Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Cooper

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A színésznő három hónap kihagyás után lesz látható a tévében mától. A szünetet ő maga kérte, szeretett volna magával foglalkozni, és nem a mókuskerékben szívni egész nap, így kiugrott a sorozatból egy időre. Hálistennek, mármint az ő szempontjából, az ilyen napi szappanokban simán lehet így…..
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Thomas Cooper 2016.04.22 03:14:13
@László Zoltán: Egyetértek.
Tegnap este, ünnepélyes keretek között kiosztották a Televíziós Újságírók Díját, immáron harmadjára. Az eseményt, vagy inkább kezdeményezést tavaly karolta fel a Játék határok nélkül feltámasztott verzióját készítő NuMuvee nevű gyártó cég (itt interjúztam velük), akik fantáziát látnak abban, hogy…..
Thomas Cooper 2016.03.31 10:20:54
A tavalyi kertévés kínálat egyik újoncáról, az NBC Hollywood Game Night című műsorának magyar verziójáról ezt írta SzabóZ kolléga itt: Mondjuk én nem úgy képzelek egy szombat esti házibulit, hogy alkoholmentes mojitót iszom egy kanapén, miközben Geszti Péter kínosan rossz szóvicceket duruzsol a…..
Joggal végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, tulajdonképpen csak miatta, Peter Sramek és Tóth Gabi kedvéért volt érdemes nézni az évadot, amiben azért volt mellényúlás bőven (Nyári lányok, Csobot Adél, Varga Győző, stb.), de így is az év - egyelőre - legnézettebb műsora…..
Thomas Cooper 2015.11.29 23:21:22
@Transylvanianmixedgrill: azt hittem, csak én hallom ki az utalásokat a mondandójukból.
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Thomas Cooper 2015.11.29 16:15:33
@Milky Horse: Pont ugyanezt gondolom.
Az most már teljesen egyértelmű, hogy érdemes nézni az Összezárva Friderikusszalt, mert a legtöbb beszélgetős műsorhoz képest itt az ismertebb közszereplők látszólag tényleg megnyílnak. Hogy Friderikusz, vagy a 24 órás összezárás miatt az nem is igazán fontos. Most a…..
Thomas Cooper 2015.11.17 14:37:32
@mézescsók: Én is a bérgyillkosos témára értettem.
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
Thomas Cooper 2015.09.06 14:37:46
Thomas Cooper 2015.09.07 13:25:53
@Eszter Tesztel: beszt komment :-D
Jó, nem lepődtünk meg túlságosan, hogy egy kétszereplős piacon az egyik eladható, értelmes tévés arc az egyik tévétől távozott és a másikhoz igazolt, úgy meg pláne nem, hogy arról a Hajósról van szó, aki ezt már a másik irányba is eljátszotta, ha jól emlékszem kétszer…..
Thomas Cooper 2015.08.29 21:25:03
@Hajós András: korrekt!
Ez itt fent a Gyertek át szombat este! plakátja, azé a vetélkedőé, amit az RTL az NBC-től vett meg, mert elég nagy siker volt, hiszen vannak benne celebek meg civilek is, lehet nyerni benne és vicces is. Hogy aztán a magyar verzió jó lesz-e, azt majd meglátjuk.   ..
Thomas Cooper 2015.08.28 19:16:48
Hivatalosan szeptember ötödikén lesz újra Gálvölgyi show az RTL Klubon, méghozzá egy speciális adással. A műsor közel egy órás lesz és ugyanúgy karakter-, reklám- és műsorparódiákból áll majd, mint a régen. A sajtóközlemény szerint az új adásban olyan műsorokat…..
Thomas Cooper 2015.08.28 01:17:27
@dummdumm: Egyetértek.
Elmentünk a TV2 őszi műsorait bejelentő sajtótájékoztatóra, és kezdjük is menten a lényeggel: Tóth Gabi úgy villantott csöcsöt, hogy nyakig garbóban volt, viszont feszülősben. Ja, és a minihamburger jó volt, a nutellás-banános minipalacsinta meg még jobb - ezt csak azok…..
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
Thomas Cooper 2015.08.17 19:12:45
És kiderül, hogy Jimmy Fallon egy gyökér volt, amikor Nicole Kidmannel radizhatott volna pár évvel ezelőtt. Mindketten égnek, mint a rongy, de élvezik. A találat J. McLane érdeme, az egyik mai poszt alá kommentelte be. ..
Thomas Cooper 2015.07.09 04:28:17
@Erunder: persze, hogy megrendezett volt. Ezen a szinten már semmit nem bíznak a véletlenre. Úgy van, ahogy írod, nekik pont ez a munkájuk, hogy elhitessék velünk, ami nem valós.
Nem zörgött a haraszt hiába, a tegnap esti Fókuszban lehullt a lepel az RTL új tehetségkutatójának műsorvezetőiről. Az már régóta köztudott volt, hogy Sebestyén Balázs lesz a csatorna őszét meghatározó műsor egyik házigazdája, de azt csak megtippelni lehetett, hogy vajon kit…..
Thomas Cooper 2015.06.25 02:40:27
A címe Sztár Gokart, a lényege, hogy a szponzorok által jóelőre kifizetett műsorban mindenféle A- és B-kategóriás hazai celebek mennek körbe körbe gokarttal, H. Éva műsorvezet, Vályi Pista totalcaros kolléga meg szakért, a végén meg van egy nyertes. Vagy több, mittudomén. A…..
Tegnap a Blikk nyomán mi is megszellőztettük, hogy Majka tárgyalt az RTL Klubbal, ahol szereplőválogatáson is járt a Hungary's Got Talent című új tehetségkutatóban, ÉS már majdnem meg is egyeztek, DE a TV2 tett egy olyan ajánlatot, amire nem lehetett nemet mondani, és hát a szíve…..
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
Volt ez a Hajdú kontra Puzsér ügy, amiben volt szarkupacozás, meg takonygerincűzés, meg tízezer forintos bírság és egy év próbára bocsátás, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindezt az RTL kamerái is felvették, lásd fent. Információink szerint azért, mert Puzsér Róbert is…..
Thomas Cooper 2015.04.08 09:13:39
@john666: Így van.

Egyébként tiszteletre méltó a csatorna részéről, hogy szerepelteti az új műsorban. Legalább lesz egy kis pénze.
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..
Sokadjára bizonyosodott be, hogy a villába bezártan, mindenféle visszajelzés és impulzus nélkül élő villalakók teljesen elveszítik realitásérzéküket, és saját maguk szerepet, fontosságát tök másként értékelik, mint a tévénézők. VV Reni például az utolsó pillanatig…..
Thomas Cooper 2014.12.23 22:20:28
Nem igazán jutok most szavakhoz. Kiszel Tünde és Baukó Éva beszélgetnek a BeleValóban, aztán egyszer csak megtörténik a csoda: Kiszel mond valami félreérthető baromságot, Baukó erre egy másik félreérthető baromsággal reagál, majd ez a teniszmeccs megy még 2-3 szettet, hogy…..
Thomas Cooper 2014.12.18 05:46:28
Kárász Róbert a Mokkában szólt be a csatornától 12 év után az MTVA-hiz igazoló tatár Csillának. ..
Thomas Cooper 2014.12.09 13:06:11
Thomas Cooper 2014.12.09 16:29:27
@falomb: ez tényleg vicces, hogy kivágták ezt a kis részletet. Tatár Csilla kb annyira szerethetik a TV2nél, mint Ördög Nórát az RTLnél.