Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brittany Daniels

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: "Gyűlölni nem, szeretni csak, születtem én." (Szophoklész: Antigoné, Trencsényi-Waldapfel Imre fordítása)   Félek én eléggé riogatás nélkül is. Eleve megvannak a magam előítéletei. Tartok a férfiaktól, tartok a sötét bőrűektől. Rettegek, hogy valamikor valakik…..
Nem mondanánk, hogy óriási meglepetéssel olvastuk a hírt, miszerint az amerikai Disney Channel Good Luck Charlie című műsorában múlt héten mutatott leszbikus pár láttán görcsbe rándult az erkölcscsőszök vaginája. A 2010 óta látható sorozatban a főszereplő pár (Eric…..
Brittany Daniels 2014.01.31 16:55:58
@SzerződésSertés: A fogyatékosságot semmivel sem könnyebb elfogadni a gyereknek.

Nyilván a gyerekműsorban sem a homoszexualitás a téma, hanem, hogy nekem van egy apukám és anyukám, neki csak apukája van, a harmadiknak meg 2 mamája és akkor mi van ?

A gyerek nem foglalkozik a szexel, rosszul is van sokág ha elképzeli, hogy az ő szülője olyasmit csinál. Akár hetero akár nem ..
És Jézus is. A Slate-ben nemrég arról írt cikket egy fekete szerző, mennyire furcsa volt úgy felnőni, hogy az iskolában fehér volt a Mikulás, otthon pedig fekete. Az apja persze próbálta neki megmagyarázni, hogy a Mikulás bőre mindig pont olyan színű, mint azoké a gyerekeké,…..
Miii? Szóval előző héten Jim Parsons (Big Bang Theory Sheldon) volt a vendég Conannél, de eléggé meghekkelte a showt. Az történt, hogy először kitalálta, hogy menjenek át a Big Bang Theory díszletei közé, mert úgyis annyira közel van a másik stúdió (és tényleg), aztán…..
Brittany Daniels 2013.12.09 14:00:58
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Brittany Daniels 2013.12.01 09:45:14
@bovorac: Eric Larson: Ördög a fehér városban

Ez egy olyan fajta könyv ahol előre lehet tudni, hogy ki a gyilkos.
A másik meg, hogy a könyv fele a világkiállitás megszervezéséről szól. De szerintem király.
Brittany Daniels 2013.12.01 20:51:29
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Brittany Daniels 2013.11.25 08:34:59
@AnnaKarenina: Szerintem Alföldi hosszú távra dolgozott. Látott valamit a 3 lányban és ezt próbálta belőlük kihozni. Eckert Anikóból a szinésznőt (remélem szigorúan prózai) Batánovics Lili a jazz énekesnő/zenész, Péterffy Lili meg a pop díva vagy mi.

Ezzel a lányok hosszútávon biztos jobban járnak, mint a 25 év felettiek Geszti kőkemény taktikázásával. (Biztos vagyok benne, h ha Krasznai Tünde bárki máshoz került volna, nem emlegetnék ennyit a múltját.)
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
"Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt" – mondta Alföldi Róbert, az X-Faktor egyik mentora azzal…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..