Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor Úr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen anyáztam ennyire évadnyitány után, de a Chicago Fire (azért sem lesz Lángoló Chicago – egészen egyszerűen ez a magyar cím béna és kész) készítői most olyat léptek, amivel egészen biztosan kihúzták a gyufát a sorozat rajongóinál. Folytatás a hajtás után,…..
A Viasat3 mutatja be az ABC üdvöskéjét, ami így, hogy mi már láttuk a Thor2-t és az Amerika kapitány 2-t is tú nagy meglepetéssel bizonyos történetszálakban nem fog okozni, de sebaj, ha az évad első harmadát átvergődik az ember, onnantól látható lesz a fejlődés, és jobb…..
Az AMC tavaly októberben vette meg a Chellomédiát, ami azt jelentette, hogy a kezébe került a Sport 1, Sport 2, Sport M, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Film Mánia, Film Café, MGM és a C8. Első körben az amerikaiak nem csináltak semmit, csak figyeltek, majd…..
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
A Hátrahagyottak az HBO utóbbi tíz évének egyik legmegosztóbb sorozata lehet, pedig nem rázza lelkesen a korlátokat, nem mutat olyasmit, amitől a hivatalból aggódó szülők amerikai gittegylete hátsó fali infarktust kaphatna, csak éppen egy vallási(?) kérdést feszeget, de nem…..
Ha esetleg már elfelejtetted volna, hogy mi történt a harmadik évadban, ha már nem emlékeznél arra, hogy feküdtél magzatpózban a kanapén és szűköltél, amikor a Vörös nász kezdődött, na akkor ez a videó neked fog nagyon jót tenni. Minden amit tudni kell és illik a negyedik…..
Idén lesz 100 éve, hogy megnyílt a két óceánt összekötő Panama-csatorna. 1914. augusztus 15-én haladt át rajta az amerikai gőzhajó, az SS Ancón - ez volt az első hivatalos hajóút a csatornán. A közép-amerikai ország több ünnepi eseménnyel is készül a kerek évfordulóra,…..
Az Angyalbőrben és a Kisváros legendás főszereplője, Hunyadi főtörzs és Karády őrmester megszemélyesítője, a Magor-mozgalom lelke ismét a köztévével kokettál. A zsák a foltját minősített esete egy újabb tévés projektet takar, amiről először a veol.hu adott hírt, és…..
Írd velem MÁSODIK RÉSZ 2013.10.21 12:08:08
…és mindent elárasztott a fény. Az eddigi vaksötét után a szeme nem tudott hozzászokni a hirtelen jött világossághoz. Ismét nem látott semmit. De azt tudtam hogy ez a fény már kintről jött, vagyis sikerült kimásznia a pincéből. Úgy érezte, hogy egy tetőn lehet, valahol…..