Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigger79

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi listán olyan ételeket találsz (a bennük levő vas mennyiségével együtt), amelyek segíthetnek a vashiányos állapot megelőzésében. A vashiány - értelemszerűen - azt jelenti, hogy a szervezetedben nincs elég vas. Megfelelő mennyiségű vas nélkül a test nem tud elég…..
Tigger79 2014.04.21 06:41:34
@zellerlevél:
Durva, hogy ennyire, pedig most agyon vannak reklámozva a teljes kiőrlésű dolgok.
Örülök, hogy sikerült megoldanod.
Már régóta akarok írni egy könyvről, a szerzője Dr. Lányi Péter, a címe "Vigyázat, frontbetörés!". Sok évvel ezelőtt olvastam, rengeteg érdekes dolgot megtudtam belőle az időjárási frontokról és ezen belül is Magyarország időjárásának, éghajlatának…..
Miközben a válaszkereséssel küzdünk, tudatában kell lennünk annak, hogy nagy környezeti és társadalmi nyomás hatása alatt vagyunk, a kérdés mindkét oldaláról. Erős gyerekvállalás-sürgető üzeneteket küldhet a nemzeti és kulturális "propagandaosztály", a vallásod,…..
Miért vannak vagy nincsenek az embereknek gyermekeik? A társadalmi nyomás léte/nemléte meg a körülmények csak a válaszok egy lehetséges csoportját alkotják, de nem jelentik az összes választ. Lehet például azt mondani, hogy nem érv a nehéz megélhetésre hivatkozni, mert akinek…..
"Találkoztam olyan férjekkel is, akik nem akarták, hogy a feleségük a babaszobában töltse azokat az éveit, amikor a legvonzóbb, legcsinosabb. A gyermektelenség lehetővé teszi a társasági életet, a szórakozást, a kényelmet." (Foster B. Zincke író, népnevelő, 1868.) "Az amerikai…..
Nem hiszem el :-)Megtörténik újra! Négy évvel ezelőtt nem igazán sikerült megszervezni a lakóhelytől szavazni kívánt 56 ezer ember szavazását, ezért álltam 2 óra 20 percet sorban, a hasonló cípőben járó szavazópolgártársakkal együtt. Még videót is készítettem a…..