Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heartluffa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Eichbaum Session IPA 2019.08.19 18:03:53
Illat: citra Hab: apad Szín: világos arany  Frissítően citrusos, szénsavas, kellemesen hosszú utóízzel. Egyszerű, de minden elemében kiválóan összerakott, pozitív értelembe vett ivós IPA. Ez az igazi, megbízható német precizitás, ami ugyan különlegeset nem ad, de ami a nagykönyvben meg van írva,…..
heartluffa 2020.06.27 20:42:13
Egyik reggel valami beszélgetős műsor ment a tévében a szokásos készülődés zörejeként. A műsorvezetők olyan hölgyekkel beszélgettek, akik elkötelezettek a vegán életmód mellett. Mondták is szépen, hogy mire jó ez a táplálkozási mód, valószínűleg a kutyát sem érdekelte ezzel felsorakozva a reggeli…..
Fricz Tamás keserű bonmotjaként híresült el a "következmények nélküli ország" kifejezés. Fricz úr fanyalgása Gyurcsány úrhoz köthető, akinek zavaros életvitelét politikai következmények nélkül hagyta az ország népe. Hiába írta meg az akkori ellenzéki sajtó, hogy az említett kiválóság miképp kapott…..
heartluffa 2018.02.04 19:09:01
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: persze, amíg nem a te bankszámládat nullázzák le, mert most azt kívánták meg. kíváncsi leszek a reakciódra, szerecsenmosdató birka.
"A szentendrei önkormányzat megbolondult" címmel írt a viccpárt egy facebookos üzenetet, amiben azt állították: az önkormányzat kihúzgálta a fákat, amiket ültettek és pontosan ugyanolyanokat ültettek a helyükre. ..
Budapesten járt Cameron brit kormányfő, a magyar kormány pedig rendkívüli erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a látogatást egy európai pólusképzés sikeres kezdeteként láttassa. Sikeres vagy kudarcos volt akkor Cameron látogatása és valóban Európa erős emberévé (copyright: Heti Válasz) vált-e…..
heartluffa 2016.01.14 20:31:51
@jobbdemokrata: fidesznyik, egy kérdésem lenne hozzád. ki mertél volna állni a netadó elleni tüntetésen egy megafonnal a nézeteid mellett?
Pár éve egy gyönyörű márciusi hétvégén adtunk a kispolgári élvezeteknek, és a család egy részével visegrádi kirándulásra indultunk. Visegrád kellemes hely, a kötelező programok (séta a Duna parton, vár, bobozás) után jólesett az ebéd, mely után még ejtőztünk egy…..
heartluffa 2015.09.01 21:12:56
@átlátó: jó, akkor én pedig kockacukrot rakok a tankodba és ha elkezdesz hadonászni a jégcsákánnyal, megtalál az u-vas lábközépen. csak a miheztartás végett.
Egyre magasabbra feltolt ingerküszöböm péntek óta elborzadva szemléli a megélhetési bevándorlókat verbálisan keresztre feszítő, nemzeti konzultációnak alávetett kreálmány körüli hisztériát. Arra jutottam, hogy a rezsicsökkentés primitívo-fideszizmusba csomagolt, levelező…..
heartluffa 2015.04.29 02:02:09
@Spermahajder: szívemből szóltál. legalja a muki.
Nem kell azon töprengeni, miféle elnevezéssel lehet illetni az orbáni tündérországot. Az illiberális-unortodox rohadtul hosszú, értelme meg semmi. A magam részéről úgy gondolom, jelenlegi államformánkat tekintve bűnszervezeti királyság és családi rablógazdálkodás érdekes…..
Több mint húszéves családi történetünk van a káromkodásról. Az akkor két és fél éves leányunkkal utaztunk a nagymamához egy hideg, sötét decemberi napon. Alaposan megterhelte az akkori családi büdzsét, de kényelmi szempontból első osztályra vettük a jegyeket. Ha ismert lett…..
heartluffa 2015.02.18 00:59:04
@kvadrillio: ha beragad a gomb, van megoldás, dugd feljebb!
A Fidesz ma ünneplőbe öltözik. Fényesre suvickolnak, megfésülnek, letörölnek, leporolnak, igyekeznek gerinc nélkül kihúzni magukat. Hogy legyen tartása az öltönynek. Annak legalább. Jön Putyin, hogy megmutassa, bebizonyítsa, belénk törölje és fényesre nyalassa. Minden óhaja…..
Jaj, istenem, hallottad, mit mondott A Lajos? Most mi lesz? Péntek óta pacallá elemezte a hozzáértők hada Simicska Lajos összes nyilatkozatát. Még azt is, amit az óvatlanul becsöngető gázóra-leolvasónak adott a nagy ember. Szerencsére mindenki talál az elemzések között neki…..
heartluffa 2015.02.11 21:26:39
@főpilóta: pittyeg a telód, megjött az utalás!
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
A cigányok felelőtlenek. Született tolvajok. Nem akarnak dolgozni. Szeretnek mocsokban élni.  A segélyek miatt van annyi gyerek. Ha van pénzük, dáridóznak, amikor elfogy, éheznek. Sokáig lehetne még sorolni. Mindenki tudná folytatni. Nekem eszembe jutott két történet. Még az…..
heartluffa 2014.11.29 12:21:04