfüggesztették a kiadást, amíg ki nem derül, hogyan kerülhetett bele a lapba a kegyelmi botrányt kirobbantó határozat.
A Kúria kommunikációs osztálya a 444.hu-nak megerősítette, hogy vizsgálatot rendeltek el a Kúriai Döntések című folyóiratnál, és erre tekintettel elrendelték a folyóirat szerkesztésének és kiadásának felfüggesztését is.

A hivatalos közlés szerint addig nem is folytatják a lapkiadást, amíg ki nem derül, hogy hogyan kerülhetett a kegyelmi botrányt kirobbantó határozat a folyóiratba.

„A Kúria elnöke az említett lapszámban 3. sorszámú eseti döntés közzétételének körülményeire vonatkozóan soron kívüli vizsgálatot rendelt el” – írták a lapnak.

Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott K. Endrének, egy elítélt pedofil bűnöző bűntársának, amiről elsőként egy olvasói levél alapján utánajárva a 444.hu írt.

Az ügy hatalmas közfelháborodást váltott ki, nyolc nappal később pedig Novák Katalin köztársasági elnök és a döntését ellenjegyző Varga Judit igazságügyi miniszter is lemondott, majd a kegyelmi botrányban szintén érintett Balog Zoltán is lemondott a zsinati elnöki tisztségéről, de a püspöki tisztéről nem.

„Undorral és borzadva” olvasta a határozatot
Korábban megírtuk, hogy vidéki prókátor néven indított Facebook-oldalt a kegyelmi ügyet kirobbantó jogász. Egyik posztjában írta meg, hogy a határozat a Kúriai Döntések 2024. januári számának megjelenése óta ott volt mindenki előtt nyomtatott formában és a jogtárakban is.

Úgy fogalmazott: „Undorral és elborzadva olvastam a határozat első 23 pontját, melyekben a Kúria leírta az első- és a másodfokon eljárt bíróságok határozatait, valamint az azokban megállapított és a felülvizsgálati eljárásban már nem támadható tényállást. Amikor azonban ahhoz az ominózus 24. ponthoz értem, a kávéscsésze kis híján kiesett a kezemből, és majdnem leszédültem a székemről:

A KÚRIA EBBEN A PONTBAN RÖGZÍTETTE, MÉGPEDIG EGY BÍRÓSÁGI HATÁROZATHOZ MÉLTÓ HIDEG, PRECÍZ TÁRGYILAGOSSÁGGAL NOVÁK KATALIN KEGYELMI DÖNTÉSÉNEK TÉNYÉT ÉS PONTOS TARTALMÁT.”

Miután kiderült számára, hogy a kegyelmi döntés milyen alapügyhöz kapcsolódik, kötelességének érezte, hogy erről tájékoztassa a közvéleményt is, így még aznap este megkeresett e-mailben néhány sajtóorgánumot.

(u.i.: Bemásoltam a szöveget, mert szerintem hamarosan leszedik az indexről. A szerzőt ("- HL -") üdvözlöm a munkanélküliek táborában.
A gazdaságkutató szerint ezt a tavalyi fogyasztási adatok is bizonyítják...
s 2024.02.16 09:49:35
@látjátok feleim szümtükkel: Ugyan. Ezekkel? Talpuk az éppen van, éppen most vakarják. Ezek semmire sem jók. Újabb fidesz 2/3 jön, aztán megkérdezik, hogy hol az orvos, hol a tanár, hol a pénz. Miért élnek a béka valaga alatti szinten. Barátom, mert buták vagytok, mint a segg. Nektek orbán kell, hát válasszátok meg ismét, aztán dögöljetek bele.
2012 óta jelentősen visszaestek a szociális támogatások Magyarországon. A Pénzcentrum elemzése szerint míg 2012-ben közel 300 ezer ember részesült az aktív korúak ellátásában, addig 2022-bern már csak alig 88 ezren. A legtöbb pénzt Borsod-Abauj-Zemplén vármegyében osztották ki, közel 17 ezer ember…..
s 2024.02.08 23:56:57
@jaegtoer: Vizet nem iszunk, mert az gusztustalan. Abban basznak a halak.
s 2024.02.09 13:43:34
A svéd NATO-csatlakozásról szeretett volna szavazni az ellenzék. Kövér László összehívta ugyan az ülést, de csak kényszerből, és ez meg is látszott az eredményen...
s 2024.02.06 22:00:53
Szólj hozzá! Miért, lehet ehhez bármit is mondani?

index.hu/kulfold/2024/02/06/svedorszag-nato-tagsag-parlament-rendkivuli-ules-amerikai-kulugy-reakcio/

Ha az Egyesült Államok csalódott, az röviden azt jelenti, hogy neked véged, hülyeorbán. Te, te igen nagy barom, akit a seggnyalói kibaszott hatalmas stratégaként könyvelnek el, te bevágod a durcást, és nem fogod fel, hogy az USA, aki lényegében az egész NATO számlát fizeti, az orosz előretörést fékezné meg. Te teljesen hülye vagy? Itt mindenki leszarja a törpeállamfő törpe faszságait. Beleugatsz a nagyfiúk játékába úgy, hogy egy kibaszott hangot nem értesz az egészből. Nézzél már ki abból a sötétkamra fejedből, és ne csak a házatok mellé épített stadiont lássad, te elmebeteg fasz!
A munkatársammal két, teljesen különböző karakter vagyunk. A szó minden létező értelmében ellentétesek, még is van egy érdeklődési terület, ami egy kicsit összeköt minket. Ez pedig a plasztikai beavatkozások sora. Mivel nagyon ráérünk, ezért elég sok videót nézünk. Így volt szerencsém látni a…..
s 2024.01.30 16:02:38
@gigabursch:

A) Az efféle nőcskék partnerei a herezacskót vasaltató faszik. Elképzelni is borzalom, ahogy egy hyaluronnal feltöltött arc gyengéden pihen egy tükörsima zsákon. Nem vagyunk egyformák, szerencsére.

B) A remény hal meg utoljára. A nő ezek szerint a halotti balzsam alatt is bizakodik. Nem teljesen véletlenül, ott vannak a nekrofilok. Ha szóra nyílhatna az ajka, talán ezt mondaná:
- Semmit nem éreztem, drága. Ahogy életmben sem.
Fontos és sokoldalú elemzést közölt a Pénzügyminisztérium nevében Banai Péter, az államháztartásért felelős államtitkár a Portfolio-n.  Szikár tények sokaságával próbálja bizonyítani, hogy a gazdaságpolitika, kiváltképp a költségvetési politika a kétségkívül nem egyszerű körülmények között a…..
s 2024.01.26 09:20:00
@BiG74 Bodri: Jó kérdés. Annak tekinti, mert az, de Magyarország marginális szerepet játszik terület, létszám és technika tekintetében. Ami fontos, hogy ne teremtsen precedenst más országok számára, hogy ennek a szövetségnek a szabályait lazán kezelhessék. Orbán apánknak sikerült itt - is - kiszaladnia a vonalból. Én azt javasolnám neki, hogy a kamaszkori sérelmeit győző bával beszélje meg inkább, mintsem Magyarország vezetőjeként próbálja feldolgozni a korábbi konfliktusait.
s 2024.01.26 15:31:18
@BiG74 Bodri: "nem kívánják az orbáni rendszert Magyarországgal azonosítani"
Pedig bátran megtehetnék. Ez a bizottság és a parlament (európai) közti ellentét forrása is. Ugyanis orbán rendszeresen a magas legitimációra hivatkozik, ami máskülönben igaz is. A sok magyar bugris következmények nélkül sosem tanulja meg, hogy a döntéseit körültekintően hozza meg. A mifélénknek pedig mindegy.
"mind a NATO, mind az EU számára jelenleg potenciális veszélyforrások vagyunk"
Ezek a rendszerek nincsenek arra felkészülve, hogy valaki csatlakozni akar, majd utána bojkottálja a közösséget lényegében tiszta erőből. A kisebb érdekütközések elsimíthatók a diplomácia eszköztárával, de a mindenáron való szembeszegülésre nincs megoldás. Jól mutatja ezt az, hogy orbánt sorban hagyják el az általa szövetségesnek vélt országok (olasz, és most legutóbb török és szlovák). Ebből tanulni kellene. Európának is, orbánnak is.
s 2024.01.30 14:18:57
@jaegtoer: orbánnak mostanában fogy ki az uzsonnás táskája, amit még jobb időkben az EU pakolt neki tele. Továbbá természetesen a magyar lakosság nagy része is beletette az általad említett pénzeket, ami persze fenyegetéssel súlyosbított sima lopás volt. Varga misi azóta is csinálja az egyéni nyugdíjelszámolást, de nem halad vele. Ha a tökeit satuba fognánk, és rágyújtanánk a hivatalt, bizonyára jobban igyekezne, de a magyarok - még mindig - elnézőek, a rosseb sem érti miért. Talán megvilágosodnak, ha elfogy a lóvé, és rájönnek, ha későn is, hogy orbán rettenetesen átbaszta őket. Az öreg harcos (orbán) most az EU részéről elkövetett zsarolásról pofázik, teljesen elfeledkezve arról, hogy eddig ő zsarolta az EU-t. A jóembernek percei vannak hátra, ha figyelembe vesszük a magyar gazdaság siralmas állapotát. Ez nem vigasz, hanem inkább csak előrejelzés.