Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzmouth peangp

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes cikk a részletekkel itt...
zzmouth peangp 2015.04.15 09:52:43
Játsszunk el a gondolattal! Azt már tudjuk, mi történik, ha hirtelen - különösen így a télies időszakban - megszáll minket a Szentlélek; no de túllépve azon, hogy a tévében üvöltő reklámokra már mindenki immúnis, azért az alulról szerveződő, valódi közösségi…..
Valahol a legtöbb futó meg akar felelni a saját maga által A FUTÓról kialalkított képnek. És a legtöbbünkben van valami kép, hogy hogyan is kell kinézni egy futónak.  Mik azok, amik szükségesek, hogy úgy érezzem, tényleg úgy nézek ki, mint egy igazi, menő, nagybetűs…..
zzmouth peangp 2014.11.21 21:56:54
@BGy: Szerintem a pávaság elsősorban a futótudással függ össze. Minél rosszabb futó vagy annál több ilyen szart cipelsz.
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..
Kedves Olvasóink, liebe LeserInnen! Mindenki környezetében vannak jótanácsosok. Akik nem csak egyszerűen joggal-jogtalanul tudálékoskodnak vagy kijavítanak, hanem akik utasítanak. Te csinálsz valamit valahogy, és ő máris jobban tudja, hogyan kell jobban. Sőt, nem csak tudja, hanem…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
zzmouth peangp 2014.01.27 12:56:40
@Gazz: mi van ha Rich.mond kommentje modoros? akkor bizony te te nézted be! lehet, hogy modoros modorost oktat. itt bármi előfordulhat :)
zzmouth peangp 2014.01.27 12:56:44
@erol: először a sajtkészítők
zzmouth peangp 2014.01.27 15:46:13
@Gazz: na jó, nyertél! én bevallom, hogy az enyém nem volt modoros.
Aki unja, attól elnézést - pedig nekem is rengeteg kutyás barátom van, meg hát nem is a kutyákat utálom, hanem a felelőtlen kutyatartókat; igenis hasznos állatkák tudnak lenni pl. házőrzéskor, vadászatkor - sőt: szórakoztatóak is pl. agárfuttatásokon, EU-szabvány, állatbarát…..
zzmouth peangp 2014.01.14 08:34:59
@Wind Callman tér: Jakobinus horda ellen a legjobb fegyver a dobócsillag.
zzmouth peangp 2014.01.15 23:29:39
@Celtic: Ha valakik, akkor a vegák tudnak még agresszívak lenni. Néha még jobban mint a kutyások. A vega azért ideges mert valahol mélyen tudja, hogy az állatokat jó megenni, a kutyás meg azért mert azt tudja, hogy nem normális az állatokkal egy ágyban aludni meg nyalakodni.
A legrosszabb felállás a vega kutyás. Az optimális: zöldséget szerető de húsevő, normális emberi kapcsolatokkal rendelkező, toleráns, nagyfaszú kutyatartó.
Modorosblog Az Öregfiú 2014.01.04 17:53:11
Az öregsrácot mindannyian ismerjük: már a legelső posztok elején is alaptétel volt az autóstáskás-bajuszos, Casio-karórás férfi - az ő eggyel-kettővel fiatalabb kiadása a mi Öregfiúnk. Mostanában 30-40 között található, de a sosem elfogyó aktatáskás-zakós egyetemi…..
zzmouth peangp 2014.01.04 23:35:42
@sdani: Vagy az öregfiúja egy kutyás csajért. De a pöcse az biztos kicsi.
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
zzmouth peangp 2014.01.03 14:39:07
@Opus Pocus: Szerintem meg pont jó, hogy lehet ismét kommentelni, legalább is én nagyon jól szórakozom.
Másrészt megdöbbent, hogy a kutyások milyen agresszívan reagálnak, pedig volt már korábban több poszt is ami sokkal durvábban figurázta ki az adott csoportot és nem volt ilyen reakció. Valaki okos megfejthetné a kutyatartás és az agresszivitás összefüggését, mert hogy létezik az most már nem kérdéses.
zzmouth peangp 2014.01.03 18:31:04
@interferon: Van akinek soha nem esik le, milyen oldalon jár, Te legalább észrevetted és ha elolvasol korábbi bejegyzéseket talán még szórakozol is.
Abban igazad van, hogy a magukat "értőnek" tartó és összekacsintó kommentelőknek (hívőknek) is megvan a maguk modorossága. Mindenkinek kell valamiben modorosnak lennie :)
Hát akkor beszéljük meg ismét ezt a dolgot, mert az érdeklődés nem szűnik - részünkről sem. Sokadik rész. Elsősorban lépjünk túl a szokásos alaptételeken: Félmillió: vagy igen, vagy nem - akár több is lehet az új állampolgárokkal együtt, mindegy. Kitűnő: na ez már…..
zzmouth peangp 2013.12.09 21:46:17
@Wind Callman tér: Pedig hidd el, hogy nincs is jobb a finom óceáni éghajlatnál. Én például imádom a szürkeséget, meg az esőt. A legtutibb helyen lakom, a Heathrow légifolyosója alatt, percenkén leszálló 747-esek duruzsolásában, 17 feka dílerrel társbérletben. Szart lapátolok tíz órában, de jól fizetnek. Nyáron megyek haza a frissen vásárolt jobbkormányos húszéves Astrámmal. Sokat nem maradok, mert otthon nem lehet élni. A második világháború óta nem volt ekkora szegénység, megmondta a gyúrcsány. Itt boldog vagyok.
Mert a csapatépítésre márpedig szükség van. Tudjátok, ez is az a fajta dolog, amire először mindenki köpköd, meg hogy ne, meg koszos leszek, meg inkább dolgoznék - de azért a végén mindenki igenis élvezi, és csak összerázódik egy jó kis társaság. Nem, most nem arra…..
zzmouth peangp 2013.12.06 18:44:57
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Ha már névnap meg összedobás:
Nálunk ha egy nőnek névnapja van mindenkitől beszednek egy ezrest a csajok, aztán vesznek rajta valami hasznos (vagy nem) dolgot az ünnepeltnek. Ha egy férfinak van névnapja akkor a céges kasszából kivesznek egy ezrest és hozzád vágnak valami szar üveg bort.
Magyarul én évente fizetek: nők száma szorozva 1000 Ft. Cserébe kapok egy üveg bort vagy egy tábla csokit. Ja és elvárják, hogy az ünnepelt vigyen be sütit. Na ez milyen már? :)
Régóta gyűjtjük Gyurival és Atlétással, de most inkább abbahagyom, mert az anyag VÉGTELEN. Csak magyar szövegeket szemlézgettünk, nagy részben a klasszikus topikból - de hát ez van, ezt értjük; itt nagyobb is a szerző felelőssége, mint a hasonlóképpen silány angol nyelvű…..
A hétvége nagy eseménye volt a siófoki félmaraton, hagyományosan szuper PB pálya. Minden adottsága megvan az eseménynek ahhoz, hogy jó idővel zárjuk az aszfaltos szezont. Általában metsző hideg van, és a pálya olyan sík, akár egy ping-pong asztalitenisz asztal. A versenyajánlót…..
zzmouth peangp 2013.11.18 13:44:44
@nagykrisz_2: mekkora komment :)))))))
zzmouth peangp 2013.11.18 21:21:56
@Kilfish:
szerintem fordítva van.
a vörös posztót jelen estben nagykrisz_2 tartja és akinél nagyon betalál az a frusztrált :)

ez megvan?
modoros.blog.hu/2013/05/25/a_szigetkor_803
zzmouth peangp 2013.11.19 09:33:48
@mgergoo: Ha futni kellett tesiórán akkor futni kellett. Emlékeim szerint nem hajtottak azért ostorral senkit. Ellenben minden osztályban volt pár olyan ember aki vagy kövér volt, vagy lusta, vagy családi vonalon volt idegen a mozgás bármely formája és azoknak nyilván szenvedés volt a futás (vagy bármi), bármilyen tempó is legyen. Ők mondják általában, hogy megutáltatták velük a futást.
Némi pihenő és pár örömfutás után ezzel a Bagolyvár versennyel elkezdtem az alapozást – versenykiírás PDF. Nem ismertem a 370 méter szintesnek hirdetett pályát, csak annyit tudtam, hogy Zircről futunk át Csesznekre a Cuha-patak mentén. Semmilyen előzetes tervem nem volt, csak…..
Futóblog Három. Harminc. 2013.10.21 10:24:19
Pár hete, amikor elképzeltem tíz évvel idősebb önmagamat, Ultrabalaton teljesítést, Spartathlont, UTMB-t, 6-12-24 órás versenyeket, és csak a Futókarma tudja mennyi mindent láttam lelki szemeim előtt. Úgy kellett volna magamat megerőszakolni, hogy ne öt, hanem tíz évet írjak.…..
zzmouth peangp 2013.10.21 14:56:15
@_z_: Nem a szám a lényeg, ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy én a "minőségi" futás híve vagyok. Nekem az esik jól ha magamhoz képest egyre gyorsabb vagyok és ezzel a gyors tempóval minél hosszabb távot tudok futni (akár a maratonig). És természetesen élvezve. Ez az egyik oldal.

" Tisztelem a kitartást, de a futás nálam valahol 4:30 perc/km körül kezdődik." - lol, ez meg a hónap demotiváló kommentje

Ezt meg igazán nem annak szántam és ott van, hogy NÁLAM. Mindenki fusson úgy, ahogy neki jó! písz
zzmouth peangp 2013.10.21 20:39:07
@baloo784: Szó sincs 4:30-as ragaszkodáshoz, az általad vázolt edzésmódszerről meg főleg. Lehet, hogy én nem bírok érthetően írni, minden általam mondottal csak azt akartam érzékeltetni, hogy engem inkább a "gyors" futás, mint sem a minél hosszabb táv érdekel. Magyarul: több mint 8 éve kezdtem el futni újból. Heti öt alkalommal edzek. Jelen pillanatban 38-39 perces tízezret, 1:30-as félmaratont tudok, de eszembe sem jut maratont futni, amíg nem megy 3:00-3:15 között. És az már nem tréfa. a 4-5 órás maratonoknak SZÁMOMRA nincs értelme.
Azzal nem értek egyet amit a tempó és táv tekintetében írsz. Én csak úgy értem el eddig mind minőségi (tempó) mind mennyiségi (táv) javulást ha a tempót fokoztam, azaz résztáv, gyorsítás stb. Ha egy rövidebb távot minél keményebben meg tudsz futni akkor a hosszabbat már sokkal könnyedebben zsigerből kifutod. Ha a táv oltárán feláldozod a tempót, akkor jó messze elmész és megtanulsz lassan futni. SZERINTEM