Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzőkeNő Szarvas

1 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3.kerületbe készültem az Okmányirodába, amikor parkolóhelyet kerestem. Gondolom akik ezt a parkolóhelyet készítették vicces kedvükbe voltak aznap.Üdv. HTKedves HT,mint tudjuk, a humor az élet ötfűszer-keveréke. Elképzelhető, hogy ez a főváros legnagyobb humoros szobra. Aki tud…..
SzőkeNő Szarvas 2008.06.27 19:49:06
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
Örökzöld, mint a Pornolizer, és pont annyira megunhatatlan a gépesített spam. Egy felhős napon némi napfényt csempész az életünkbe Tart József Poon. ---- Original Message ----- From: "HANG SENG BANK" <info@truemail.co.th> To: <undisclosed-recipients:> Sent: Monday,…..
Az alanti sztoriban a legjobb XY levelének subjectje volt: "Alba Volán Parasztkodása az üdítőkkel Dunaújvárosban". Kiváló cím lenne egy 4,5-szer 6 méteres olajfestménynek is. A történet amúgy köznapi, mármint a szó portáskommunista értelmében: a portáslelkű sofőr…..
Milyen backdoor üzenetet hagy egy pap? Sosem mertünk belegondolni, de Tibor nem kegyelmezett, és lefotózta egy keszthelyi templomban. Visszatért rögtön a borzongás, ami piarista diákéveinket annyira - hm - borzongatóvá tette. Nekünk ezeket nem cetlin, hanem élőszóban adták elő...
Kevés áltudományos bullshit van, amit a Homár perpillanat jobban utál, mint az őssejtet, de hamarosan Önök sem lesznek ezzel másképp. Bogyót az Őssejt az Életért és a Beteg Gyermekek Gyógyulásáért "alapítvány" képviselője terrorizálta az őrület határába adója…..
A tömegközlekedés lappangó veszélyére hívja fel a T. olvasók figyelmét Balázs, akinek fél órájába telt kiszabadítani egy nénit egy vécéből. A Vértes Volán állomásán valamikor régen lelopták a vécéajtókról a kilincseket, azóta egy kolléga van, aki "ilyenkor…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Jó ebédhez szól a backdoor! Az első két kép egy trágyadomb tetejére kihelyezett táblát örökít meg Békés határából. Köszönet érte Attilának.Ez a belterjes frontdoor-üzenet nem tartalmaz elég információt, hogy pontosan visszafejtsük a motivációját, de grafológusunk…..
SzőkeNő Szarvas 2008.06.05 19:25:51
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
Koponyányi Monyók szórakoztató parkolócetli elhelyezést fotózott nekünk, mellyel a lazításra próbál bíztatni mindenkit. Mi ilyet eddig csak mikulás csomag halommal láttunk, egészen közelről, de az inkább nyugtalanító volt. Nincs kétség afelől, hogy bennünk van a hiba:…..
Csaba találta a fent látható feladványt, a helyes megfejtőknek nem kell büntetést fizetniük gyorshajtásért: A közlekedési nulltolerancia jegyében a 300.000 Ft-os kérdés az alábbi. Mennyivel közlekedhetek a képen látható úton a gépkocsimmal? Játékos kedvűek telefonos…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
SzőkeNő Szarvas 2008.03.14 12:39:17
Ártatlan hülyetermék-kóstolásnak indult, és lehet, hogy a tavaszi szezon nagy botrányába nyúltunk bele. Attila a múlt héten hozta föl a szerkesztőségbe a sarki kisboltban vett, focilabda alakú palackba csomagolt, Center nevű gagyisört, amit nagyhirtelen jól le is teszteltünk. Erre…..
Marcit kizárták a Bricostoreból, miközben az áruház udvarán keresgetett cuccokat, kint pedig eleredt az eső. Az incidens után kiderült, az ajtót a munkatársak zárták be, mert jött be a hideg, és véletlenül nincs rajta befelé kilincs, de túlságosan nem zavarta őket az…..
ribiribi LM kontra RR 2008.03.12 00:36:45
LM:    Hogy várod el, h tiszteljenek, szeressenek, ha Te sem nem szereted, tiszteled magad?? RR:    Ez nem igaz..ez így nem igaz..(hümmögök)..nincs igazad..LM:    De, bazzz Te most mindenkibe szerelmes akarsz lenni? Bazzd meg, még sosem…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
A nap posztja, percek óta kacagunk, és nem tudjuk, hogy egyszerű hülyeség, túlfejlett humorérzék vagy úgynevezett személyre szabott pályázat búvik-e meg a Borsodi Lancelotok páncélinge alatt. Muhaha...
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..