Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pr-cikkek

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre népszerűbben a különböző cikkoldalak, cikkgyűjtemények. Ezek nagy része hasonló szerepet tölt be, mint régebben a linkkatalógusok. Azért hozták őket létre, hogy az oldalon elhelyezett cikkekbe ágyazott linkekkel erősítsenek más oldalakat. Mi ezzel a probléma?…..
Pár éve még nagyon népszerűek voltak a linkkatalógusok, mivel elég szép sikereket lehetett velük elérni a keresőoptimalizálásban. Ezen felbuzdulva rengetegen csináltak ilyen linktárakat, és egy darabig nagyon jól is működött a dolog. A rengeteg új katalógus azonban…..
A linképítés nagyon sokszor azzal a veszéllyel jár, hogy nem hat természetesnek, és így csökken az ezáltal szerzett linkek értéke, sőt akár büntetés alá is kerülhet az oldalunk. Van azonban egy olyan módszer, ami nem is linképítés, de hasonló eredmények érhetőek el,…..
A PR cikkek alapvetően olyan írások, amik valamilyen médiában jelennek meg egy cégről vagy vállalkozásról. Ilyenkor nem konkrétan egy termék, vagy szolgáltatás eladása a cél, mert akkor az már a reklám kategóriába esne. Eredetileg azért születtek ezek a cikkek, hogy a…..
PR Cikkek Milyen a jó PR cikk? 2013.10.21 21:17:44
A PR cikkek nagyon sok előnnyel és pozitív hatással járnak, de csak akkor, ha megfelelően írjuk meg őket. Általános követelmény ezekkel a cikkekkel kapcsolatban, hogy figyelemfelkeltőek, érdekesek és olvasmányosak legyenek. Senki sem akar unalmas cikkeket olvasni, ezért nagyon oda…..
PR Cikkek Legjobb cikk oldalak 2013.10.20 20:11:05
Ha olyan oldalakat keresel, ahol hasznos cikkeket találsz, akkor ne keress tovább, mivel mi összegyűjtjük neked ezeket a weblapokat. Olyan Cikk oldalakat mutatunk be, ahol az érdekes írásokon kívül ingyenes cikk beküldési lehetőség is van. Ezen kívül lesz még szó…..