Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anteater

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorkatonaságnak honvédelmi hatása elhanyagolható. De nem is az a célja. Az a célja, hogy beszoktasson, betörjön. Hogy megnyomorítsa az akaratodat a brutális önkényességével és értelmetlenségével. Hogy félelmet keltsen benned és tudatosuljon, hogy csak azért ficánkolhattál eddig, mert ők engedték.…..
anteater 2016.01.21 00:30:23
@Jankove: Mmint mit akarnak es kik? Nem ertem. Hogy jojjon az Arctalan Barna Ember aki hetmillioan van es jol bekoltozzon a Karpat-medencebe? Koszonhetoen *egyeseknek* akik tul onzok voltak a panikszeru gyerekcsinalashoz illetve sorkatonasaghoz?
Tolem oke.
Nem az a baj, ha szorít a nemi szerep, csak ha az áldozat érzi, hogy szorít? Te magad plántálod az áldozataidba a bináris emberideált, aminek nem tudnak megfelelni, mert valahol mélyen igazi emberek, nem csak férfiak és nők. Pont ezek a tyúkszaros szerepek teszik nyomorulttá a…..
anteater 2015.12.27 22:53:23
@csakférfi: Az I'm not your friend buddy egy internetes mem. Sajnalom, able-ist voltam.
www.urbandictionary.com/define.php?term=I%27m+not+your+friend%2C+buddy
anteater 2015.12.28 19:53:53
@David Carradine: Nem irigylem a kiszemeltjeidet ha neked ez barmilyen szinten is erotikus volt.
anteater 2015.12.29 00:23:44
@David Carradine: Nezd, en keszseggel elismerem, hogy ez nem igazan volt egy titanok harca, de ez a kozepre beallos, josagos atyakent felulrol igazsagot tevos poz se egyszeru amit te produkalsz. Ez a jaj-gyerekek-ne-veszekedjetek szerep elegge lekezelo, ezt tenyleg nem erezni?

Amugy ha szerinted az amit velem beszelt egy hazastarsi csortenek felelt meg, akkor amit Konteo Belaval beszelgetett az mi volt, homoerotikus hemperges? Genderfluid flort?

A maganeleti traumak egyoldalu idehanyasat meg ne nevezzuk mar ervelesnek.
Lobsterizmus Between 30 and Death 2015.10.28 16:53:26
A saját, személyes poklomban az a büntetés, hogy a saját szövegeimet kell angolra fodítani. Csak azért nem más szövegét, mert még nem találtak fel olyan büntetési tételt (beleértve a tüzes üstöt is), amivel rá tudnának venni. Most mégis megtettem. Ha valaki már évek óta…..
anteater 2015.12.17 15:25:45
Merkelen kívül van valaki, aki meg van döbbenve? Fogjuk meg egymás kezét, alkossunk Guinness-rekorder élőláncot a béke és a tolerancia jegyében, utasítsunk el minden erőszakot, fogadjunk be válogatás nélkül mindenkit, és ugassuk le, akinek esetleg nem tetszik, hogy lassan több…..
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
Az embereknek az időhöz való viszonya a 19. század folyamán alapjaiban változott meg. Az óra diktatúrája alatt élő mai ember szemében a hagyományos társadalom életritmusa felfoghatatlanul lassú, időbeosztása pedig ésszerűtlenül pazarló volt.   Az életszakaszok allegorikus ábrázolása évszázadokon…..
anteater 2014.02.18 21:44:32
@Fónagy Zoltán: Értem, köszönöm. Nekem úgy tűnt, illetve még mindig úgy tűnik, hogy azért használják ezt a szót orrvérzésig, mert egy olyan tág időszakra érvényes, hogy mindig lehet egy olyan pillanatnyi állapotot találni, amikor pont a megfelelő illusztráló jelleggel bír, bármit meg lehet vele indokolni és az ellenkezőjét is (vö. "Róma bukása azt mutatja meg, amit én épp bele akarok magyarázni").
anteater 2014.02.19 00:28:25
@Fónagy Zoltán: De visszamenőleg meddig lehet egyként kezelni a hagyományos életstílust? Az ókori hagyományos életvitel és a 19. századi elég sokban különbözik.
Érdekes, hogy az individualizmussal állítják szembe, pedig például a nem hagyományos családok (pl melegek vagy szinglik) a legjobb esetben is csak eltűrt jelenségként léteznek, elég messze állunk az egyéni megoldások kifejezett bátorításától.
marsbéli krónikák 2013.11.29 21:10:53
Van még pár évünk az iskolakezdésig, de én már növekvő borzalommal figyelem a honi oktatásban zajló eseményeket. Heti négyszer nulladik óra gimiben? Elsősöknek minden nap öt óra? De minek? Mert olyan borzasztó sok fontos megtanítani való van, amit semmiképpen sem lehetett…..