Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozmunkasmozgalomajovoert

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 12-én szombaton délután A Város Mindenkié (AVM)  és a  Közmunkás Mozgalom a Jövőért (KMJ) közös szervezésében került sor József Attila születésnapjának versfelolvasással történő megemlékezésére. A gyönyörű délutáni napon több tucatnyi érdeklődő,…..
A Közmunkás Mozgalom a Jövőért csoport a  Szimpla Kertben (Bp. VII.,Kazinczy u.14.) március 23-án vasárnap kápráztató gasztronómiai élményben részesítette az odalátogató nagyérdemű közönséget!  Ha kihagytad örökké bánni fogod!  Az étkeket szorgos önkénteseink a…..
Esős, szeles időben nincs pihenő idő és melegedési lehetőség. Nem biztosítják a készpénzes- kifizetést, pedig van pénztár és pénztáros is. Nem biztosítják a fizetési előleget sem, pedig ezt a 2012. évi I. törvény előírja minden munkáltató számára .A munkakörülmények…..
Heti  1-szer  másfél órára német tanárt keresünk,1-5 fős közmunkásokból alakult kezdő csoportunkba, önkéntes alapon. Várjuk jelentkezésedet a következő címen: kozmunkasmozgalom@gmail.com.  ..
A téli közmunka keretében indult képzésekre beiskolázott személyek jó része még ma sem jár iskolába. Pedig arról volt szó, hogy legkésőbb december 15-től indulnak a tanfolyamok. De még a munkaügyi központok és a munkáltatók sem tudják, hogy mikor, hol, és milyen tanfolyamok…..
A Magyar Szegénységellenes Hálózat figyelemfelhívó rendezvénye a Szegénység elleni Küzdelem Világnapján, melyen részt vettek többek között a Közmunkás Mozgalom a Jövőért csoport tagjai is. 17-17:30-ig gyülekeztünk és szórólaposztás által megpróbáltuk bevonni ebbe a…..
Nemrég az ELTE TÁTK Szociális Munka Tanszék (https://www.facebook.com/eltetatkszocialis) és a Civil Kollégium (https://www.facebook.com/civkol)  közös szervezésében megismerkedhettünk két amerikai közösségszervezővel. A mostani alkalommal fiatal magyar szociális…..
Ezen a csütörtök délutánon részt vettem a közmunkáról szóló kezdő kerekasztal-beszélgetésben egy konferencián a Corvinus Egyetemen. Két szakértővel (Scharle Ágota, közgazdász, Budapest Intézet; Vidra Zsuzsanna, szociológus, CEU) közösen voltam a kerekasztalban, az…..
A Közmunkás Mozgalom a Jövőért csoport 2012 szeptemberében alakult, tagjai volt vagy aktív budapesti közmunkások.A csoport azért jött létre hogy a közmunkások jogaiért kiálljon. Az oldalunkon az állásfoglalásainkat, híreinket fogjuk megjelentetni. A csoportot a Magyar…..